Rendezvényszervezés Educatio 2009. Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio 2009. Gondolkodom, tehát ott vagyok!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
Advertisements

Ifjúsági Egészségnap április 7.. Célcsoport és célok •18-28 éves korosztály •A felsőoktatásban tanuló hallgatók •Egészségmagatartás fejlesztése.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Táncsics Mihály Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Educatio Kht. Országos Felsőoktatási Információs Központ Felsőoktatási Felvételi 2008.
"Tabletek, kispolski, miegymás - Mi is az a Bűvösvölgy?” Média animátor – H95 Bűvösvölgy szeptember Legeza Katalin.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Frissdiplomások a munkaerőpiacon - a jövedelmet befolyásoló tényezők
VI. Interaktív Tábla Konferencia
Felvételi jelentkezések I.
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
A kompetencia-alapú oktatás megvalósítása a Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskolában HEFOP / /1.0.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
A Magyar Köztársaság kormánya. Folytatódnak a kormány oktatási esélyegyenlőségi programjai Arató Gergely államtitkár prezentációja Budapest, augusztus.
Estefánné Varga Magdolna projektmenedzser, dékán Kutatás-fejlesztés az EKF-en a kompetencia alapú tanárképzés támogatására A HEFOP projekt VII. Nevelésügyi.
UTAZÁS Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár Futár Veronika február 21.
A SABEDU Kft. Oktatási Ágazata Tarr Dániel december 09. A Sabedu Kft. oktatási ágazati céljai Az e-learning technológiák megismertetése és elterjesztése.
Pécsi Tudományegyetem Szociológia Tanszék Bölcsészettudományi Kar.
ELTE TÁMOP /2/B/KMR projekt workshop
Szegedi Tudományegyetem TÁMOP „XXI. Századi kompetenciaalapú gyakorló iskolák Szegeden – az óvodától az egyetemig.” „XXI. Századi kompetenciaalapú.
Nyílt napok 2008/2009. szakközépiskolai képzés felvételi eljárás általában felvételi eljárás iskolánkban.
Környei László elnök HunDidac Szövetség EGER október 11.
Nyugat-magyarországi Egyetem
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Felsőoktatási tájékoztató Mosonmagyaróvár.
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Mosonmagyaróvár Felsőfokú szakképzési szakok Felsőfokú szakképzési szakok2010.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B Prof. Dr. Font Márta Pécs, január 28.
A DEBRECENI EGYETEM HALLGATÓI VONZÁSKÖRZETE Németh Szabolcs – I. éves PhD hallgató DE-AGTC.
FŐVÁROSI OKTATÁSI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁST TÁMOGATÓ PORTÁL Horváth Csaba Főpolgármester-helyettes Sajtótájékoztató október 2.
Pályaválasztási és Pszichológiai Tanácsadó Osztály
„EU-s tartalmak az oktatásban" Pedagógustovábbképzési program Budapest, 2008 április 1 MIT KEZDÜNK AZ EU-VAL? Az unió megjelenési formái az oktatási intézményekben.
Az emberi természet természettudományos vizsgálata
Jelentkezési Tendenciák Kutatás —Műhelykonferencia Budapest, június 16. Fábri István: Jelentkezési és felvételi tendenciák Magyarországon
Széchenyi István Egyetem, Győr
1 Felsőoktatási jelentkezés A szeptemberben induló felsőoktatási képzések jelentkezői Forrás: Educatio Kht. – OFIK, Felvi.hu
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
TIOP február 2.. TIOP 1.1.1/09 Tanulói laptop Támogatás összege: Ft Pályázat időtartama: május 1. – március 1.
Számít, hogy 0,61 m2 ? A pedagógusok élet-, és munkakörülményei, a pedagógus életpálya teljességének tükrében Sági Matild Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Éves Konferencia- Annual Report Irányító Bizottság: Elnök: D. Terdik György DE IK dékán Tagok: Dr. Kardon Béla EMMI Dr. Sallai Gyula BME, FIRCC Nagy Miklós.
Az EXPOSITOR Kft.  2006-ban alakult  Több évtizedes kiállításszervezési és marketing tapasztalat – nyomda-, és csomagolóipar területén  Saját tulajdonú.
Dr. habil. Viskolcz Noémi csoportvezető főiskolai tanár
ÚJ TUDÁS – MŰVELTSÉG MINDENKINEK A digitális írástudás elterjesztése Az idegennyelv-tanulás ösztönzése Az integrált természetismeret-oktatás bevezetése.
GeoGebra A matematikai szabadszoftver tanuláshoz és tanításhoz
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Szakfordító és tolmácsképzések Csillebérc augusztus 29. Dr. Sárvári Judit OKM Felsőoktatási Főosztály
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
A Calderoni projekt az OFI szakmai tevékenységében Calderoni Taneszköz-információs és Oktatástechnológiai Központ Kőrösné Mikis Márta Budapest, április.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Konferencia a digitális tananyagok alkalmazóinak és fejlesztőinek
 Iskolák magatartása  Tanulók motiváltsága  Szülők elhivatottsága  Gyermekjóléti Szolgálatok, családsegítők, gyámok, nevelőszülők véleménye JULI.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
2004. január 27. Hallgatói szolgáltatások szerepe a felsőoktatásban Szabó Imre Diákközpont igazgató.
Az IKT fejlesztési folyamat- szaktanácsadó felkészítése a digitális kompetencia-fejlesztés támogatására Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Modern Iskola 2010/1011. Modern Iskoláról Kiadónk a Modern Iskola szaklap,, az internetes honlap, (televíziós műsor- jelenleg szünetel), valamint rendezvényszervezés.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
2009. november Nemzetközi ILIAS Konferencia1/20 Az ILIAS közösség Magyarországon, az együttműködés fejlesztése Berecz Antónia.
4 éves általános tantervű képzés 4 éves, emelt szintű angol nyelvi képzés 5 éves, magyar-német két tanítási nyelvű képzés 4 éves emelt szintű kommunikáció.
Projektzáró rendezvény Intelligens iskolák létrehozása az újszászi tanulók egyenlő esélyeiért TIOP-1.1.1/ projekt.
Informatikai terméktanúsítás - a minőségi szoftver Az Informatikai Terméktanúsító Szervezet szerepe a HTE jövőképében Nagy Péter április 25.
Felsőoktatási felvételi ponthatárok 2007 Dr. Hiller István oktatási és kulturális miniszter Oktatási és Kulturális Minisztérium július 26.
D R. F ILEP B ÁLINT M ÁJER E SZTER P ETRA T ÖMBÖLY T EODÓRA W INKLER C SABA N OVEMBER 5. Rektori Titkárság K ÖZPONTI F ELVÉTELI KAMPÁNY.
Közösségszervezés BA.
10 érv, hogy a Nyíregyházi Egyetemet válaszd!
Makovecz-program Jakabné dr. Szalai Krisztina Pécs, augusztus 31
Pályaválasztási Kiállítások 2008
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Az állami fenntartású felsőoktatási intézmények gazdálkodása az erőforrásokkal Budapest, november 18. Földesi Gabriella főosztályvezető Intézményfinanszírozási.
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Előadás másolata:

Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!

2009-es meghívó Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht január én rendezi meg az Educatio 2009 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpont "A" és "C" csarnokában.

Bejárat

Kik vesznek részt a kiállításon? a felsőoktatási intézmények Tankönyvkiadók Taneszközgyártók- és forgalmazók külföldi egyetemek Nyelviskolák szakképző intézmények oktatással foglalkozó kutatóintézetek

Kiállítói standok

Mindenki a kiállításra… a kiállítás látogatói A kiállítás tehát egyedülálló lehetőséget biztosít a pedagógusok és intézményvezetőik számára, hogy figyelemmel kísérjék a szakma újdonságait, a taneszközök és módszerek korszerűsödését.

Rendezvény látogatói

Piaci szegmens A szakmai érdeklődők mellett számítunk az alap-, közép- és felsőfokú intézmények diákjai, szüleik és tanáraik részvételére. A kicsiket színes programokkal, érdekes oktatási és készségfejlesztő eszközökkel, játékokkal, a nagyobbakat szórakoztató programokkal, internetes számítógépekkel várjuk.

Felvételizőknek… A kiállítás különösen fontos az érettségiző diákok számára, hiszen egy időben és egy helyen találkozhatnak valamennyi felsőoktatási intézmény képviselőivel; érdeklődhetnek a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről.

Programok Színvonalas szakmai programmal és előadásokkal várjuk az iskolák tanárait és vezetőit, illetve az oktatás különböző területein érdekelt cégek mint kiállítók képviselőit. Pl.: interaktív órák (interaktív táblákkal)

Rajzprogram gyerekeknek

Az internet szerepe az oktatásban

Tanítás máshogy…

Rendezvény statisztikája látogató - középiskolás diákok, szülők, pedagógusok, intézményvezetők és -fenntartók – nm kiállítási alapterület

A nm egy részlete

Felülről a nm.

Nyereményjáték a kiállításon 1 Milliós Nyereményjáték! A kiállítás első látogatói, azaz a január 23-án vagy 24-én 10 és 11 óra között érkezők között értékes tárgynyereményt sorsolnak ki!

Educatio Az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft január 22–23-án rendezi meg az „Educatio X” 10. Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a SYMA Sport- és Rendezvényközpont „A” és „C” csarnokában.

Belépő nincs A kiállítás minden látogató számára ingyenes és minden nap 10-től 17 óráig tart nyitva.

Időpont és helyszín Időpont: január 22–23. Nyitva tartás: 10 és 17 óra között Helyszín: Syma Sport- és Rendezvényközpont ( Cím: Budapest, XIV. ker. Dózsa György út

Kiállítás felülnézeti rajz: pavilon C

Kiállítók 1. F101 Wekerle Sándor Üzleti Főiskola F102 ZSIGMOND KIRÁLY FŐISKOLA 109 Általános Vállalkozási Főiskola F111 Dunaújvárosi Főiskola

Kiállítók 2. F113 Pécsi Tudományegyetem F114 Pannon Egyetem F115 Nyugat-magyarországi Egyetem F116 Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi EgyetemF F120 Kecskeméti Főiskola F121 Debreceni Egyetem

Pavilon A

Kiállítók…. T04 INFOtec Informatikai és Információtechnikai Kft. T05 Tankönyvmester Kiadó T06 Smart Consulting Group Kft T07 CleverBoard Interaktív Tábla Kft. T08 Alex Fémbútor Kft. T09 Digitális Tananyag Kft.

Szórakoztató 2008.