Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Advertisements

Újévi áldás.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
JÓ REGGELT ! .
Hogy élted egyáltalán túl??
I M Á D S Á G (SZÉP ERNŐ ).
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Így takarékoskodj a vízzel!
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
Néha ....
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Micimackó egy igaz történet
Újévi áldás.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
♫ A diák automatikusan váltanak, csak nézd…
- Szép jó reggelt, Boribon!
A Paradicsom és a Pokol.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
A vízhordó története.
Feltétel nélküli szeretet
Olvasd lassan és csendben!.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Hálaadás Dsida Jenő.
JÓ REGGELT  !!.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
Mert tudom, semmi nem szakíthat el az én Uram szerelmétől
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Isten hozott köztünk!.
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Hogy jön létre egy Paradigma.
A vízhordó története.
TUDTAD?.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Automatikus prezentáció
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
Régi magyar áldás….
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Feltétel nélküli szeretet
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Felmérés: (általános gyógyszer felhasználás, illetve vény nélküli készítmények)
Bucket sort avagy lineáris idejű rendezés. Pszeudo kód n hosszú L listára for i = 1..n If B[L[i]] != üres Akkor [L[i] Beszúrásos rendezéssel B[L[i]]-be.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Istennel beszélget egy ember
Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Az öt legveszélyesebb kérdés, amit a nő feltehet a férfinak: 1. Mire gondolsz? 2. Szeretsz? 3. Kövér vagyok? 4. Szerinted ő csinosabb nálam? 5. Mit csinálnál,
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Un mare monument natural
Feltétel nélküli szeretet
Mi a címe ennek a kurzusnak?
I-119.
A vízhordó története.
Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09.
Előadás másolata:

Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?

 Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort, hogy hogyan tudják, hogyan szokták megállapítani kétes esetekben, hogy valaki intézeti kezelésre szorul-e vagy sem.

 -Nagyon egyszerű. Megtöltünk egy fürdőkádat vízzel és a „jelöltek“ kapnak egy vödröt, egy bögrét és egy kanalat és hozzá a feladatot, hogy ürítsek ki a kádat.

 -Aha, értem ! Egy kezelésre nem szoruló természetesen a vödröt veszi a kezébe, hiszen az sokkal nagyobb, mint a bögre vagy a kanál! - mondja a látogató.

 - Tévedés, - válaszolja a professzor, - egy normális ember kihúzná a dugót a kádból. …Milyen szobát szeretne? Tengerre nezőt vagy parkra nézőt?

Tudtad a választ, vagy te is kérsz egy szobát???