1 TÁMOP -2-5-3-A-13/1-2013-0025 A TÁMOP 2.5.3.A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató 2015.04.29.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Advertisements

ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Gordos Márta Európai Együttműködési Programok Igazgatósága
25 ÉV A TEHETSÉGEK SZOLGÁLATÁBAN MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG KONFERENCIÁJA PÉCS SZEPTEMBER KORMOS DÉNES A NEMZETI TEHETSÉGÜGYI KOORDINÁCIÓS.
TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F pályázat június 30. TISZK rendszer továbbfejlesztésére irányuló TÁMOP /1-2F
Társadalmi Megújulás Operatív Program Zagyvarékason.
A pénzügyi elszámolhatóság kérdései
A munkavállalók munkavédelmi érdekképviseleti lehetőségei
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
TÁMOP /10/1 TÁMOP /10/1/KMR Pénzügyi követelmények.
KEOP / A barlangokban egykor kialakított világítási rendszerek energiatakarékos, a lámpaflóra kialakulását és terjedését minimalizáló.
A közigazgatás hatékonyságának növelése Hargita Megye Tanácsa alárendelt intézményeiben PODCA 1.3.
A Multinacionális Társaságcsoportok hatása az érdekvédelemre Magyarországon.
ELSŐ SZINTŰ ELLENŐRZÉS ALAPJAI South East Europe Programban
Várakozások az eredmények tükrében,
Szaktanácsadói értekezlet május 27.. Pedagógiai szakmai szolgáltatás a pedagógiai értékelés (benne az azt megalapozó mérés), a szaktanácsadás, a.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban.
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban – Siófok, március.
Az RWE Európai Üzemi Tanács fejlődése, jelene, kihívások Kunzer Ferenc elnökhelyettes RWE Európai Üzemi Tanács Siófok, május TÁMOP A-13/
Feladataink az új Mt. és a vízi-közmű törvény tükrében Halasy Károly titkár.
A víziközmű- szolgáltatás érdekvédelmi szemmel Halasy Károly.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) NCA-ÖNSZ-08-C-0070 A Társadalmi Megújulás Operatív Programról: a HEFOP.
TÁMOP TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSA, PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS.
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető

Minőségstandardok a PSZ-ek működésében?
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 1 TAGSZERVEZÉS – TAGLÉTSZÁM CSÖKKENÉS HATÁSAI.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
A pályázati kiírás: „Szakképző intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére.” A pályázat címe: Az Asbóth Szakközépiskola.
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Projekt címe, azonosító száma Projektvezető/Előadó Beszámolási időszak Dátum.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
TAMOP /1 „CÉHÁLÓZAT KAPACITÁSFEJLESZTÉSE” Kézenfogva Alapítvány Projektnyitó Szakmai Nap
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban Az EVDSZ projekttel kapcsolatos kommunikációja,
1 TÁMOP A-13/ A villamosenergia-iparág területén dolgozó munkavállalók munkavédelmi, munkabiztonsági, munkahelyi egészségmegőrzés helyzete.
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban – Projekt szakmai záró.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Beszámoló a képzésekről és a tanulmányokról.
1 TÁMOP A-13/ pályázat Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél- Dunántúli Régióban – Záró Konferencia.
Modellprogram a szociális szövetkezetek hálózatosodása érdekében TÁMOP /1.
Munkavédelmi érdekképviselet és érdekegyeztetés Összeállította: dr. Váró György.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
IFJÚSÁGI GARANCIA RENDSZER GINOP munkaerő-piaci program Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály Szolnok.
A projekt megvalósítását támogatja a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa „A legkisebb ellenállás” – bűnmegelőzés a szépkorúak körében BM –
TÁMOP „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” - Budapest.
A pénzügyi tervezés és elszámolhatóság kérdései TÁMOP /1 (KMR) és TÁMOP /2 (KONV) A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének.
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
M UNKAÜGYI KAPCSOLATOK Dr. Fodor T. Gábor ügyvéd Székesfehérvár, május 17.
TÁMOP B-2-12/ „ÚJ MUNKA – ÚJ ESÉLY” – ROMA NŐK FOGLALKOZTATÁSA A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT.
„Alacsony képzettségűek és közfoglalkoztatottak képzése”
Társadalmi Párbeszéd Osztály: ágazati párbeszéd bizottságok (ÁPB)
Towards an Effective Regional Resource Allocation (TERRA) Zárókonferencia Nagyvárad, március 19. A projekt rövid bemutatása - célok és eredmények.
TÁMOP B-2-12/ "Munkával a társadalmi integráció elősegítéséért – Roma nők foglalkoztatása a Fejér Megyei Gyermekvédelmi.
T Á J É K O Z T A T Ó a rekultivációs projekt előrehaladásáról KEOP-7
Lorem ipsum.
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Együtt a változásokért
„Út a munkához”program
Projekt záró prezentáció
Előadás másolata:

1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató Bajkó Rita / Gál Csilla

Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának erősítése a Dél-Dunántúli Régióban pályázat támogatási összege: Ft. Ezen összeget az alábbiak szerint használtuk fel: Projekt előkészítés során nem merültek fel költségek. Projekt menedzsment költségei összesen: Ft értékben kerültek elszámolásra. A pénzügyi vezető vállalkozási szerződés keretében, 16 hónapon át havi bruttó Ft-ért végezte a tevékenységét, összesen Ft-ért. A projektmenedzser munkaidejéből 16 hónapon keresztül heti 20 órát a projektre fordított, amelynek havi összege bruttó Ft, összesen: Ft. A projektmenedzser bérköltsége után összesen: Ft közteher keletkezett. 2 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 3 Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek: Ft Szakmai vezető havi bruttó: Ft-ért végezte a tevékenységét, 16 hónapon keresztül, megbízási jogviszonyban, összesen: Ft-ért. A szakmai vezető megbízási díját terhelő közteher összege: Ft. Célcsoport számára biztosított támogatások: Ft Ezen jogcímen kerültek elszámolásra: az előkészítő tanulmányban meghatározott képzések lebonyolításai, külső felnőttképzési szakértő vállalkozás bevonásával. A 2 napos képzések esetében a résztvevők számára szállás és ellátás volt biztosítva.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 4 Oktatási, képzési költségekre felmerült: Ft Ezen belül a képzések megnevezés szerint a következők voltak: Érdekképviselet és általános kompetenciafejlesztés 2 alkalommal összesen: Ft értékben. Vezetési ismeretek 2 alkalommal összesen: Ft összegben. MT változások 2 alkalommal: Ft értékben. Általános kompetenciafejlesztés, tisztségviselők2 alkalommal összesen: Ft értékben. Hatékonyság, időgazdálkodás 2 alkalommal összesen: Ft összegben. Ágazati és országos érdekegyeztetés fejlesztése1 alkalommal: Ft értékben. Általános kompetenciafejlesztés, tisztségviselők (2) 1 alkalommal: Ft értékben.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 5 Utazási és kiküldetési költségekre felmerült: Ft Ez az összeg a két napos képzéseken a közel 310 fő résztvevő számára a szállás és ellátás biztosítása során felmerült kiadásokat tartalmazta. Projekt megvalósításához igénybevett szolgáltatások: Ft Ilyen szolgáltatások voltak a következők: Konferenciák szervezése az előkészítő tanulmánynak megfelelően, a tervezett létszámmal. Rendezvényszervezés és előadók díja. Felmérések és elemzések a szakszervezeti tevékenységek alátámasztásához, napra kész információk begyűjtéséhez.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 6 Mérnöki, szakértői díjak: Ft Ebből: Az MT. szabályrendszeréből adódó új érdekképviseleti szempontok érvényesítési lehetőségei, elemzésdokumentumdíja: Ft értéket képvisel. A másik produktum az Ágazati Kollektív Szerződés tartalmának, a kollektív szerződések megkötésének, módosításának, módjának munkajogi valamint a munkavállalók érdekképviseleti szempontjának elemzése, amelynek értéke szintén: Ft Ki nem emelt egyéb igénybe vett szakmai szolgáltatások: Ft Ki nem emelt egyéb igénybe vett szakmai szolgáltatások keretében számoltuk el a nyomda, kommunikáció költségeit valamint a kisfilmek tervezésének és gyártásának dokumentumait: Ft értékben.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 7 Tervek, tanulmányok fejlesztésének, kivitelezésének költsége: Ft Az alábbi tervek fejlesztések készültek el: Felmérés - villamosenergia-ágazat kollektív szerződések: Ft értékben. Európai tapasztalatok, szociális párbeszéd – tanulmány: Ft értékben. Jogi-gazdasági feltételek változásához való alkalmazkodás, Munkavédelmi, munkahelyi egészségmegőrzés, Hazai és nemzetközi érdekképviseleti szereplők együttműködési lehetőségei (3 dokumentum): Ft értékben. Tájékozódás, belső kommunikáció módja, hatékonysága: Ft értékben.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 8 Rendezvényszervezés költsége: Ft Üzemi tanácsok konferenciája 2 alkalommal Ft értékben. Munkavédelmi képviselők konferenciája 3 alkalommal: Ft értékben. Felügyelőbizottsági tagok konferenciája 1 alkalommal: Ft értékben. Hatékony szervezeti belső és külső kommunikáció szeminárium 1 alkalommal: Ft értékben. Tagszervezés problémái és lehetőségei 1 alkalommal: Ft értékben. Szakszervezet mozgósítási képessége szeminárium 1 alkalommal: Ft értékben. MT aktuális változásainak ismertetése 1 alkalommal: Ft értékben. Külföldi delegációk fogadása 2 alkalommal: Ft értékben. Projektzáró rendezvény 1 alkalommal: Ft értékben.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 9 Egyéb szolgáltatások költsége: Ft Itt került elszámolásra az ÚSZT kommunikációs csomag megvalósításának díja külső szakértő bevonásával. Nyilvánosság biztosításának költségei Ft értékben kerültek elszámolásra. Egyéb, a projekt végrehajtásával összefüggő (általános) költség: Ft Egyéb anyagköltség, azaz a projekt megvalósítása kapcsán felmerült nyomdai irodai anyagköltségek összesen Ft értékben kerültek elszámolásra.

TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 10 A pályázat költségvetése eddig a tervek szerint valósult meg ben a támogatásból: Ft került felhasználásra. A fennmaradó rész felhasználására májusáig kerül sor. Projekt elszámolásokÖsszegek Kifizetett előleg összege: Ft 1. kifizetési igény összege: Ft 2. kifizetési igény összege: Ft 3. kifizetési igény összege: Ft Folyamatban lévő 4. kifizetési igény összege: Ft Záró kifizetési igény- az előleg elszámolását takarja Ft

Köszönöm a megtisztelő figyelmüket!