Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Utak  Okok  Következmények  Éghajlatváltozás  Természeti katasztrófák  Éhínség,járvány,stb  Háború  Túlnépesedés  Társadalmi berendezkedési.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Utak  Okok  Következmények  Éghajlatváltozás  Természeti katasztrófák  Éhínség,járvány,stb  Háború  Túlnépesedés  Társadalmi berendezkedési."— Előadás másolata:

1

2  Utak  Okok  Következmények

3

4

5  Éghajlatváltozás  Természeti katasztrófák  Éhínség,járvány,stb  Háború  Túlnépesedés  Társadalmi berendezkedési forma  stb

6

7  Az életfeltételek változása

8  Gazdasági  Egészségügyi  Társadalmi  Biztonsági

9  Újabb 30 milliárd forint a migránsválság kezelésére – rendőrségi jogosítványok a honvédeknek  SZEGEDma SZEGEDma  2015. szeptember 21., hétfő Cikk nyomtatása Küldés e-mailbenCikk nyomtatásaKüldés e-mailben  Fotó: Máthé Zoltán/MTI  Komoly nyomás helyeződik a magyar-horvát határra a beérkező migránsáradat okán, miközben a két ország diplomáciai kapcsolata is egyre borúsabbá válik.  Friss hírek és fotók a migrációs válságról folyamatosan, percről percre itt a SZEGEDma.hu-n!  Az elmúlt héten egyértelműen áthelyeződött a migránsok Németország felé vezető útvonala, így a hatalmas tömegek mostanra már nem Csongrád megye déli részén lépik át a schengeni határt, hanem a horvát-szerb határon. Csakhogy déli szomszédunk alig egy nap után válsághelyzetet jelentett be a jelentős áradat miatt, így regisztráció helyett egyből hazánkra tolja a bevándorlók tömegét, nem kis diplomáciai feszültséget okozva ezáltal. A médiában folyamatosan megy az adok kapok Magyarország és Horvátország kormánya között, vasárnap este pedig a német belügyminiszter is alaposan megdorgálta a horvát, szlovén duót a migrációs válság kezelésében megtett lépéseikért. A tegnapi nap eseményeiről szóló részletes tudósításunk ide kattintva olvasható teljes egészében.A tegnapi nap eseményeiről szóló részletes tudósításunk ide kattintva olvasható teljes egészében.

10  Stb  stb

11

12  Bevándorlás ellenes, jobboldali populisták nyerték a svájci parlamenti választásokat  Index Index  2015.10.18. 20:57  A várakozásoknak megfelelően, és történetének eddigi legjobb eredményével a bevándorlás ellenes Svájci Néppárt (SVP) nyerte meg Svájcban a vasárnapi parlamenti választásokat az előzetes eredmények szerint. A menedékjog jelentős szigorítását és az Európai Uniótól való távolodást követelő, jobboldali populista SVP a kétkamarás törvényhozás nagyobbik testületében, a kétszáz tagú Nemzeti Tanácsban a helyek egyharmadát szerezte meg - közölte az MTI. Politikai földrengés a lengyel parlamenti választásokon 2015. október 10. szombat 07:27 Bajorország megelégelte Merkel cselekvőképtelenségét Egy újabb szerb-horvát konfliktus a migrációs válság árnyékában

13 Új típusú kihívás Állami feladatok Közösségi feladatok

14  Vagyonvédelmi vállalkozások  Polgárőrség  SzEM mozgalom  Alternatív megoldások

15

16

17  Az Európai közösség alap vívmányai  Árú  Szolgáltatás  Tőke  Személy szabad áramlása

18  Alkalmazkodás  Gyorsaság

19


Letölteni ppt " Utak  Okok  Következmények  Éghajlatváltozás  Természeti katasztrófák  Éhínség,járvány,stb  Háború  Túlnépesedés  Társadalmi berendezkedési."

Hasonló előadás


Google Hirdetések