Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Táborvezető: Pető Ágnes

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Táborvezető: Pető Ágnes"— Előadás másolata:

1 Táborvezető: Pető Ágnes
Vándorbéka tábor Táborvezető: Pető Ágnes

2 Az első nap délelőttjét békaakrobaták készítésével töltöttük.
A nagy munka fáradalmait vidám táncházzal vezettük le.

3 A keddi nap délelőttjét a környezetvédelemnek szenteltük
A keddi nap délelőttjét a környezetvédelemnek szenteltük. Csoportmunkában, szabadon választott technika segítségével, plakátokat készítettek a gyerekek. . Délután lovagolni mentünk. Mindenki felült a ló hátára, és tett egy kört. Akadt olyan bátor jelentkező, aki kétszer is lovagolt.

4 Vonatozás Lajosházára
A harmadik napon Lajosházára vonatoztunk. A fiúk focizással kezdték a napot. A lányok a környéket fedezték fel csapatokban. Később botokat gyűjtöttek. Ebéd után közösen papírgurigákat vagdostunk. Ezeket befestettük. Miután megszáradt, virág formákat készítettünk belőlük.

5 A tábor utolsó előtti napját fagylaltozással indítottuk
A tábor utolsó előtti napját fagylaltozással indítottuk. A délelőtt folyamán a Mátra Múzeumba látogattunk el. A Természettudományi Pavilont, idegenvezető segítségével csodálhattuk meg.

6 Az ötödik napon szakértők közreműködésével agyagoztunk és kosarat fontunk. A gyerekek élvezték az agyagozást Ibolya néni vezetésével. Sok egyéni tálacska készült. A kosárfonás nehezebb feladat volt, de a gyerekek ezt is megoldották, hiszen a nagyobbak tudtak segíteni a kisebbeknek.

7 A hét gyorsan eltelt. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek
A hét gyorsan eltelt. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Volt sok móka, kacagás. Hasznos ismeretekkel is gyarapodott a tudásuk. Éljenek a vándorbékák!


Letölteni ppt "Táborvezető: Pető Ágnes"

Hasonló előadás


Google Hirdetések