Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VARGA LOGÓS, BETÉTDÍJAS PALACK Elsőként a piacon.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VARGA LOGÓS, BETÉTDÍJAS PALACK Elsőként a piacon."— Előadás másolata:

1 VARGA LOGÓS, BETÉTDÍJAS PALACK Elsőként a piacon

2 Az első tíz év a mennyiség, a második a minőség növeléséről szólt Az első 10 év a mennyiség növeléséről, a második 10 év a minőség emeléséről szólt.

3 Magyarország kedvenc borászata! Piaci részesedés: 3,3% 10,2% 21% 2010-től: növekedés helyett átpozícionálás és áremelés.

4 A magyar betétdíjas borforgalmazási rendszer egyedülálló a világon! A világon szinte mindenhol eldobó palackban forgalmazzák a bort Elszigetelt, alacsony szintű próbálkozások léteznek csupán a palackok újrafelhasználására

5 A betétdíjas forgalmazás verhetetlenül gazdaságos! (Megjegyzés: a fenti értékek a Varga Pincészet költségszerkezetét jellemzik, más géppark, szállítmányozási ármegállapodás esetén ezek némileg eltérhetnek.) A számlázási ár kb. 63 Forinttal nőne, ez 140-160 Forinttal növelné a polci árat.

6 2013. JANUÁR A szebb palack használatához eldobóra kellett volna váltanunk!

7 Elsőként a piacon: saját visszagyűjtési rendszerben, logózott betétdíjas palack

8 A Varga palack rendszer előnyei A visszagyűjtés zökkenőmentességéért kizárólag a Varga Pincészet felel! Saját, jó minőségű 12-es rekesz Egyedi, logózott prémium palack Prémium minőségű bor, prémium, de költséghatékony és környezetbarát kiszerelés

9 Varga palack számokban Évente 5 millió eladott palack. Évi 4-4,5 millió vissza- gyűjtött palack. Az országos rendszerben jelenleg kb. 2,8 millió palack mozog (és ez növekszik) Ennek értéke: 200 mFt + ÁFA Az országos rendszerben jelenleg 150 ezer rekesz mozog (és ez növekszik) Ennek értéke: 180 mFt + ÁFA A rendszerben forgó göngyölegek értéke 380 millió forint!

10 4 millió palacknyi hulladékkal kevesebb keletkezik. Ha ennyi palackot sorba rakunk, akkor a sor a Nemzeti Galériától Aradig tartana.

11 A Varga palacknak köszönhetően 85 kamionnal kevesebb hulladék keletkezik.


Letölteni ppt "VARGA LOGÓS, BETÉTDÍJAS PALACK Elsőként a piacon."

Hasonló előadás


Google Hirdetések