KATTINTS Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket"

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A SZIVÁRVÁNY.
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Vatera-forintok a kalapács alatt Gerő Viktor. A vatera marketing céljai - Minél több vevő (több felhasználó) ‏ - Minél többször (gyakoribb tranzakció)‏
VIIII. Szalvéta bemutató
A fényképezés alapjai Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Projektmunka.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
1 Az önfeltárás kockázati tényezőinek összefoglalása Dimenzió Idő Téma Értékelés Emberek Kis kockázat Múlt események, gondolatok, általános elképzelések.
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
ÉLET Click to advance slides.
Nagyböjt első vasárnapja
(A tudomány szemszögéből)
Periodikus mozgások A hang.
Záridő Blende Fénymérés
‘tehát mosolyogj egy kicsit’
Strip Kattints ide!
Hogyan legyél boldog “Mosolyogj” Mosolyogj néha, mert ha mosolyt mosoly után küldesz, akkor rövidesen ezer meg ezer mosolyt fogsz látni. ‘tehát mosolyogj.
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
STRANDOK KATTINTS 1.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Közösségi portálok használata
Többdimenziós kockák síkbeli megjelenítése
Elképesztő csíkos jéghegyek.
Vízi közlekedési balesetek sajátosságai a Szegedi Őrs működési területén.
Elképesztő csíkos jéghegyek.
A Ciszterna Bazilika ( Yerebatan sarnici ) A Ciszterna Bazilika ( Yerebatan sarnici ) Isztanbul - Törökország.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Hogyan tájékozódhatsz magyar nyelven a 7DayWealth weboldalon Írd be a link keresőbe a 3. -ban kapott ezen személyes linkedet !
Renzo Piano, Richard Rogers: Centre Pompidou Párizs, kulturális központ színházi stúdiókkal, galériákkal, hatalmas könyvtárral, koncerttermekkel.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
A mentorképzés tapasztalatai
Az emberi agy és a szem.
Online aukciók Internet Marketing Klub Balogh Attila Balázs Prim Online
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Kértem Istent ….
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
Hogyan Készítsünk tájleírást
Tiszta a levegő Budapest,2008 Szedő Iván. Az ipar lerombolása és az energiatakarékosabb élet meghozta a tiszta levegőt Budapestre.Az ipar lerombolása.
Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság”
Legjobb kívánságok 2008-ra
A cseh származású Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg kristályékszereket készítő/csiszoló cégét. Márkajegyéül az Alpok ihlette havasi gyopárt választotta.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
A stockholmi metro A stockholmi metrót "a világ leghosszabb művészati galériájának" nevezik. 3 fő vonala (a kék, a vörös és a zöld) közel 110 km.
AZ ELKÖVETKEZŐ ÉVEK LEGFONTOSABB TRENDJEI: Hagyományos TV helyett - streaming, - intelligens gépek és polgárok - városok - gondolatátvitel.
Marhahúst nem lehet többé enni.
Sergei Bobkov Csodálatos Fa-forgács mûvészete
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
Robert Capa KÉSZÍTETTE: TALLÉR FRUZSI „ Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel. ”
KALANDRA FEL! A Föld mélyének és magasságainak a meghódítása.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
NEM MINDENNAPI FOTÓK Családi fotó Párizs számítógépi-játék üzlet. Valójában, a padlóburkolat teljesen sík. ‏
Becker Irén – fotóművész. - Jelszavai: kultúra, utazás és dokumentáció. - Szabadúszó fényképész. - Lakhely: Budapest, Magyarország. - Szülőhely: Szerbia.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Marhahúst nem lehet többé enni.
Indonézia, 2004 CUNAMI.
"A fényképen mindig két ember van a fényképész és a néző."
Előadás másolata:

KATTINTS

Clark Little, Hawaii-ban született; a szörfösök és hullámok fotózása a munkája. 40 évesen még mindig szenvedélye, hogy felvegye a "csöveket" ezeket a bűvös pillanatokat, ráadásul belülről. Merészségből, bátorságból vagy elhivatottságból? Megnézhetünk néhány fotót, ahogy a magasba tornyosulnak a hullámok, majd visszazuhannak, ezt nevezik "csöveknek". Ezek a képek körbejárták a világot.

Csak a merész és gyakorlott szörfösök tudják, hogy hogyan kell a visszazuhanó hullám alatt maradni, amikor a cső létrejön, és abból biztonságosan kisiklani. Ez nagyon nagy tapasztalatot, önuralmat és szakszerűséget követel a sportolóktól. Clark Little gyakran helyezkedik el a hullám rettenetes ütközésének zónájában, hogy filmre vegye ezeket (kiadatlan fotók). Micsoda hidegvér!

Clark Little rohan a homályos, óriási méretű hullámok irányába, amelyek összetörhetnék őt. Nem szabad elfelejteni megemlíteni, hogy néha piszkos és lármás vizekben úszik; ennek ellenére nyomon követi, hiába a veszélyes áramlás, a közeli szirtek vagy sziklák.

Clark Little tudja, hogy mivel lehet lenyűgözni a galériák látogatóit! Nem haboz kockázatot vállalni, amikor úgy gondolja, hogy mások is látni fogják a művészetét; és a legutolsó képe után mind többen látogatják meg a kiállításait - örökké.

Fordította:

Vu sur Diaporamapps.com Voir aussi Voyagepps.com