Az e-kereskedelem szakma ProInterNet wokshop 2011. március 24. Kis Ervin Egon Elnök, SzEK.org.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
LOGISZTIKA és a SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Advertisements

Magyar Tehetséggondozó Társaság
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Partiumi Keresztény Egyetem - Nagyvárad -
A B2B e-kereskedelem sajátosságai Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Április 17.
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Alapképzések a Debreceni Egyetem Informatikai Karán
Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
Új trendek a marketing stratégiai szemléletében Marketing Menedzsment előadás Omegaglen, DMS Molnár Attila december 18.
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
A MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET OKTATÁSI TEVÉKENYSÉGE
AEGEE-Budapest november 05, SOTE Pólya Beatrix.
RENDSZERINTEGRÁLÁS B_IN012_1
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
Az EAL-NET rendszer a hallgatók szempontjából Készítette: Forgó Melinda és Gyenes Gábor.
Az ÉRÁK szerepe és tevékenysége a régióban Soós Roland igazgató
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM Karrier- és alumni szolgáltatások továbbfejlesztése a Debreceni Egyetemen Alprojekt-vezető: Pilishegyi Péter DE hallgatói.
A Nyugat kapujában S O P R O N. KÖZGAZDASÁG-TUDOMÁNYIKARKÖZGAZDASÁG-TUDOMÁNYIKAR.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék Dr. Kulcsár Gyula egyetemi adjunktus.
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
Hetyei József Certified Management Consulting március 22 VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Informatikai tanácsadási szekció Budapest, 2013.
B ÉRES G YÖRGY Gazdasági főigazgató Az egészségügy háttérszolgáltatásának és egyéb népgazdasági ágazatoknak a kapcsolata március 31.
TÁMOP szakmai támogatás Educatio Nonprofit Kft
Kovács Zsolt 1 SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Karrier és Öregdiák Iroda.
Nagy Zoltán: A reform emberei Értékteremtés érték a dolgokban rejlő lehetőség EU-s projektek lehetőségei hasznosság értékek átadása adott embereknek adott.
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. e-BUSINESS FAIR BUSINESS Megbízható elektronikus kereskedő.
Informatikai iskolák szakképzési igények és kapacítások
Az e-kereskedelem lehetőségei Magyarországon március 20. Kis Ervin Egon Elnök SzEK.org – Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület.
A controlling és vezetői számviteli rendszer architektúrája
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
A révkomáromi Selye János Egyetem működése. Az egyetemről általánosságban, annak rövid bemutatása 1918-ban Csehszlovákia megalakulása A felvidéki felsőoktatási.
Az informatikai tanácsadás jövője – mit tehetünk érte? Hetyei József Certified Management Consultant (CMC) NJSZT szakértő főiskolai vezető oktató, szakvezető.
KETTŐ AZ EGYBEN: MÚZEUMPEDAGÓGIAI KÉPZÉS ÉS GYAKORLATI HELY KIALAKÍTÁSA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGIAI KARÁN Dr. Viskolcz Noémi Szegedi.
A projekt fejlesztési oldala A projekt fő elemei Fejlesztések Paletta TÁMOP A/1-11/ Csallner András Erik.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Kamarai előadás március 2.
Hálózatépítés és fejlesztés Heves és Besztercebánya megyében, valamint az ehhez kapcsolódó partnerségi programok generálása és fejlesztése HUSK/0901/1.5.1/0233.
Beszámoló a szeptember 6-7-én Kovásznán megtartott II. Nemzetközi Klaszterkonferenciáról Készítette: Tárnok Barbara.
The Social Work in Hospice and Palliative Care Network A Szociális Munka a Hospice és a Palliatív Gondozási Hálózatban (SWHPN)
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar
1 Matematika oktatás mérnök és műszaki informatikai képzésekben Ráckeve, március 2-4. Recski András, BME Számítástud. és Inf.elm. T. Budapesti Műszaki.
Perjésiné Hámori Ildikó
TÁMOP / „Karöltve” Integrációs közoktatási referencia intézmény kialakítása hálózati együttműködés keretében a Csertán Sándor Általános.
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
A Magyar Hidrológiai Társaság hozzászólása Dr. Váradi József A Mezőgazdasági Vízgazdálkodási Szakosztály elnöke 2012 április. 24 Vidékfejlesztési Minisztérium.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Cziráki Szabina, az OTDT titkára Szakkollégiumi Műhelykonferencia, Debrecen December 14. Szakkollégiumi tehetséggondozás.
A TDK-rendszerének minőségbiztosítása
Ha valóban szeretnél változtatni
Sikeres ipar-egyetemi együttműködés Pannon Egyetem - KÜRT Zrt. Dr Remzső Tibor pályázati igazgató egyetemi docens Microsoft Innovációs Nap november.
Járt utat a járatlanért… A Moodle bevezetésének és alkalmazásának sajátosságai nagyvállalati környezetben Németh Károly Gödöllő, június 24.
Hurrá, nyertünk! Karádi István Karádi Rendszerház.
1 Calderoni Project DIGITÁLIS TUDÁSTÁRAK ÉPÜLÉSE A Calderoni Project Zárókonferenciája Budapest, március 27. A CALDERONI PROGRAM EREDMÉNYEK.
Workshop VI. - Bevált gyakorlatok a mediációban - A Közép Európai Mediációs Intézet bemutatása.
Projekt bemutató 2007.Március 9. 1 JOB(B) A NŐKNEK PROGRAM Az eddig elért eredmények.
Tudásmenedzsment trendek. Mi újság a TM „házatáján” A TM piaca jelenleg egy „Kék óceán” (Blue ocean) még nem alakult ki öldöklő harc Úgy tűnik, ha lassan.
CALDERONI PROGRAM HEFOP K /1.0 A PROGRAM CÉLJA, FELADATAI ÉS SZEREPE AZ ÚMFT-BEN március 4. IV. Calderoni Informatika Kerekasztal,
MERRE TART A MAGYAR FELSŐOKTATÁS? Dr. Molnár Károly Budapest,
Integrált irányítási környezet kialakítása. I. Szervezetfejlesztés Az Egyetem szervezeti felépítését részben meghatározza a jogszabály és a Szervezeti.
DPR és ALUMNI Dr. Kuráth Gabriella területfelelős.
SZTE Egyetemi Tavasz TÁJÉKOZTATÓ A KÉTCIKLUSÚ KÉPZÉSRŐL Dr. Szendrei Mária Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézete.
VÁLLALKOZÓI KOMPETENCIA-FEJLESZTÉS ALPROGRAM ELÉRT EREDMÉNYEI TÁMOP F-14/1/KONV Gazdaságtudományi Kar, 1c alprogram Projektzáró rendezvény,
1/14 Közép-dunántúli Regionális Kiválóság Minta Projekt tájékoztató Sugár Karolina elnök Szabó Kálmán ügyvezető igazgató Szövetség a Kiválóságért.
Gondolatok a táplálkozás- és élelmiszertudomány oktatásáról
PTE Természettudományi Kar
Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán című projekt rövid bemutatása EFOP
Gondolatok a táplálkozás- és élelmiszertudomány oktatásáról
SZÁMALK-Szalézi Szakgimnázium
Előadás másolata:

Az e-kereskedelem szakma ProInterNet wokshop március 24. Kis Ervin Egon Elnök, SzEK.org

2011. március 24.ProInterNet Workshop Kik ma az e-kereskedők?

2011. március 24.ProInterNet Workshop

2011. március 24.ProInterNet Workshop Cégek és vezetők ■ Profi menedzsment és munkatársi gárda ■ „One man show” - a tulajdonos a vezető ■ Teljesen vegyes társaság, kis- és kényszervállalkozók, autodidakták

2011. március 24.ProInterNet Workshop Mihez értsen az e-kereskedő?

2011. március 24.ProInterNet Workshop Mihez értsen az e-kereskedő? ■ Mindegyik szakterületnek van kialakult képzési rendszere ■ Nem alakult még ki egységes és integrált, e- kereskedelem-specifikus tudás ■ A megközelítés eddig egyértelműen informatikai volt, de az e-kereskedelem elsősorban nem informatika, hanem üzlet!

2011. március 24.ProInterNet Workshop Képzési lehetőségek ma ■ Egyetemi, főiskolai szakirányok, kurzusok ■ Posztgraduális képzések ■ Tanfolyamok, tréningek (Webshop Akadémia) ■ Önképzési lehetőségek: ■ Konferenciák, workshopok ■ Szakkönyvek ■ Szakmai blogok

2011. március 24.ProInterNet Workshop E-kereskedelmi képzések

2011. március 24.ProInterNet Workshop Kérdések, kételyek ■ Egy ennyire változó piacon lehet-e kanonizálni a tudást? ■ Miben különbözik az e-kereskedelmi tudás a kereskedelmi tudástól? ■ Melyik karon keressük az e-kereskedőket? ■ Master of e-Business Administration?

2011. március 24.ProInterNet Workshop Mit tesz a SzEK.org ■ Számos intézménnyel együttműködünk ■ A tananyag kialakításában ■ Órák megtartásában ■ Gyakorlatok szervezésében ■ Az év e-business szakdolgozata pályázat ■ Tudásbázis építése ■ SzEK-klub ■ Konferenciák, workshopok

2011. március 24.ProInterNet Workshop Kis Ervin Egon Elnök, SzEK.org Köszönöm a figyelmet!