Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Advertisements

Klasszikus London.
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Motumbo története.
(Bedekovics Péter: London)
Krúdy.
A Cyber katica csapat Bökönyi Katalin 11.A Dézsi Pál 11.A
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Zene: John Lennon - Imagine London délkelet-Britanniában van, a legnagyobb város az Egyesült Királyságban, és évszázadokon át fővárosa a Brit Birodalomnak.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Magyarországi Barangolások A Budai Várnegyedben
Témakör: Szül ő város. Sanghaj elhelyezkedése Sanghaj Sanghaj belvárosa 9 központi kerületb ő l áll: Huangpu Kerület Luwan Kerület Xuhui Kerület Changning.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Zene: Amanda Lear ENIGMA Vilmos herceg és Kate Middleton 1900 vendéget hívott meg április 29-én tartott esküvőjükre a londoni Westminster.
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
LKG–HEFOP Szakmai Nap, / Kompetenciafejlesztés – ahogy a diákok látják Bánhegyesi Zoltán Leövey Klára Gimnázium
Tanulmányút Angliában Comenius project keretében, PHARE támogatással megvalósult program.
Lázári község négy kisiskolás focicsapata rúgta a bőrt május 20.-án a nagypeleskei iskola udvarán.
Készítette: Krieg Judit 10/b.
Terület : km² Népesség : fő Népsűrűség : 377 fő/km² Főváros : London Nyelv : Angol Pénznem : Font Vallás : Anglikán,Római katolikus,Muszlim.
Kedvenc kajám - A lasagne
Készítette: Dömötöri Melinda
Szakmai gyakorlat Németországban CHEMNITZ 2011 júl. 31-aug 27 8 keresked ő, 8 szakács, 8 „ügyviteles”
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
ISMERD MEG HAZÁNKAT! ISKOLA MEGISMERÉSE, BEMUTATÁSA.
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
Anglia- Portsmouth.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
II. RÉSZ REPÜLŐTÉR MEDGYESSY FERENC MÚZEUM DÉRI MÚZEUM.
Angliai élménybeszámoló. Paul barátommal Szakmai gyakorlatom alatt Paul volt az aki mindenben segített A tapasztalatom hogy az emberek segítőkészek és.
Készítette: Tomkó Márk Anglia - Portsmouth A munkatársak a Water Margin-ban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezért hamar beletanultam az.
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
Emlékeztető Fizika.
London történelme kvíz
London parkjai kvíz.
London Zoo.  A világ első állatkertje, amelyet 1828-ban hozták létre és 1947-ben nyitották meg.  Itt nyílt a világ első hüllő háza (1849), első akváriuma.
LdV-HU-09-TAN Erasmus+ Tanúsítványos projekt Angliában Turizmus szakmai gyakorlat.
Látványosságok Zene : Serenade – Isaac Stern 2 Buckingham Palota, London, Anglia.
Németország BESZÁMOLÓ 2014 Szakmai gyakorlat Németországban.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Az angol világbirodalom
Készítette: Malinovszki Dárius
Pályázati felhívás a németországi szakmai gyakorlatra HU01-KA július augusztus 11.
Pályázati felhívás a németországi nyári szakmai gyakorlatra Erasmus+ program keretében Iktatószám:KA-SZA-24-1/2015 Hivatkozási szám: HV01-KA102-
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Id ő utazás a középkor világába Bikal, április 21.
I. szakasz – 1939.szept jún.22..
Erasmus+ németországi gyakorlat. - ringhotel Schlossberg.
Masserberg Németországi gyakorlat
Erdély.
Zsüri az Európa-bajnokságon, Baku, Azerbajdzsán
KASTÉLYPARKOK SZÉP KERTEK Összeállította: Dr Bajzák Tamásné.
Dunaújvárosi SzC Rudas Közgazdasági Szakközépiskolája és kollégiuma
Az 5.b karácsonya.
Motumbo története (
Magyarországi Barangolások A Budai Várnegyedben
Flip-It! A módszer alkalmazása
Készítette: Werb Józsefné Regionális konferencia: KECSKEMÉT Külföldi tanulmányút: Mérés-értékelés fejlesztési terület NORVÉGIA OSLO október 14 -
KASTÉLYPARKOK SZÉP KERTEK Összeállította: Dr Bajzák Tamásné.
Universitat de Barcelona Facultat d’Educació Campus Mundet
Előadás másolata:

Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos

Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel nem volt gond finom volt és sokat kaptunk.

Munkahely A munkahely szép volt. A személyzet rendes és segítő kész. Annak ellenére hogy szakácsnak tanulok mégis pincéréként dolgoztam. Jó volt pincérként dolgozni.

Szabad idő Sok szabad időm volt mivel a munka időt rövidre szabták. Volt idő megnézni az összes látványosságot köztük a spinnaker tower-t és a D-Day muzeumot. Sokat fejlődött az angol tudásom.

London Londonban sok látni való van. Ezek között megnéztük a Buckingham Palotát aminek a kapuja aranyozott. 3 óra szabad időnk volt, hogy szét nézhessünk a városban.