Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

___________________ Trademenedzsment táblázat útmutató ___________________ Készítette:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "___________________ Trademenedzsment táblázat útmutató ___________________ Készítette:"— Előadás másolata:

1 ___________________ Trademenedzsment táblázat útmutató ___________________
Készítette:

2 A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére 10 ezer ember előtt megnyitva a vagyonteremtés útját. Ehhez ad ötleteket a következő területeken: 1) Hogyan teremtsd meg a kezdőtőkét? 2) Hogyan lesz a megtakarításból vagyon? 3) Hogyan tanítsd ezt meg gyermekednek? Ahogy meg lehet tanulni a történelmet, egy nyelvet vagy autót vezetni, ugyanúgy mindenki képes arra, hogy elsajátítsa a vagyonteremtés alapjait.

3 A Trademenedzsment excel tábla egy nagyon ügyes eszköz arra, hogy a kereskedések közben könnyen követni tudd az aktuális hozam/kockázatot és lásd, hogy a tréd hogyan áll, azaz mennyire valószínű, hogy eléri a célárat. A kereskedések során az érzelmek jelentős hatással vannak az emberre. A Trademenedzsment táblázat hozzásegít a tisztánlátáshoz, azzal, hogy számszerűleg megmutatja, hogyan is áll a kereskedésed. Ezzel hozzájárul a jó trademenedzsmenthez.

4 Jó tanulást és sikeres kereskedést kívánunk!


Letölteni ppt "___________________ Trademenedzsment táblázat útmutató ___________________ Készítette:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések