Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Advertisements

2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
Ilyenek vagyunk mi… 5/B OSZTÁLY.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
Amiért érdemes idejönnöd…
„Hull a pelyhes fehér hó…”
Elfogadlak Alapítvány
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 1.rész.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,
ISKOLÁK Az iskolai oktatásban 48 olyan intézmény vesz részt, ahol a komi- permják nyelvet anyanyelvként lehet tanulni. Ez 38,1%-a az iskolák összes számának.
„Én-fejlesztés a művészetek eszközeivel” tehetséggondozó tábor november november 8. NTP-MR-MPA
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
Erdély gyerekszemmel Amikor még mindenki friss volt, vagy mégsem?
„Kukaszépítő” – pályázat
ÚGY HALLOTTAM TEGNAP ILYEN NAPOD VOLT:. Először nehezen keltél ki az ágyból.
Üzleti Szakközépiskola 12. A osztály "Azokért élünk, akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. A jövőnek élünk: a szépért s jóért, amit.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Egy napom története Bemutatják a barátaim. Reggel felébredtem. Nagyon álmos voltam az előző esti huncutkodás miatt.
Idézetek Charles Chaplin - töl
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Nomád tábor Magyarkanizsán augusztus Egy kilenc gyerekből és kísérőként Dobszay Ambrusból álló kis csapat indult Magyarkanizsára élmény-táborba.
Budapest Az 5.b osztály kirándulása 2005.június 6.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
A tanatológia oktatásának kihívásai
A jövő lakóháza Szárföld.
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
Természetvédelmi közösségek Összeállította: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Nem kell,hogy megbocsáss…
Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.
Kemencei táborozás szeptember
Édességek szőlőből.. Decemberben már megismerkedtünk különböző karácsonyi szőlős süteményekkel, melyekből anyukánkkal és nagymamánkkal otthon el is készíttettünk.
Mielõtt Anya lettem Fõzhettem magamnak meleg ételt.
Vilmos, a kis futóbicikli
Siketmisszió. Siketmisszió - Protestáns Teológiai Intézet Nagy hagyományokkal rendelkező 1888-ban alapított állami intézmény óvodát és iskolát valamint.
Idézetek Charles Chaplin - től
Még kicsi ovis voltam amikor az óvónénikkel részt vettünk a szüreti felvonuláson. A nővérem már akkor a néptánc csoport tagja volt és természetesen.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Jókai Mór Általános Iskola 3
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
Comenius project. 3-kor indultunk az iskola elől kisbusszal a reptérre, ahová 4-kor érkeztünk ki. A rep- téren jól teletömtük ma- gunkat KFC-s kajával.
A Magyar Nyelv Napja kezdőkép Tarczal-Márta Edit
Igazgatónő megnyitja a tábort és bemutatja az elsős osztályfőnököket.
Más lettem? Más lettem..
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Franciaországi szakmai gyakorlat Lesku Máté Levente.
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
Új iskolánk 2012-től a Közgáz Közgázosok lettünk!
Jó együtt lenni! Idősek Otthona Bakonyszentlászló.
Pomázi Német Nemzetiségi Általános Iskola.
Tanulmányi kirándulás 2016
Az 5.b karácsonya.
Tulajdonjog. Polgári jog.
3. osztályban.
Mindnyájan néha azt mondjuk a barátainknak. . .
Kulcs a kezünkben egyéni utak a zavartalan iskolakezdéshez Szabó Erika-tanító Páduai Szent Antal Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
Erdélyi kirándulás Élmények.
Hurrá, iskolás lettem! Mikor játszunk újra?
Előadás másolata:

Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni

Születésem és bölcsődés korom Születési évem: 1999. október 30. Születési helyem: Győr. Mikor megszülettem sokat sírtam. Később bölcsődébe mentem, ahol nagyon szerettem. Szerettem az állatokat is.

Ovis korom 3 éves voltam mikor óvodás lettem. Először mindig sírtam, de később megszerettem ott. Sok barátot szereztem. Nagyon ritkán aludtam. A jelem cseresznye volt.

Alsós iskolás korom Nagyon vártam már az iskolát. Az első nap nagyon érdekes volt. Úgy éreztem, hogy már nagy vagyok. Mindenkivel próbáltam megismerkedni. Nagyon szerettem a tanító néniket. Osztályfőnökünk: Turiné Abonyi Gabriella

Felsős iskolás korom Alig vártam már az 5. osztályt. Nehezebb lett a tananyag. Tetszett, hogy a termekbe vándoroltunk. Új tantárgyakkal ismerkedtünk meg.

Ilyen voltam és ilyen lettem Régen: Most: Szerettem játszani babákkal. Mindig jó voltam. Nem beszéltem ennyit. Kicsi voltam. Gyerekes voltam. Nem volt felelősségtudatom. Mozgékony voltam. Már nem játszok. Most már nem mindig. Sokat beszélek. Magasabb lettem. Érettebb lettem. Felelősségteljesebben gondolkodom. Lustább lettem.