Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban csütörtökön 10.00-11.30 óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004 NGB_KM016_2. Fogadóóra Szorgalmi időszakban kedd óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Advertisements

Házi projektdolgozat Hardverelemek. Feladatkiírás •Egy előre kiválasztott hardverelemről szóló prezentáció elkészítése •Adott időpontban az elkészített.
Az orvosi szociológia oktatása a Szegedi Tudományegyetemen
DPR kommunikáció alapelvei
Adminisztratív teendők Kacsuk Péter Egyetemi tanár
Szent István Egyetem Gépészmérnöki Kar Településüzemeltető Szakirányú továbbképzési szak /szakmérnöki képzés/
Energiatermelés és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
Fenntartható termelési és fogyasztási szokások ösztönzése akcióterv Szántó Szilvia Környezetfejlesztési Főosztály Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: órai feladatok teljesítése.
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Megajánlott jegy 3 hallgatói prezentáció Minden csoport legalább 2 – 3 fős csoportok, Egy „kapcsolattartó”
NGB_ak073 Környezetmenedzsment
Tájékoztató NGB_ak072 Vállalati kultúrák. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra kedd
Tájékoztató LGB_km016_1. Tantárgy megnevezése, kódja Környezet-gazdaságtan NGB_AK012 Tantárgyprogramot készítő oktató Dr. Szigeti Cecília Oktatás
Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004.
Pénzügytan II. 2010/2011. II. félév
Korpuszok a nyelvészeti kutatásban: Bevezetés, követelmények ismertetése Vincze Veronika Korpuszok a nyelvészeti kutatásban – 2013.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
Központi Érettségi Nyílt Nap Szeptember 24.
1 Tájékoztató a tantárgyakról és a jegyzetekről Digitális oktatási gyűjtemény az ALEPH könyvtári rendszerben.
Energia és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra.
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban csütörtök óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Operációs Rendszerek Összefoglaló
Tájékoztató LGM_ak002 LGM_ak004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerdán 9.40 és 11 óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Környezettan BSc Diploma előtt
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra csütörtök ig
Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez
Oktatási és tanulmányi kérdések a Gazdaságtudományi Karon
Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerda óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
Tájékoztató AK011 Dr. Szigeti Cecília. Anyagok elérhetősége Prezentációk már az órák előtt elérhetőek lesznek.
Regionális politika – beadandó feladat 1) Készítse el az Ön által kiválasztott megye elemzését az alábbiakban megadott szempontok szerint: 1.A megye informatív.
1 HATÁRRÉGIÓK FEJLŐDÉSÉNEK SAJÁTOSSÁGAI A SLO/HU/CRO /2004/01/HU- 74 sz. INTERREG projekt támogatásával készült képzés.
Tájékoztató NGB_ak072 Vállalati kultúrák. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra szerda
Településfejlesztés 2014/15. tavaszi félév Követelményrendszer Urbánné Malomsoki Mónika
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra szerda ig
Tájékoztató AK011 Dr. Szigeti Cecília.
Tájékoztató NGB_ak073 Környezetmenedzsment. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra csütörtök ig
Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet - szakszeminárium dr.LuxJudit 2016.április 8.
Gazdaság és Vezetéstudományi Intézet - szakszeminárium dr.Lux Judit október 16.
Tájékoztató a 2016/17. tanév 1. félévétől a IV. éven életbe lépő új struktúrájú órarendről Rózsahegyi Rita Szeged, SZTE ÁOK Tanulmányi Osztály.
UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering Vállalati információs rendszerek.
Tájékoztató NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerdán és óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
Követelmények Multimédia A tantárgy általános célja, célkitűzése A számítógépen alapuló multimédia-alkalmazások elméleti alapjainak megismertetése.
Pályaválasztási napok Pszichológia képzés Pálinkás Brigitta Károli Gáspár Református Egyetem.
1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiatermelésre Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
Tájékoztató NGM_AK004.
Tájékoztató NGM_AK004.
Tájékoztató NGB_KM016_2.
Tájékoztató NGB_ak012.
EVA 1 – 5. kurzus Kanyó Kristóf.
Tájékoztató AK011 Dr. Szigeti Cecília.
A mesterséges intelligencia alapjai
Vincze Veronika Korpuszok a nyelvészeti kutatásban: Bevezetés, követelmények ismertetése Vincze Veronika
Tájékoztató AK011 Dr. Szigeti Cecília.
Demonstrációs verseny
Tájékoztató LGM_ak002 LGM_ak004 LGS_ak011.
Minőségmenedzsment alapjai szeptember 12.
Határon túli magyar társadalmi adatok elemzése
Tájékoztató NGM_AK004.
NGB_AJ040_1 Forgácsolás és szerszámai
NGB_ak072 Vállalati kultúrák
Elérhetőségek Tanulmányi ügyekben:
Urbánné Malomsoki Mónika
Mai téma: Segédletek a projektmunkához Katona Norbert.
Tájékoztató LGM_ak002 LGM_ak004 LGS_ak011.
KOMPLEX VIZSGA Tájékoztató
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Előadás másolata:

Tájékoztató NGM_AK002 NGM_AK004

Fogadóóra Szorgalmi időszakban csütörtökön óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!

témakörtananyag Ember, környezet, társadalom, fenntartható fejlődés koncepciói Vállalati felelősségAnnie Leonard: Tárgyaink története (film) Vállalati méret és felelősség FF 7. elektronikus tananyag Corprate Social ResponsibilityElektronikus tananyag Kártevő vállalatok Opitz: A nagy kiárusítás (film) The Corporation (film) Ökohatékonyág és Jevons paradoxonhttp:// Alternatív mutatók Ökológiai lábnyom a vállalatoknál Elektronikus ökológiai és karbonlábnyom kalkulátorok FF5 Ökológiai lábnyom mutató számítása CG tanulmány Nemzeti szintű ökológiai lábnyom számítás adatbázisának összemérhetősége és megbízhatósága FF9 elektronikus tananyag Nem pénzügyi jelentések, GRIElektronikus tananyag Környezeti kommunikáció és reklámok Egyéni felelősség- társadalmi felelősség, tudatos vásárlásFelesleges termékek vs. tudatos vásárlás FF6 elektronikus tananyag Felesleges termékFelesleges termékek vs. tudatos vásárlás FF6 elektronikus tananyag Megoldások a piacon túlFelesleges termékek vs. tudatos vásárlás FF 6 elektronikus tananyag Megosztáson alapuló társadalom és csapdái

Prezentációk elérhetőek: Számonkérés módja: szóbeli 4_Kornyezetmenedzsment/adatok.html

Számonkérés Vizsga, vizsgaidőszakban szóbeli- de rövid teszt a beugró ! Témakörök: tematika sorai Megajánlott jegy: opcionális lehetőség Aláírásnak nincs feltétele, a megajánlott jegy választható lehetőség.

Megajánlott jegy A típus Az egyes előadásokon kiadott feladatok elkészítése, elküldése e- mailben és prezentálása a meghatározott időpontban. Feladatok pótlására összevont prezentálására nincs lehetőség. Legalább 8 órai részfeladatot kell teljesíteni B típus Kb. 10 oldalas önálló PRIMER kutatást is tartalmazó elemzés elkészítése november 17-ig Kutatási terv (min. 3 oldal) és konkrét témaválasztás szeptember 22-ig 50%-os készültség: október 20- ig A feladatokat írásban kell teljesíteni és elküldeni ben határidőre. A kutatást egy 10 perces előadás keretében be is kell mutatni a következő előadások egyikén (nov. 24, vagy dec. 1.)

Megajánlott jegy „B típus” Témakörök: 1.Ökológiai vonatkozású közgazdasági paradoxonok a mindennapokban (pl. Jevons paradoxon, papírmentes iroda paradoxona, Easterlin paradoxon) 2.Termékcímkék (Fair trade, ökotermék stb.) és hatásaik mérföldes diéta (élelmiszer km) 4.Alternatív piaci megoldások hasznai és veszélyei 5.Környezetvédelem a filmvásznon és a lapokon 6.„Nemnövekedés” elmélete

Megajánlott jegy „B típus” KUTATÁS A témakörön belül konkrét témát kell választani! Primer kutatás nem egyenlő az elektronikus kérdőív megosztásával és ismerőseink kitöltésre buzdításával az interneten! Eredményeket irodalmi adatokkal is alá kell támasztani! Határidőre, értékelhető anyagokat kell küldeni. MINTA (! )TÉMÁK Hány km-t utazik a reggelim? Fair Trade kávét akarok! (Hol, mennyiért- mennyivel többért?) Biosertés… vicc vagy valóság? Mosogatógép vagy kézi mosogatás? Melyik a jobb megoldás? Adózási szempontból kinek jó a RUKKOLA ? Hogyan jelenik meg a hulladékkérdés a Barátok köztben (Magdi anyus nyomában) Megoldás vagy politikai blöff az FNA?

Gonsalves

SIKERES FÉLÉVET KÍVÁNOK!