TÁMOP 2.2.3-07/1-2F-2008-0011 Felkészítés szakmai vizsgára, informatika területre 1144-06 modulhoz II/14. évfolyam 1144-06 modulvizsga menete, a vizsga.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A szakmai vizsga lebonyolításának egyes kérdései a 20/2007. (V
Advertisements

Tájékoztató a 2012/2013. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: 
Készült a leendő vizsgázóknak
Kétszintű érettségi vizsga Magyar nyelv és irodalom Miről? Hogyan? §?! Tájékoztassuk diákjainkat!
Új típusú OKJ vizsgák tapasztalatai az iskolarendszerben
Méltányossági elvek a közoktatásban
V IZSGASZABÁLYZAT ISMERTETÉSE A VIZSGA IDEJE május (csütörtök-péntek) Azokon a napokon a tanulóknak nincs órarend szerinti tanítás.
OKJ vizsgák 2010 Informatika Szabó András Petrik TISZK.
A SZAKMAI VIZSGA A diaképek az NSZFI munkatársai által készítet tájékoztató anyagok felhasználásával készültek. Budapest, december 8.
Az OKJ bevezetésének, a szakmai vizsgáztatásnak jogszabályi háttere.
SZAKKÉPZŐ ISKOLÁK IGAZGATÓINAK XIV. ORSZÁGOS FÓRUMA OKJ-vizsgák az iskolai rendszerű szakképzésben Halász János április 21.
Soós László SZMM Felnőttképzési és Szakképzési Főosztály
Tájékoztató az érettségi vizsga menetéről 2011/2012. tanév.
Aktualitások, változások, újdonságok az agrár-szakképzésben Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VIDÉKFEJLESZTÉSI, KÉPZÉSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI.
Központi Érettségi Nyílt Nap Szeptember 24.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Soós László SZMM Felnőttképzési és Szakképzési Főosztály
Szakképzési szakértők szakképzési változásokra való felkészítése Sajátos nevelési igényű tanulók a szakképzésben Nemzeti Fejlesztési Alap Képzési Alaprész.
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
A modulos tételkészítés,
Felügyelő tanári feladatok ellátása a középszintű írásbeli érettségi vizsgán május összeállította: Krausz Attila.
OKJ A szakmai vizsgák. Szakmai vizsga I. Fogalmak II. A szakmai vizsga időtartama és keretei III. A szakmai vizsga feladatai, tevékenységei, és.
Érettségi tájékoztató 2013/2014-es tanév. Az érettségi vizsga menete Írásbeli időszak: május –Az érettségi időpontokat külön táblázatban olvashatják.
KLNOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola OM azonosító: P ÁLYAVÁLASZTÁS- I SKOLAVÁLASZTÁS Továbbtanulási tájékoztató
Márton Mártonné MESZK Oktatási, továbbképzési referens Május 05.
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Pályaválasztás Pályaválasztás
Tájékoztató a tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:  Vagy kizárólag.
2015. február KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGA
Be kell hozni a meglévő előrehozott érettségiről a törzslapkivonatot.
Felvételi eljárás 2014/2015.
Iskolaválasztás előtt… A középfokú iskolák nyilvánosságra hozzák a felvételi eljárásuk rendjét.
A prezentációban – ahol rendelkezésre álltak - kis betűvel vagy külön utalással a évi, a évi, a évi és a évi május-júniusi vizsgaidőszak.
Komplex vizsga Szolnok szeptember 3.. Modulrendszerű vizsgadelegálások száma 2014 Vizsgaelnöki delegálások száma kamarai szakképesítésekben: 4157.
TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára informatika területre modulhoz II/14. évfolyam Az írásbeli feladatsor jellegzetes feladattípusainak.
TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára informatika területre modulhoz II/14. évfolyam modulvizsga menete, a vizsga.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
100/1997. (VI. 13.) Korm. rend. alapján. Általános elvárások összeférhetetlenség (közeli rokon) végzettség, szakképzettség megbízás – 2 héttel korábban.
Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara A szakmai vizsgáztatás módosult szabályai Salgótarján, április 7.
A szakmai vizsgák jogszabályi háttere, változások a vizsgabizottsági feladatokban Tájékoztató a szakmai vizsgákon a vizsgabizottság munkájában részt vevő.
„A gyakornokokkal foglalkozó mesterpedagógusok mentorálási feladatai”
Vizsgaszabályzat ismertetése A vizsga ideje  május (csütörtök-péntek)  Azokon a napokon a tanulóknak nincs órarend szerinti tanítás.
ÉRETTSÉGI 2016 Általános tájékoztató az érettségiről
A szakmai vizsgák jogszabályi háttere, változások a vizsgabizottsági feladatokban Tájékoztató a szakmai vizsgákon a vizsgabizottság munkájában részt vevő.
 12. A vizsgabizottsága -jegyző: Szalay Ilona  12. B vizsgabizottsága -jegyző: Zekéné K. Erzsébet  13. C vizsgabizottsága -jegyző:Vári Tercia  12.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A tanév aktuális rendje és feladatai Modláné Görgényi Ildikó főigazgató-helyettes augusztus.
A tanév rendje és aktuális feladatai Mihálka Nóra Vizsgadokumentációs irodavezető augusztus 31.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2017/2018-as tanévre szeptember 14. Balázs Lászlóné igazgatóhelyettes.
TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára informatika területre modulhoz II/14. évfolyam Gyakorlati feladatsor témaköreinek áttekintése,
1 Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév A tanév rendje és aktuális feladatai Mihálka Nóra vizsgadokumentációs irodavezető.
A szakmai vizsgáztatás rendszere MA és HOLNAP Soós László Szociális és Munkaügyi Minisztérium Felnőttképzési és Szakképzési Főosztály Székesfehérvár, 2007.
AZ ÉRTÉKELÉS RENDSZERE Soproni Szakképzési Centrum Porpáczy Aladár Szakgimnáziuma, Kollégiuma és Általános Művelődési Központja 9431 Fertőd, Joseph Haydn.
Moduláris vizsgáztatás szervezési tapasztalatai. KIHÍVÁS.
Szülői értekezlet
2016. november 12..
Érettségi eredmények 2016.
2016/ Vizsgaszabályzat 2016/2017
A szakmai vizsgáztatás módosult szabályai
Web oldal lippaiinfo.atw.hu.
Az interaktív vizsga jellegzetes feladattípusainak áttekintése
Felkészítés szakmai vizsgára, informatika területre modulhoz II/14. évfolyam Szóbeli feladatsor témaköreinek áttekintése, tipikus feladatok megoldásának.
TÁJÉKOZTATÓ Soproni Szakképzési Centrum
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
ÉRETTSÉGI MÁJUS-JÚNIUS
Felvételi a középfokú iskolákban a 2014/2015. tanévben
TÁMOP A-11/ Humánerőforrás-fejlesztés képzési díj és ösztöndíj támogatás által a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató.
Felvételi a középfokú iskolákban 2018.
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
Pályaválasztási szülői értekezlet
Előadás másolata:

TÁMOP /1-2F Felkészítés szakmai vizsgára, informatika területre modulhoz II/14. évfolyam modulvizsga menete, a vizsga részei (interaktív vizsga – 60 perc, szóbeli vizsga – 45 perc), általános teendők a vizsgákon Balogh Zoltán 2009

A vizsgák szabályrendszere Munka- és balesetvédelmi előírások

Az írásbeli vizsgatevékenység Érkezés a vizsga kezdő időpontja előtt perccel A vizsga tanteremben zajlik A tantermi beosztás kifüggesztésre kerül A vizsgán segédeszköz nem használható A feladatsor befejezése után a vizsgázó beadja dolgozatát és elhagyja a termet Az eredmények megtekinthetőségéről a vizsga reggeli kihirdetésekor tájékoztatják a vizsgázókat

A gyakorlati vizsgatevékenység Érkezés a vizsga kezdő időpontja előtt perccel A vizsga számítógép laborban zajlik, jellemzően minden vizsgázó 2 munkaállomáson dolgozik A tantermi beosztás kifüggesztésre kerül A vizsgán saját jegyzet használható A feladat befejezése után a vizsgázó elhagyja a labort, a vizsgabizottság pedig elkezdheti a javítást Az eredmények megtekinthetőségéről a vizsga reggeli kihirdetésekor tájékoztatják a vizsgázókat

Az interaktív vizsgatevékenység Érkezés a vizsga kezdő időpontja előtt perccel A vizsga számítógép laborban zajlik, a feladat típusától függően minden vizsgázó számítógépen dolgozik A tantermi beosztás kifüggesztésre kerül A vizsgán segédeszköz nem használható A feladat befejezése után a vizsgázó beadja dolgozatát, elmenti munkáját az adott meghajtóra és elhagyja a labort Az eredmények megtekinthetőségéről a vizsga reggeli kihirdetésekor tájékoztatják a vizsgázókat

A szóbeli vizsgatevékenység Érkezés a vizsga kezdő időpontja előtt perccel A vizsga tanteremben zajlik, esetleg számítógép használata előfordulhat Az időbeosztás a vizsga reggeli kezdésekor kihirdetésre kerül A vizsgán segédeszköz nem használható A feladat befejezése után a vizsgázó elhagyja a labort, a vizsgabizottság pedig elkezdheti a javítást Az eredmények a vizsga zárásakor kihirdetésre kerülnek

Munka- és balesetvédelem A vizsga jellegének, és színhelyének megfelelő munka- és balesetvédelmi szabályokat kell betartania a vizsgázónak a tanév folyamán megismert kitételek alapján A számítógéplaborokban az aktuális laborrendet kell követni A termek rendjére az iskola házirendje vonatkozik