Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Sedlák Kata

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Sedlák Kata"— Előadás másolata:

1 Készítette: Sedlák Kata
DERIVE Készítette: Sedlák Kata

2 Mi jut erről eszedbe?

3 Mi jut a Derive szóról eszedbe?
A derive egy angol szó, jelentése származik, ered.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Jó tudni! A Derive 5 verzióval felülről kompatibilis Derive 6. (új funkciók a súgó kezdőlapján) Amennyiben egy dialógus ablak nyitva van, az F1 billentyű segítségével lehívhatjuk a dialógus ablakhoz tartozó súgó tartalmát.

17 További információért látogassa meg az alábbi web site-ok egyikét :

18 A Derive felhasználók nemzetközi társasága
1991-ben alakult meg egy nemzetközi, független felhasználói társaság hogy biztosítsa az egyre növekvő számú felhasználók elképzeléseinek cseréjét. A tagok előfizetést nyernek a negyedévenként megjelenő Derive Newsletter –re. A hírlevél lelkes Derive és TI-CAS felhasználók cikkeit közli, melyből megtudhatjuk, hogy hasznosíthatjuk a Derive –ot legjobban. A szerkesztő bármikor szívesen veszi a közreműködést. További információt az alábbi címen szerezhetünk: Látogassa meg a felhasználói csoport honlapját a vagy írjon -t a szerzőnek, Josef Böhm-nek a címre. Magyarországi derive forum honlapja:

19 A Derive elektronikus levelzési listája
A Derive-news egy elektronikus levelezési lista, amelyet azért hoztak létre, hogy a Derive –val kapcsolatos gondolataikat a felhasználók itt kicserélhessék. Ha csatlakozni kíván a levelezési listához, küldjön egy egysoros t az alábbi formában: JOIN derive-news AzÖnKeresztneve AzÖnVezeteékneve A címre. Amennyiben a címlistán szereplőknek levelet kíván írni, küldje azt a címre. A derive-news-zal kapcsolatos további információt a weboldalon kaphat. Itt többek között archív üzeneteket olvashat. Üzenetet küldhet a listán szereplőknek illetve személyes beállításain változtathat, hozzáférhet a listához kapcsolódó fájlokhoz.

20 A Derive kiadói Texas Instruments Incorporated
web: Soft Warehouse Europe web:

21 A Derive szoftverek magyarországi terjesztője
Új Calculus Számítógép-alkalmazási Bt 1102, Budapest, Kőrösi Csoma Sándor u. 9 II\9 postacím: 1475, Budapest, Pf. 184 telefon: , mobil: , web:

22 Köszönöm a figyelmet! 

23 A program


Letölteni ppt "Készítette: Sedlák Kata"

Hasonló előadás


Google Hirdetések