70 cm-es fix yagik, 2015. Fotókon az első cső és a további lehetséges elhelyezési pontok, közben leírás a konkrét telepítéshez. További – és nagyobb –

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Öntözőrendszerek tervezése: laterálisok László Ormos
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
HÁROMSZÖGEK NEVEZETES VONALAI ÉS KÖREI
Hogy hajtogassunk papírrepcsit? Összeállította: Bözöri Imre április. 3.
Lanos sedan hangszóró csere
Esetbemutatás Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar
Geka termékek bemutatása
Szigetelt villámvédelmi rendszer
Bemutató Ballon Repülés Székesfehérvár 2013 Jun.8.
35 cm 48 cm cm 35 cm 43 cm literes rozsdamentes (ezüst) acél vödör. Tejüzemek felszerelését értékesítő vállalatok árulják. Megjegyzés. Az.
Tapolcai tavas barlang (Balaton-felvidéki Nemzeti Park)
KRONE elemek a struktúrált hálózatokban
KRONE 3/98 Folie 1 KRONE –A passzív hálózat KRONE 3/98 Folie 2 KRONE –A passzív hálózat.
1 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Villamosművek Tanszék Szakaszolási tranziensek.
Vezetékes átviteli közegek
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Globális helymeghatározás Zárthelyi dolgozat Relatív helymeghatározás fázisméréssel.
Gubicza József (GUJQAAI.ELTE)
Vonalszintezés Geodézia
Háromszögek hasonlósága
Szögmérés és iránysorozat mérés teodolittal
Szintezés Geodézia Pásztor Dávid 2013.
12. tétel Juhász András 14.b.
A hasonlóság alkalmazása
JELKÉPES ÁBRÁZOLÁS fogak menetek bonyolult, ismétlődő elemek.
Web-grafika II (SVG) 2. gyakorlat Kereszty Gábor.
A háromszögek nevezetes vonalai
Lanos sedan hangszóró csere
Műszaki és környezeti áramlástan I.
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
Csővezetékek tervezése László Ormos
5. Kutatás Panama-csatorna, Szuezi-csatorna, Gibraltári-szoros
 A visszeresség, az alsó végtagok egyes szakaszainak a tágulata. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak (pl. az érfal gyengesége). Az.
MÁSODIK MILLENNIUM VISSZANÉZVE (MMV) Fleischer Tamás MTA Világgazdasági Kutatóintézet Második Millennium - másodszor Magyar Urbanisztikai Társaság Budapest,
ÁTKELÉS A VÖRÖS TENGEREN
Készítette: Horváth Zoltán (2012)
Mágneses mező jellemzése
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Felvételi feladatok 8. osztályosok számára
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
- változatlan forma, bővebb műszaki tartalom -
Hídtartókra ható szélerők meghatározása numerikus szimulációval Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Áramlástan Tanszék február.
ELEKTROKRÓM TÜKÖR-PROJEKT BY rsi
Implantátum választék Átmérők – 3.75, 4.10 és 4.80mm Hossz – 8, 10, 11.50, 13 és 16mm Katalógus szám – MF9 CREATIV DENTAL BT.
A le és fel nyilakkal lehet lapozni!
Révész Tamás 9.a.  A hosszúság fogalma  Mértékegységek az őskorban  Hosszmértékek fajtái  SI hosszmértékek  Régi és angolszász hosszmértékegységek.
Léon Foucault-féle ingakísérlet Kenyó Márk 9.b.
A derivált alkalmazása
HIDRAULIKA_4 Öntözőrendszerek tervezése Ormos László.
Légvezetékes hálózat építése (9. tétel)
Kötésfajták és megvalósításai
Geodézia-vonalszintezés
9. tétel Horváth Imre 14. b.
Robotok üzembehelyezése. A minimális biztonsági távolságot az érvényes szabványok adják meg. Ha a veszélyes területen a veszély alacsony, a minimális.
Hurrá!! Készen vagyunk? 30 Hurrá!! Kattints a tovább gombra! 2.a.
Rétlaki Győző TEB Központ
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
A szem, látásjavító eszközök.  A fény a pupillán keresztül jut a szemünkbe.  A szemlencse domború optikai lencse. Anyaga rugalmas, alakját és fókusztávolságát.
Problémamegoldás és számításos feladatok a fizikatanári gyakorlatban Egy rezgőmozgással kapcsolatos feladat elemzése Radnóti Katalin ELTE TTK.
2.Elnevezés 3.Fő- mellék VT 4.Irányok 5.VT képekben 6.Ábrák 7.Hálózat
TRIGONOMETRIA.
A gömb.
Juicy Salif citrusfacsaró
Teherautó / busz modell szélcsatorna vizsgálata
Cím elrendezése képpel
2.Elnevezés 3.Fő- mellék VT 4.Irányok 5.VT képekben 6.Ábrák 7.Hálózat
Számítógépes modellezés és tervezés I.
Címdia elrendezés Alcím.
2 mi 4800 ft = ______ ft.
Szögfüggvények és alkalmazásai Készítette: Hosszú Ildikó Nincs Készen.
Előadás másolata:

70 cm-es fix yagik, Fotókon az első cső és a további lehetséges elhelyezési pontok, közben leírás a konkrét telepítéshez. További – és nagyobb – képek itt:

Rögzítési pontok

(A pontos északi irányt még meg kell határozni)

Első cső (310 fok, kettes csoport)

További terv Két irányban 70 cm-es fix yagik felszerelése: 1x 2-es csoport 240 fokra, E rögzítési pont 1 darab északra vagy délre, G rögzítési pont Ezekhez a jelenlegi T-s antennákat nem kell bántani. A régi négyes csoportot és a jelenlegi forgatható yagit használnánk fel, a rögzítések többnyire újrafelhasználhatók (lásd később).

E

D - E

G

A négyes csoportnak a H két végén levő, eredeti bilincséből a második is felhasználható a másik függőleges csőhöz összekötő bilincsnek, csak két új lyukat kell fúrni kicsit szélesebben a középsők helyett.

A közösítő

Vennivalók és ami már megvan 2 (függőleges) árboc – átmérő 30 mm, hossz 4 méter. (Ahová kettes csoport kerül, ott a függőleges távolság 126 cm, és kell úgy egy méter a megfogatásnak is, valamint a kosár alatt is kell némi függőleges távolság, ezért közel 4 méter a végeredmény.) A yagikhoz nincs már meg az összes csavar, így kell 30-as és 45-ös, 6 mm átmérőjű, hatlapfejű, rozsdamentes csavarból valamint a hozzávaló önzáró anyákból darab. A bilincsekhez 10-es átmérőjű, rozsdamentes menetes szár kell, összesen 2 méter. A második közösítő is megvan már, típus: ”R-2 Y10 NZ” Az antenna-átkapcsoló a faházban van, az első kosárba való felszereléséhez 4 eres vezeték kell, van a konténerben. 12 darab N-dugó (a meglevő jumper kábelek miatt ez csak egy maximális szám). 6 darab 7/8 / N aljzat átalakító, vagy ami a legcélszerűbb.

Készíteni kell Bilincsek: – Egy pár nagy kész van, csak ki kell próbálni (a B vastag cső 60 mm-es). Felhasználva. – Egy pár kicsi kész van, a 30 mm-es cső közé fér. – Még egy pár kicsihez 2 darab tízes menetes szárat kell levágni 2x 30 centi hosszban. Jumper kábelek (n * k*(λ/2) legyen!): – 1x 2 db, kb. 1,2 méter hosszú, N-dugókkal ellátott H-2000 kábel a kettes csoport yagiktól a közöttük elhelyezett közösítőhöz. 1x 2 db-ot már felhasználtunk. – 2x 1 db, kb. 4 méter hosszú, N-dugókkal ellátott H-2000 kábel a közösítőktől/antennáktól. – A H-2000-es rövidülési tényezője 0,83. – Kábel van a konténerben, dobon.

Készíteni kell Vezérlőkábel (35 méter): – Csatlakozó relék felőli végén: 4 érintkezős DIN dugó. – Csatlakozó másik végén: nincs fénykép. – Kábel van a konténerben.