4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

Tarts velünk és cserélj autót év végén! Vásárolj „Családi lapot” - vágd ki a kupont Pv „begyűjtése” - mutasd meg legalább 3 ismerősödnek! STARTOLJ!,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
ADVENT ANGYALAI.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
RADIX bináris számokra ___A___ ___B___ Berakjuk két edénybe, a 0- kat felülről lefelé, az 1- eket alulról felfelé.
RADIX bináris számokra ___A___ Szembe 2 mutatóval, ha a felsőnél 1-es, az alsónál 0, akkor csere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Stratégia és Szabályzat a To ̈ kéletes Csomaghoz és Csoporthoz Tökéletes- Csomag, Csoport.
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
Karrier.
Stratégia és Szabályzat a Tökéletes Csomaghoz és Csoporthoz
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat. Vagy a felső vonal tagjai helyeznek el új tagokat az Ön ágain. 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV Bal ág Jobb ág

A tagok első vásárlásainak pontértékei nem kerülnek be a binárisfába! 4. Bináris Bónusz! 10% A Bináris Bónusz hetente generálódik, és a kisebbik láb aktuális forgalmának 10%-a kerül kifizetésre! A tagok első vásárlásainak pontértékei nem kerülnek be a binárisfába! 160PV 160PV 800 CV 10%-a = 80€ 160PV 160PV 160VP 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV 160PV Bal ág 960 CV Jobb ág 800 CV

A max. elérhető Bináris Bónusz heti szinten 10 000 €! A Bináris Bónusz jogosultságához Önnek aktívnak kell lennie min. 80 PV pontértékű /4 hét / saját vásárlással, és kell, hogy legyen a bal és a jobb ágán egy - egy min.80 PV aktivitással rendelkező, Ön által direkt regisztrált tag!!! Ön 80 PV 80 PV 80 PV A max. elérhető Bináris Bónusz heti szinten 10 000 €!

Duplikáció és a Lavylites ereje! Ön 1. nap 7. nap 7. nap 1.hét 2.hét 3.hét Példánkban mindenki az indulásnál csak egyszer csatlakoztat kettő direkt tagot 7 napon belül! Utána csak folyamatosan aktívan tartja a pozícióját! 13 hét = 10 000€ Bináris Bónusz / hét!!! + A többi Bónusz!!!

Duplikáció és a Lavylites ereje számokban! 1.hét/1 fő 2.hét/2 fő Az első hónap végen 15 fő= br. 150 € (nett. 120 € ) 3.hét/4 fő 4.hét/8 fő A második hónap végén 255 fő=br. 2550 € (nett. 2040 € ) 5.hét/16 fő Harmadik hó végétől 8191 fő= 81 910 € 10 000 €/hét Bináris bónusz + a többi jutalék!!! 6.hét/32 fő 7.hét/64 fő 8.hét/128 fő Vagy nem akarsz egészséges életet és anyagi függetlenséget? 9.hét/256 fő 10.hét/512 fő 11.hét/1024 fő 12.hét/2048 fő 13.hét/4096 fő

hanem az erősebb ágán soha nem veszíti el a felhalmozott Folyamatos aktivitás! A folyamatos 80 PV vagy 160 PV / 4 hét aktivitásnak rendkívüli nagy jelentősége van! Amennyiben folyamatosan aktív az Ön pozíciója, akkor nem csak az aktuális jutalékára jogosult, hanem az erősebb ágán soha nem veszíti el a felhalmozott pontértékeket! A pontok folyamatosan halmozódnak!

Folyamatos aktivitás! 1 000 000 CV! 2 500 € Az a tény, hogy a Lavylites nem veszi el egy idő után / Ált.90 nap más cégeknél! / a felhalmozódott pontértékeket, nagyon nagy profitot jelenthet! Ön 1 000 000 CV! 2 500 € A nemzetközi piacok miatt jelentősen elszaladhat az erős ág forgalma! 25 000 CV 1 025 000 CV

Folyamatos aktivitás! +100 000 €! Az a tény, hogy a Lavylites nem veszi el egy idő után / Ált.90 nap más cégeknél! / a felhalmozódott pontértékeket, nagyon nagy profitot jelenthet! Ön Az erős oldalon felhalmozódott pontérték profitot generálhat! +100 000 €! Az induló nemzetközi piacok miatt megfordulhat a helyzet! A gyenge oldal utolérheti az erős ágat!

Folyamatos aktivitás! Autoaktiver! A folyamatos aktivitás fenntartása érdekében oda kell figyelnie, hogy megfelelő időben vásárolja meg a személyes 80 PV vagy 160 PV értékű termékeit négy hetente! Autoaktiver! Egy új tag indulásánál a rendszer azt az időpontot veszi figyelembe, amikor a cég jóváhagyja a befizetését és bekerül a szponzora tartályába! A termelési hetek, kedd 00.00 - hétfő 24.00 - ig tartanak!

Folyamatos aktivitás! A tartályba kerülés hete, az első aktív hét! Majd folyamatosan aktív a pozíció a negyedik hét végéig! Miután letelt a négy hét, a következő héten aktiválhatja magát az újabb négy hétre. Fontos, hogy a befizetése időben beérkezzen a céghez! Az automata vásárlói rendszer esetén arra kell figyelnie, hogy mindig legyen elegendő fizetőeszköz a belső pénztárcájában négy hetente! 1. hét 2. hét 2. hét 3. hét 3. hét 4. hét 4. hét 1. hét 1. hét 1. hét 2. hét 2. hét 3. hét 3. hét 4. hét 4. hét