Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon"— Előadás másolata:

1 Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon
DAOP-4.1.1/A Az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt.

2 A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV
A helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény 8 § (4) bekezdése az önkormányzatok számára kötelezően ellátandó feladatként írja elő az egészségügyi alapellátásról való gondoskodást.

3 Jelen pályázati célkitűzés településünk fejlesztésének egyik legindokoltabb jövőbeni elképzelése.
A közel 4100 fő lakosságú Ásotthalom „kinőtte” az 1950-es évek végén épült a mai kor követelményeit nem biztosító orvosi rendelőt A beruházás keretében új rendelő kialakítására kerül sor, oly módon, hogy az orvosi szolgálati lakás és a jelenlegi rendelő közötti üres telek rész kerül beépítésre.

4

5

6 Jelen fejlesztés az egyedüli megoldás a településen a megfelelő színvonalú és korszerű egészségügyi alapellátás biztosítására. Az infrastruktúrafejlesztés eredményéből Ásotthalom teljes lakossága részesül. Az orvosok és az egészségügyi kisegítő személyzet a beruházás haszonélvezőinek másik csoportja.

7 A projekt közvetlen, rövidtávú célja, hogy az Önkormányzat egy korszerű épületben, új eszközökkel tudja ellátni az egészségügyi alapellátási feladatait. Ezzel javítva a településen a betegellátást és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat.

8

9

10

11 Kedvezményezett: Ásotthalom Község Önkormányzata Kivitelező: IPSZOLG’98 Ipari és Szolgáltató Kft Szeged, Zágráb u Kivitelezés ideje: – Tervező: Balogh Levente 6781 Domaszék, Bálint S. u. 1. Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Békéscsabai Területi Iroda Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: ,- Ft

12

13

14

15


Letölteni ppt "Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon"

Hasonló előadás


Google Hirdetések