Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Somogyváriné Koncz Margit Pécs,
Lakhatási projekt tervezése és hosszútávú értékelése egy hátrányos helyzetű városi közösségben Kósa Karolina, Barbara Coons +, Molnár Ágnes Debreceni Egyetem.
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Üzleti tapasztalatok Angolában
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
• A világhírű cseppkőbarlang közelében • 25 éve üzemelő vendégház. Négy szinten: • szoba, • öt fürdőszoba, • nappali konyhaszigettel, étkezővel,
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Sydney Ausztrália.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
A Délegyházi Napköziotthonos Óvoda komplex fejlesztése KMOP-4.6.1/B
HÁRSKÚTI MEGÚJULÓ ENERGIA OKTATÓ -ÉS KUTATÓKÖZPONT TERVEZŐ: KAZINCZY GYÖNGYVÉR.
Timesharing.
Gundel Étterem Budapest.
Belány Róbert LEADER pályázat: A kisbéri Bakony étterem fejlesztése Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A megkoronázott minőség Nemzeti tanúsító védjegyrendszer bevezetése a szálláshelyeken.
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Vendégszoba Közös helyiség, konyha Egészségügyi helyiségek Somogyváriné Koncz Margit Minősítő
Energia és takarékosság a háztartásban
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Kormányszóvivői tájékoztató Hajléktalan-ellátás Felkészülés a télre.
Étkező felé 1.. Étkező felé 2. Étkező felé 3. Itt tudnak keresztül menni az étkező felé.
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
Solymár – családi ház prezentáció.
Teleki Oktatási Központ A hely, ahol pihenve tanulhat
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Lakásbiztosítási Oktatási anyag
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Erdőhátkarcsa.
Ha valami igazán különlegeset szeretne... lakjon víztoronyban! Az 1895-ben épült víztornyot 2004-ben újították fel.
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
A vértesi csoda. Egyházközség A vértesi templom között épült, eklektikus stílusban Presbitérium 18 tagú Gyülekezeti lap: Magvető Ifjúság: Létavértesi.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Kereskedők Napja Az Önkormányzati üzlethelységek kiadásának tapasztalatai Szombati Bertold.
RS HÁZ Vásárolja meg MOST , Üzletét / Irodáját a legkedvezőbb feltételekkel a megújult RS áruház mellett! ,- Ft/m² Ár-tól.
Készítette: Paluch Richárd
Trabant 601 eladó! Ár: Ft Tel.:
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Társaság a Lakásépítésért Egyesület
Az önkormányzati működtetés átvételének tapasztalatai
Trabant 601 eladó! Ár: Ft Tel.:
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Család – és Gyermekjóléti Központ
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA.
Előadás másolata:

Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT, panzióként.

A ház 197 nm lakóterületű, kétszintes. A földszinten 100 négyzetméteren egy nagy nappali (50 nm) és lépcsővel történt szinteltolással egy konyha + étkező található. Ezen kívül az emeleti feljáró és a technikai helyiségek (előszoba, kazánház-kamra, fürdőszoba, gardróbszoba) is itt vannak.

Az emeleten 5 szoba (3 nagyobb, 2 félszoba) található, mindegyikhez zuhanyozó, mosdó és WC tartozik. Az emeleti-tetőtéri szobák padlózata szőnyegpadló, a fürdőszobák minőségi csempével burkoltak.

A nappali az erkélyajtókkal összenyitható a Balatonra néző 39 nm nagyságú félkörívű terasszal, ami a Vendégház „lelke”. Belső burkolat (a terasz is) padlócsempével burkolt, könnyen tisztán tartható. A beépített anyagok (elektromos vezetékek, gáz- és vízcsövek) kiváló minőségűek, a tető bramac cserép- pel borítva készült. Kábel TV, telefonvonal van.

A telek összesen 893 nm, a kertben díszfák, egy kis mandulafa, egy nagyobb meggyfa, bokrok, kerti sütő (bográcsozó) és a betonsávval kiépített gépkocsi beállók találhatók. Biztonságos, nyugodt és jó környék! Kenese centrumában beépíthető telek már alig van. A kert végében lévő telekrésszel pedig akár tovább bővíthető a telek, ha ilyen igény felmerülne.

Férőhelyek Az ágyak (jelenleg):  1. szoba: duplaágy 1, szimpla ágy 1, pótágy 1 főnek.  2. szoba: duplaágy 1, pótágy 1 főnek  3. szoba: duplaágy 2 db.  4. szoba: szimpla ágy 1,  5. szoba: szimpla ágy 1, pótágy 1 főnek

Férőhelyek II. A gardróbban egy duplaágy lehajtásával, illetve a a nappaliban az ülőgarnitúra fekhellyé alakításával további 4-6 fő fér el, így egy kisebb csapat, vagy nagyobb család, baráti társaság is kényelmesen elfér. Táborok esetén alsós tagozatos gyerekek 15-en férnek el a kísérőkkel – az eddigi tapasztalatok alapján. Üdülésre használva 8-11 fő fér el kényelmesen.

Árak, elérhetőségek a kiadási árak: szobákként 5–14 ezer Ft/éj (1-4 fő igénybevétele esetén) Hosszú távú bérbeadás esetén évi bérleti díj irányára: 4-6 millió Ft között (a résztvevők létszáma alapján) Elérhetőségek: Vargha Tamásné Telefon:

Várjuk szeretettel!