Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév."— Előadás másolata:

1 „ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév 86 résztvev ő vel 2012/2013 projektév 80 résztvev ő vel Erasmus+ program 2013/2014 projektév 70 résztvev ő vel 2014/2015 projektév 70 résztvev ő vel Pályázatkiíró Magyarországon: Tempus Közalapítvány Budapest Résztvev ő k: Szakközépiskolai és szakképz ő évfolyamok pincér és szakács tanulói

2 Program célja:  tapasztalatszerzés  szakmai ismeretek b ő vítése  külföldi gyakorlatok itthoni elismerése, beszámítása (ECVET)  idegen kultúrák megismerése  idegen nyelvi ismeretek fejlesztése Fogadó országok: Németország, Ciprus, Ausztria, Norvégia, Szlovákia Külföldön eltöltött gyakorlati id ő : 1 hónap-7 hónap

3 Az eredményes külföldi gyakorlat elismerése:  Europass mobilitási igazolvány  Külföldi referencia a fogadószállodától  Séf Szakképz ő Iskola elismer ő oklevél

4 Mit nyújt a mobilitás?  könnyebb elhelyezkedést a jöv ő ben  a választott szakma jobb megismerését  tágabb ismereteket  több gyakorlati tapasztalatot  sikeresebb záróvizsgákat  nyelvvizsga lehet ő ségeket  sikeres fejl ő dést, haladást

5 Fotók a kinti id ő szakról 2009-2010: Asterias Beach Hotel Ayia Napa:

6 Éttermi f ő nökünkkel és f ő szakácsunkkal: Munka közben:

7 A gyönyör ű Ciprus:

8 Atlantica Aeneas Hotel***** Ayia Napa Ciprus:

9 Flachauban (Ausztria) gyakorlaton Robi és Attila (2010.02.01-03.15): Terítés közben:

10 Friedrichrodaban 2009.12.27 és 2010.03.08 között Berghotel

11 A csapat:

12 Szilveszteri fellépésünk:

13 Brigi, Betti és Dávid Norvégiában gyakorlaton 2009.06.23- 2009.08.23-ig a Grill&Steakhouse-nál:

14 Bergen:Vízesés:

15 Oberhofi (Németország) program 2009.12.27-2010.03.08 Útban a fogadó szállodánk felé:

16 Brigádunk az Oberland hotelban:Civilben a csapat:

17 Fotók a kinti id ő szakról 2010-2011: Asterias Beach Hotel Ayia Napa:

18 Ciprus, itt dolgozunk:

19 Cipruson a csapat:

20 Fogadószállodánk Limassolban:

21 A Csapat Limassolban:

22 Friedrichroda:

23 Larnaca repül ő tér:

24 Türingiai gyakorlat:

25 Képek a kinti időszakról 2011- 2012

26 Egy kis bemutató a faluról és környékéről! Bad Mitterndorf

27

28 Hotel Kogler

29 Szobalány (Maria) Mosogató (Nade) Gyakornok (Szandi) Konyhafőnök (Thomas) Főpincér (Kattrine)

30 A kép magáért beszél! Nincs olyan ember, aki ne lenne beöltözve valaminek. Itt a farsang 5 napig tart. Ez alatt minden nap mindenki beöltözve mászkál az utcán, a szórakozó helyeken, na és persze a munkahelyeken is

31 Munka közben

32 Általunk készített ételek

33

34

35

36

37 Képek a kinti időszakról 2012- 2013 A főnök és a lányok

38 A Séfes csapat az Aeneas hotelban

39 Ausztriában gyakorlatonMagyar tanulók és vendégek rangadója

40 Buli-Ciprus Ayia Napa

41 Ciprus, munka előttCiprus, tengerpart

42 Egy kis szabadidő„Végeztem a terítéssel!”

43 Lavinia étterem Németországban

44 Plori cocktail bar a Hotel Aeneasban Repülünk!-Ciprus Lunapark

45 Szabadidő

46 Erasmus+ program 2013-2014 Fogadószállodánk terasza-Atlantica Aeneas Hotel Ciprus:

47 Gyakorlat a bárban Cipruson:

48 Készülődés az ünnepi vendégfogadásra Semmeringben:

49 Rövid pihenő a szállodai műszakban Voralbergben:

50 Kilátás a szálláshelyünkről:

51

52 „Séf”-es pincérek Tirolban:

53 Aktív szabadidő cipruson:

54 Erasmus+ program 2014-2015 Első megmérettetések-idegen nyelvi interjúk külföldi szállodaigazgatókkal a „Séf”-ben:

55

56 Munka és szabadidő Cipruson:

57

58 Magyar tanulóink a ciprusi Tsokkos hotelben:

59 Ausztriai fogadószállodánkban (Hotel Schrempfhof):

60 Szilveszterre készülődve az ausztriai Antoniushof-ban:

61 Erasmus+ program folytatódik 2015-2016-ban Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "„ Európai Gasztro-Portré” Leonardo mobilitási programok 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév."

Hasonló előadás


Google Hirdetések