Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Körülvesz a völgy, hol a halál sötét árnyékot vet, De szereteted őriz és véd. Felkavar és zúg a vad vihar a szívemben bent, Ő velem van, és ennyi elég.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Körülvesz a völgy, hol a halál sötét árnyékot vet, De szereteted őriz és véd. Felkavar és zúg a vad vihar a szívemben bent, Ő velem van, és ennyi elég."— Előadás másolata:

1 Körülvesz a völgy, hol a halál sötét árnyékot vet, De szereteted őriz és véd. Felkavar és zúg a vad vihar a szívemben bent, Ő velem van, és ennyi elég.

2 Démonhad sem rémít, ha Isten karja érint S, ha Isten karja érint Mitől félnék hát, kitől félnék hát?

3 Ő nem, nem ereszt el, sima út vagy sártenger, Ő nem, nem ereszt el, völgybe le, vagy hegyre fel, Ő nem, nem ereszt el nem nem ereszt engem már el.

4 Közeleg a fény, ami betölt, ha célba érek, A dicsőséges, tündöklő fény
Közeleg a fény, ami betölt, ha célba érek, A dicsőséges, tündöklő fény. Közeleg a nap, mikor vége minden szenvedésnek, S már egyre jobban ismerlek én.

5 Démonhad sem rémít, ha Isten karja érint
Démonhad sem rémít, ha Isten karja érint. S ha Isten karja érint, mitől félnék hát, kitől félnék hát.

6 Ő nem, nem ereszt el, sima út vagy sártenger, Ő nem, nem ereszt el, völgybe le, vagy hegyre fel, Ő nem, nem ereszt el, Nem, nem ereszt engem már el.

7 Közeleg a fény, ami betölt, ha célba érek, Közeleg a nap, mikor vége minden szenvedésnek, Addig is áldom, Istenem áldom!

8 Ő nem, nem ereszt el, sima út vagy sártenger, Ő nem, nem ereszt el, völgybe le, vagy hegyre fel, Ő nem, nem ereszt el, nem, nem ereszt engem már el.


Letölteni ppt "Körülvesz a völgy, hol a halál sötét árnyékot vet, De szereteted őriz és véd. Felkavar és zúg a vad vihar a szívemben bent, Ő velem van, és ennyi elég."

Hasonló előadás


Google Hirdetések