Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Az italfogyasztás új trendjei
Voleszák Zoltán szakíró Schnitta-díjas éttermi mester
2
A piaci hatások érvényesülnek
KERESLET – ÁR - KÍNÁLAT
3
Italfogyasztási szokások
4
Miért fogyasztunk italokat?
Szomjoltás Üdítő-frissítő hatás
5
Miért fogyasztunk italokat?
Étvágygerjesztés Emésztés megkönnyítése
6
Miért fogyasztunk italokat?
Melegítő hatás Szórakozás
7
Miért fogyasztunk italokat?
Hagyományok, szokások Presztízs
8
Miért fogyasztunk italokat?
Divat
9
Milyen italokat fogyasztunk?
10
Az italok kiválasztása
11
Igényes, tudatos fogyasztók megjelenése – erre fel kell készülni
Trend Igényes, tudatos fogyasztók megjelenése – erre fel kell készülni
12
Szervezett italkóstolók tartása
Trend Szervezett italkóstolók tartása
13
Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
Trend Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
14
Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
Trend Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
15
Az alapitalok ízválasztékának bővülése
Trend Az alapitalok ízválasztékának bővülése
16
A palackozott kevert italok választékának bővülése
Trend A palackozott kevert italok választékának bővülése
17
A minőségi italok választékának bővülése
Trend A minőségi italok választékának bővülése
18
Valamennyi italcsoportban bővült a választék
Trend Valamennyi italcsoportban bővült a választék
19
Kézműves és helyi termékek megjelenése
Trend Kézműves és helyi termékek megjelenése
20
Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
Trend Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
21
Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
Trend Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
22
Látványelemek megjelenése
Trend Látványelemek megjelenése
23
Gyümölcsös jellegű fehér- és rozéborok, könnyebb vörösborok
Trend Gyümölcsös jellegű fehér- és rozéborok, könnyebb vörösborok
24
Kevésbé kedveltek a túlzottan barrique-olt borok
Trend Kevésbé kedveltek a túlzottan barrique-olt borok
25
Trend Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon helyett pinot blanc, pinot noir
26
A szénsavas borok egyre népszerűbbek
Trend A szénsavas borok egyre népszerűbbek
27
Igény a bioitalok iránt
Trend Igény a bioitalok iránt
28
Trend Kávé, tea, kevert italok
29
A divat kiemelt szerepet kap
Trend A divat kiemelt szerepet kap
30
A divat kiemelt szerepet kap
Trend A divat kiemelt szerepet kap
31
A választék és az igények további bővülése
Mi várható? A választék és az igények további bővülése
32
Az üzlet italválasztékának összeállítása
A piac szegmentálásával
33
Az italfogyasztás új trendjei
Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Voleszák Zoltán szakíró Schnitta-díjas éttermi mester
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.