Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szabályozások.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szabályozások."— Előadás másolata:

1 Szabályozások

2 Szabályozási alapjaink
a hatályos jogszabályok, a könyvvizsgálati standardok, az irodánk által alkalmazott módszertanok, körlevelező rendszerünk a figyelemfelhívásokra, melyek keretet adnak az általános, az adott szakmai környezettel összefüggő és a vizsgált szervezetek, feladatok egyedi sajátosságait megjelenítő alkalmazásokhoz. Ezért mindig szükséges a testre szabás, nekünk és Önöknek is.

3 Átadtuk és fontos elemeiben bemutatjuk az általunk használt audit modelleket, az ezt befolyásoló szempontokat. Csomópontjai: a szervezeteknél a könyvvizsgálatnál

4 Szervezeteknél a szabályozások a folyamatok a számvitel a zárlat
a beszámoló

5 Könyvvizsgálatnál a környezetvizsgálat, szerződéses kapcsolatok
a tervezés a bizonyítékgyűjtés számos ága-boga az áttekintés a minősítés a jelentések elkészítése és kezelése a dokumentálás

6 Erre a célra szolgál, immáron idén 14
Erre a célra szolgál, immáron idén 14. éve zárlati dossziénk, CD-lemezünk, web-lapunkon keresztül elérhető ( folyamatosan aktualizált módszertanaink és tájékoztatásaink.

7 Ennek keretében szakmai víziónk
a vizsgált szervezetek működése prudens, áttekinthető, minden szükséges információt megadtak munkánkhoz, zárlatunk, leltáraink, az éves beszámolók összeállításának információi dokumentáltak, helyesek, az általunk feltárt problémákat kijavították, a zárlati dossziéban rögzített rend szerint feltöltöttek és átadásra kerültek a feldolgozáshoz szükséges papír alapú és/vagy elektronikus adat - és információállományok, rendszeres és folyamatos a kapcsolattartás kollégáinkkal az audit feldolgozás és kialakított végső állapot közötti időszakban, előzetesen és folyamatosan, menetközben egyeztetjük, ha szükséges kölcsönösen rendezzük a felmerült vitakérdéseket, minősítéseket.

8 Irodánk továbbra is felvállalta, felvállalja, hogy nem utólagos, hanem menetközben és állandóan áll rendelkezésre annak érdekében, hogy együttműködésünk eredményes és sikeres legyen, a beszámolók és jelentések segítsék a vállalkozás-folytatási elv teljesítését, vagy az ennek érdekében szükséges intézkedések megalapozását. Ennek különböző főbb aspektusait mutatjuk be ma.

9 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Szabályozások."

Hasonló előadás


Google Hirdetések