Turisztika tábor – Szlovákia 2015 Tábori tájékoztató

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
KamatFix 2015 árfolyamvédett eszközalap. 2 Egyéni személybiztosítás fejlesztési csoport | KamatFix 2015 •Tőkevédelem •Hozamvédelem •Árfolyamvédelem.
„Vár állott, most kőhalom…”
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Hétvégi Rafting Túra Szlovénia Bovec
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
..
MIT KELL A BŐRÖNDBE PAKOLNI?
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Béren kívüli jutatások 2012 IVSZ Badak Béla okl.könyvvizsgáló
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Előzmények  Tervezés  Szakemberek alkalmazása (testnevelő tanár, edző, rekreációs szakember, OKJ-s végzettségű segítő..stb)  Hivatalos meghirdetés.
Kis csoport szeptember
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS ERDÉLYBEN 2012 ÁPRILIS 27. – MÁJUS 4.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Az Európai Területi Társulások évi támogatására kiírt pályázat (A pályázat kódja: ETT-14) Szilágyi Orsolya Támogatási Főosztály Közigazgatási és.
Környezetvédelmi termékdíj tanácsadó
Tábori élménybeszámoló
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Jelentkezési határidő: április 20.
Táborozzunk! 3 napos gyermektábor tervezete
P ÁLYAVÁLASZTÁS 2013/2014 Dabasi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 1.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
Gólyatábor beharangozó
FELVÉTELI Előadó: Németh Péter igazgató. NEM VÁLTOZIK… …a pontos rendszer (emelt szintűért 50 többletpont, ha min 45%-os az eredmény), a.
A TANÉV LEGJOBB HETE LEHET, LÉGY OTT, HA JÓT AKARSZ ! SPORTHÉT A NAPSÜTÖTTE KARINTIÁBAN SÍ ÉS SNOWBOARD Az összeállítás bemutatja korábbi programjainkat.
 A visszeresség, az alsó végtagok egyes szakaszainak a tágulata. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak (pl. az érfal gyengesége). Az.
Tompa Mihály Alapiskola, Rimaszombat. Kik ?... a III. és a IV.évf. tanulói Mikor ? tól – 14-ig Hová ?... Kľačno Škola v prírode.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
2009. február 24. Holcim, mint felelős munkáltató.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Tudnivalók a továbbtanulásról
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.
Felsőoktatási Szakképzés
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Erdei Iskola a Bejárható Magyarország Program keretében a Gémes Természetjáró Egyesület szervezésében Istenmezeje, október
Némethné Kárpáti Nóra mb. tanulmányi osztályvezető
Iskolaválasztás előtt… A középfokú iskolák nyilvánosságra hozzák a felvételi eljárásuk rendjét.
Pädagogische Hochschule Ludwigsburg Wächter Anita Megyeri Fanni
LIFE LONG LEARNING (LLL) PROGRAM AZ ERASMUS ÜGYINTÉZÉS KARI VONATKOZÁSAI.
..
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
TURISZTIKA TÁBOR – SZLOVÁKIA 2016 TÁBORI TÁJÉKOZTATÓ Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar Sporttudományi Intézet.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
Erdei Iskola Június Pusztavám Vajda János Erdészeti Erdei Iskola.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Előadó: Dorka Péter SZTE JGYPK TSTI
ERZSÉBET TÁBOR július 30. – augusztus 4. Zánka
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
A diákigazolvány igénylés menete
Egynapos osztálykirándulás
Egynapos osztálykirándulás
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
Egynapos osztálykirándulás
Európai szemeszter 2018/19
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
BBTE – Földrajz Kar Magyar Földrajzi Intézet 2016
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
SISU Nyári Tábor 2018 Időpont: július 15 – 28.
tenisz foci strand ping-pong lovaglás
Előadás másolata:

Turisztika tábor – Szlovákia 2015 Tábori tájékoztató Eszterházy Károly Főiskola Természettudományi Kar Sporttudományi Intézet Turisztika tábor – Szlovákia 2015 Tábori tájékoztató

Tábori tájékoztató A tábor ideje: 1.csoport: 2015. május 2-6. (50 fő) A tábor helyszíne: Krpáčovo (Szlovákia, Alacsony-Tátra)  Szállás, elhelyezés: A Hotel Biotika 3-4 ágyas, saját zuhanyzóval, wc-vel ellátott szállodai szobáiban

Tábori tájékoztató Ellátás: Reggeli, ebéd, vacsora (egyszeri meleg étkezés) vacsorával kezdődik! Utazás: INDULÁS! : 7.00 óra Sporttudományi Intézet, bepakolás 6.30-tól. Hazaérkezés: 16.00 óra körül

Tábori tájékoztató Kötelező dokumentumok: Utazási okmányként érvényes, új (kártyás) személyi igazolvány, vagy érvényes útlevél szükséges. Utazási- és baleset-biztosítás (hegyi túrára kötött balesetbiztosítással) Bizonylat az előleg banki utalásáról Jelentkezési lap és Nyilatkozat

Tábori tájékoztató A tábor részvételi díja: 113 euro + 7-10 euro + 3800 Ft 33 euro (szállás előleg) 80 euro (szállás – helyszínen fizetendő) 7-10 euro ( a tábori programok költsége, belépődíjak – a létszámtól függ a végleges ár) 3800 Ft (a kiutazás és a hazautazás buszköltsége) A részvételi díj NEM TARTALMAZZA az utazási- és baleset-biztosítás díját!

Tábori tájékoztató 2015. március 31-ig befizetendő és leadandó: Befizetési határidők, feladatok: 2015. március 31-ig befizetendő és leadandó: 33 euro szállás előleg befizetése március 31-ig a szállást üzemeltető szlovák cég bankszámlájára A megjegyzés rovatba a HALLGATÓ NEVÉT ÉS NEPTUN KÓDJÁT kérjük feltüntetni!!!! 3800 Ft buszköltség befizetése- Sportiroda személyesen Palásthyné Veres Dórának a Jelentkezési lap és Nyilatkozat leadása - Sportiroda Palásthyné Veres Dórának az előleg banki átutalásáról a bizonylat leadása – Sportiroda Palásthyné Veres Dórának

Tábori tájékoztató A tábor 1. napján fizetendő a helyszínen: 80 euro (szállás – helyszínen fizetendő a szállodának) 7-10 euro (a tábori programok költsége, belépődíjak – a létszámtól függ a végleges ár)   A tábori jelentkezés az utalás és az útiköltség-befizetés után NEM MONDHATÓ LE, ha mégsem tud részt venni a hallgató a táborban, elveszíti a befizetett előleget!

Tábori tájékoztató - Felszerelés: Túrafelszerelésről mindenki maga gondoskodik! esőkabát felsőruházat alsóruházat hátizsák fejfedő ötujjas, vékony kesztyű túrabakancs, túracipő impregnáló spré, impregnáló folyadék napszemüveg fényvédő krém kulacs, műanyag víztartó fejlámpa/elemlámpa tájoló, térkép, távcső túrabot toll, ceruza, füzet papírvágó olló 8-15 db színes teatasak

Tábori tájékoztató tisztálkodási felszerelés egyéni gyógyszerek váltócipő papucs pizsama törölköző fürdőruha költőpénz Amit hozhatnak magukkal, de nem kötelező: Fényképezőgép Úti-játékok (kártya, sakk, kocka stb) Zenekeltő eszközök (pl: gitár stb…) Sporteszközök (pl: ping-pong ütő, labda, tollasütő stb…) Amit semmiképp se felejtsenek otthon: a jókedvüket 

Tábori tájékoztató Tábori szabályok: A táborrend betartása kötelező! Ennek megsértése fegyelmit, súlyos esetben a tábor megismétlését is maga után vonhatja!

Tábori tájékoztató Időjárás, túrázás: Az Alacsony Tátrában utazásunk időszakában nagyon változatos az időjárás, kb. 10 °C-kal hűvösebb van általában, mint ugyanabban az időszakban Magyarországon. Az északi oldal völgyeiben, védettebb helyein hó is elképzelhető, illetve a szeszélyes időjárás miatt havazás, hideg eső is lehet. Előfordulhat azonban napsütés is, de a levegő hőmérséklete napközben akkor is csak 15- 20 °C. A Szlovák Paradicsomban tett túránk során pallókon, létrákon, láncokkal biztosított szakaszokon visz majd utunk, melyeken a fogás hűvös, hideg időben kellemetlen lehet, ezért érdemes ötujjas kesztyűt is magunkkal hozni.

Tábori tájékoztató A tábor gyakorlati jeggyel (aktivitás, elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása és alkalmazása) zárul.

Tábori tájékoztató – Szlovák Paradicsom

Tábori tájékoztató

Tábori tájékoztató – Alacsony-Tátra

Tábori tájékoztató A Tájékoztató, a Jelentkezési lap és a Nyilatkozatok letölthetőek az alábbi linkről: http://uni-eger.hu/hu/ttk/szervezet-/sporttudomanyi-intezet/oktatas

Kellemes időtöltést és szép időt kívánunk! Tábori tájékoztató Kellemes időtöltést és szép időt kívánunk! Herpainé Lakó Judit táborvezető lako@ektf.hu 36/520-400/4278 E épület 31. szoba