Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Caracalla udvarában Kalandjáték 11.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Caracalla udvarában Kalandjáték 11."— Előadás másolata:

1 Caracalla udvarában Kalandjáték 11.
„Fürdő és kultúra” Caracalla udvarában Kalandjáték 11.

2 Az adatbázisából adatok törlődtek!
Vigyázat! Veszély! A víz kis mennyiségben az élet feltétele, ha sok van belőle, veszélyes lehet! Az adatbázisából adatok törlődtek! Kiegészítést kérek!

3 Időgép információs központ:
Gyűjtsék össze az uszodában lehetséges balesetek fajtáit, megelőzésük lehetőségeit! Hogyan látják el ezeket a sérüléseket? Kit kell értesíteni a balesetről?

4 Időgép információs központ:
Milyen felszerelésre van szükség, ha fürdőbe, uszodába készülnek? Miért csak zuhanyozás után szabad a medencébe lépni? A szaunában miért nem szabad ékszert viselni? Miért kell szaunalepedőt használni? Ki nem mehet a medencébe? Nyáron mire kell figyelni a szabadtéri fürdőzéskor?

5 Terep felderítése:

6 Időgép információs központ:
Kik dolgoznak egy uszodában? Milyen feladatokat kell ellátni nekik? Melyikhez milyen adottságok, képességek szükségesek? Önöknek melyik uszodai munka tetszik a legjobban? Melyiket tudnák saját foglalkozásukként elképzelni?

7 Időgép információs központ:
Ma hogyan működnek az uszodák? Milyen berendezések kellenek hozzá? Ismerje fel a berendezéseket! Válassza ki a kakukktojást! Próbálja meg lerajzolni, hogy hogyan kapcsolódnak egymáshoz! Mi a szerepük? Hogyan tudják tisztán tartani a medencék vizét a fürdőkben? Határidő:

8


Letölteni ppt "Caracalla udvarában Kalandjáték 11."

Hasonló előadás


Google Hirdetések