Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nana! Itt van Nyanya! :o).

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nana! Itt van Nyanya! :o)."— Előadás másolata:

1 Nana! Itt van Nyanya! :o)

2 NYANYUS von Máriahalom GAZDÁT KERES, nem akárkit, az igazit
NYANYUS von Máriahalom GAZDÁT KERES, nem akárkit, az igazit! Nyanya 10 év körüli, türelmes, nyugodt, valóban végtelenül kedves eb! Jelenleg többek közt 4 vezslával él :o), nincs rossz dolga, nade akkor is! Már nagyon megérdemelne egy saját gazdát, aki csakis és kizárólag őérte él, és a gazdi szeretetén nem kellene osztoznia.

3 Nyanyus az elmúlt évek egyik legjobb kutyája
Nyanyus az elmúlt évek egyik legjobb kutyája. Érzékeny, alkalmazkodó, vicces, intelligens, behívható, figyelmes, ragaszkodó. Falkabarát, kertbarát, lakásbarát, emberbarát, kirándulásbarát, rendezvénybarát, gyerekbarát, barátbarát :o) Nyanya gyönyörű……

4 ……Aktív is…… …… Békés is……

5 Nyanya iszonyú jó fej!! …… dögös is!! ;o)

6 Ja! Mellesleg vagy 10 éves. És az egyik lába ferde, de fut, mint a gyík!
Valószínűleg a térde törött valaha, egy kis szalag elszakadással megfűszerezve. Jelen pillanatban nem fáj neki, nem okoz neki semmiféle akadályt, nem zavarja, van, hogy használja is, ha éppen hülye szögben fordul, merthogy a lába is elég hülye szögben van. A vicc az egyébként a dologban, hogy ha éppen éles kanyart vesz játék közben, akkor rááll a lábára, sőt el is rugaszkodik róla! Hülye szögben tartja, de ahhoz viszont jó, hogy nem húzza maga után, nem sérül neki emiatt, és tényleg még csak nem is zavarja, profin megtanult ezzel együtt élni. Rohangál, mint a fene! Tulajdonképpen semmiben nem zavarja a suta lába, és nagyon mókás, hogy álmában jelentkezik, ti. ahogy lefekszik, ez a lába az égnek mered :o). Ha esetleg megbolygatnánk, hosszú és fájdalmas rehabilitációnak néznénk elébe, ami egyáltalán nem is garantálja azt, hogy használható lesz a lába, de az tuti, hogy fájna neki...szóval a döntés egyértelmű volt: hagyjuk, hiszen őt ez egyáltalán nem zavarja, az emberek meg csak bámulják, ha jobb dolguk nincsen, Nyanyát ez sem zavarja:o)

7 Minden kutyával kijön, a macskákat nem szereti. Emberrel bűbáj
Minden kutyával kijön, a macskákat nem szereti. Emberrel bűbáj. Foga nem sok. Az ágyat rendeltetésszerűen használja. :o) Dörrenéstől, lövésektől fél. Ételre erősen motivált. :oD "Igen, nagyon jó kutya, NYUGIS, édes, a nagy fejét mindig belerakja az ölembe. Ismeri az autót, az ágyat, a lakást, szobatiszta! Biztos, hogy gazdás volt.” Ráadásul IVARTALANÍTOTT. Bármilyen másik kutya mellett elsertepertélne a kertben. Nagy sétákat már nem igényel, de ha arról van szó, egy 5-6 km-es túrát még így kacska lábbal 10 évesen is simán végigcsinál. :oD

8 „Ha hazaérek, lecsesz, miért mentem el
„Ha hazaérek, lecsesz, miért mentem el....Mesterire fejlesztettük a "wúúúwúúúzás" tudományát, képesek vagyunk már akár 15 percen keresztül ezt művelni. Kicsit siket. Vagyis nem tudom. Nem vagyok benne biztos, hogy direkt csinálja, vagy tényleg kezd már egy kicsit nagyot hallani. Bár, a "sicccc" szó nagyon nagy hatással van rá, azzal bármikor visszahívható :o) Estére, mikor elcsitulnak a „vezslák”, odahozza azt a kicsi fejét az ölembe, és mormogások közepette elmeséli mindazt a rosszat amit átélt, majd elszunyókál az ölembe hajtott fejével, de előtt látom a szemeit, azokat a szomorúakat, amikbe lassan, de egyre biztosabban kezd visszatérni a csillogás! Ő egyedüli kutyának való, sok-sok kutyabaráttal a parkban, vagy második kutyának, egy olyan gazda mellé, aki meglátja ebben a kutyában a szépséget!

9 Gazdát keres, olyat, akinek van humora, lelke, kedve, kertje, szeretete! Nyanya bölcs, csendes, az intésekből, hangszínváltozásból, testbeszédből értő, de az élet apró örömeit elfogadó, nyitott nőce. Bölcs matróna, basszus, ez ma már kincs! Hisszük, hogy ebben a komplett országban él valahol egy jó fej, érzékeny, kutyanyelven értő, az ő lényébe beleszerető gazda! Ps: Miért Nyanya? A Néni túl komoly volt. Ő nem Néni. Ő egy Nyanya, egy nagyszájú vén szatyor, aki marha jól tudja játszani a fogatlan nyanyát:o)

10 Hol találsz meg minket és Nyanyát?
További képek további kutyusokról:

11 Ha segíteni szeretnél, köszönettel várjuk adományaid:
Alapítvány az idős és sérült állatokért UniCredit Bank Megjegyzés rovatba kérjük beleírni: PILISBUDA

12


Letölteni ppt "Nana! Itt van Nyanya! :o)."

Hasonló előadás


Google Hirdetések