Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nagy blöff.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nagy blöff."— Előadás másolata:

1 A nagy blöff

2 Ez nem blöff! OS közlemény: „2011. október 12., szerda Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Selmeczi Gabriella országgyűlési képviselőt a párt szóvivőjévé nevezte ki. Aláíró: Szijjártó Péter, a Fidesz Elnöki Stábjának vezetője Kiadó: Miniszterelnökség.”

3 A nagy blöff - Megvédjük a …
„A nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8(!) százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert.” „Sikerült a devizahitelesek helyzetét megoldani.” „A Fidesz nem enged a rezsicsökkentés politikájából.”

4 A nagy blöff - Jobban teljesít!
„Magyarország az unió országaihoz képest is jobban teljesít.” „Magyarország jobban teljesít a fiatalok jövője iránti felelősségvállalásban.” „Kiállunk amellett, hogy Magyarországon erős és jól szervezett legyen az egészségügy.”

5 A nagy blöff - A korrupció ellen
„A Fidesz támogatja a kormányt a korrupcióellenes harcban.” „A trafikpályázatok szakmai alapon lettek elbírálva.”

6 A nagy blöff - Magyar oligarchák
„A magyar emberek részéről jogos igény, hogy az állami megbízásokat olyan cégek nyerjék, akik Magyarországon foglalkoztatnak, itt adóznak, és a nyereségüket is itthon használják fel.”

7 A nagy blöff „Nem kell jogvégzett embernek lenni, csupán tisztességes politikusnak, hogy ezeket a játékszabályokat betartsuk.” „Azzal vádolják meg a politikai ellenfelüket, amit valójában ők akartak elkövetni.” „A Fidesz egy demokratikusan létrejött párt.”


Letölteni ppt "A nagy blöff."

Hasonló előadás


Google Hirdetések