Megtisztul minden szennytől A Jézus vériben, Jézus vériben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magasztalja lelkem az én Uramat. Örvendezve élek szárnyai alatt
Advertisements

Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
Gitáros énekek.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
JÓ REGGELT  !!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
ISTEN hozott köztünk!.
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Magasztalja lelkem az én Uramat, örvendezve élek szárnyai alatt
A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…
Az Úrhoz száll a himnusz és a zsoltár, mit zengek én amíg élek
Az egyháznak csak Jézus a fundamentuma, Így lett az a nagy Isten megszentelt temploma. A mennyből jött keresni s választni Őt az Úr. Vérével eljegyezni.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Folyamodjatok az Úrhoz,
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Ó, mi hű barátunk Jézus Hordja bűnünk, bánatunk
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Életem, Jézus, egyedül Te töltsd be,
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Kitárom szívem ajtaját
Uram, Te drága.
Amit szívünk esdve kér, Földi kincsnél többet ér
Dicsérlek téged, mennynek, földnek Atyja! Nagy neved fénye az eget áthatja, Kegyelmed mélye meg nem érthető, És magas volta fel nem érhető, érhető. Dicséretek.
Ott függ a néma bárány: A vére földre hull, Míg dúl körül az ármány, S a tömeg zúg vadul. Szent arcát ütleg éri, és hull reá a vád, S ő szelíd hangon.
JÓ REGGELT !.
Csodálva, imádva tekintek Kegyelmének tengeribe,
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Megváltóm szerelminek! E rohanó, gazdag árba Elmerülök és hiszek.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Jézus hű Megváltó.
Amint vagyok, csak úgy jövök, Nem az erő, de szent erőd, A véred mos le minden bűnt, Isten Báránya, ím jövök! Vihartól tépve, rongyosan, Kétségtől verve.
Jézusom, áldozatodra gondolok
55.
235.
101.
31.
Ha Isten békéje lakja szívemet, bár dúlhat vihar ellenem, Nagy hittel szívem zengi ez éneket: az Úrban, az Úrban jó nekem!
61.
71 b.
Jézusom, áldozatodra gondolok: meghaltál értem a Golgotán
Jézus hű Megváltó Isten áldott Szentje Égi Főpap, Úr és Király
44.
Magára vette szennyes ruhámat, megbékítette Istent, Atyámat
54.
Ó édes Jézus, ég és föld dicsőséges királya, Hozzád repes az angyalok alázatos imája. Édes igád terhe ellen föllázadt a gonosz szellem, Szívek trónját.
35.
Előadás másolata:

Megtisztul minden szennytől A Jézus vériben, Jézus vériben. Az Úr szent Bárányára Teszem le bűnömet, S ott a kereszt aljába békességet lelek. A szívem mindenestül az Úr elé viszem, Megtisztul minden szennytől A Jézus vériben, Jézus vériben. Dicséretek 502/1

Minden gondom, keservem Az Úrnak átadom. Ő hordja minden terhem, Megtörve és üresen adom magam neki, Hogy újjá Ő teremtsen, Az űrt Ő töltse ki. Minden gondom, keservem Az Úrnak átadom. Ő hordja minden terhem, Eltörli bánatom, eltörli bánatom. Dicséretek 502/2

Nyugszom Atyám házába’, Jézus kegyelmiben. Az Ő nevét imádom Örök kőszálra állva a lelkem megpihen. Nyugszom Atyám házába’, Jézus kegyelmiben. Az Ő nevét imádom Most mindenek felett, Jézus az én Királyom, Imámra felelet, imámra felelet. Dicséretek 502/3

Örök imát rebeg, örök imát rebeg! Szeretnék lenni mint Ő, Alázatos, szelíd: Követni híven, mint Ő Atyám parancsait. Szeretnék lakni nála, Hol mennyei sereg Dicső harmóniába’ Örök imát rebeg, örök imát rebeg! Dicséretek 502/4