KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGAJÁNLAT Érvényes: 2015. március 13-tól.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Advertisements

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 30-tól.
Médiainformációk Az F1-live.hu bemutatása A 2008-ban indított F1-live.hu az elmúlt években Magyarország legkedveltebb és legaktívabb Forma-1-gyel.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Általános médiaajáNlat
SZERKESZTŐSÉGI BLOGOK ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: március 14-től.
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
BIZTOSÍTÁS-KERESŐ SZPONZORÁCIÓ TÁMOGATÓI AJÁNLAT május
„Az élet női oldala”. Sminkvideók a Life.hu-n Tények •Life.hu: 170 ezer egyedi látogató decemberben A Life.hu átlagos napi belföldi látogatószáma decemberben.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
2011. június 17. Öngondoskodás Tematikus Melléklet.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
PR BLOGOK BLOGPROMÓCIÓS CSOMAGOK Érvényes: március 14-től.
TOTALCAR MAGAZINE ANGOL NYELVŰ KIADVÁNY Érvényes: január 1-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT ÉS TEMATIKUS CSATORNÁK Érvényes: március 14-től.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Általános médiaajánlat
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 13-tól.
A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
KÉPGALÉRIA SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 19-től.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
RICH MEDIA MEGOLDÁSOK június 11.. RICH MEDIA MEGOLDÁSOK Látványos, megkerülhetetlen hirdetési formátumok Kreatív, interaktív megoldásokra alkalmas.
TABLET ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT május 23.. Az üzleti döntéshozók háromnegyede rendelkezik okostelefonnal, felének van tabletje. 3 Az üzleti döntéshozók.
TERMÉKAJÁNLÓ DOBOZOK Érvényes: február 8.. TERMÉKAJÁNLÓ DOBOZOK  Képes-szöveges termékajánló dobozok az Index, Velvet és Dívány cikkoldalain 
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
2014. január 1. TERMÉKELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK KIEGÉSZÍTŐ AJÁNLAT.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: május 12-től 1.
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
NAGYKÉP ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT április Forrás: Online Publisher’s Audit január belföld átlag (RU=15+ belföldi valós felhasználó), Adverticum.
KORHATÁROS TARTALOM (16, 18+) AJÁNLAT május 15.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: március 1-től.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
Általános médiaajánlat
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: július 3-tól.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT szeptember 12.. A TOTALBIKERÓL az Index motoros magazin oldala, a Totalcar motoros kiadása a magazin folyamatosan frissülő.
2011. április. Index TM = Tematikus Mellékeltek  1 hetes, adott témára fókuszáló mellékletek az Index rovataiban  szöveges + videós anyagok  alrovat.
KERÉKAGY ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: június 23-tól.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
2014. október 3.. A PR CIKKRŐL A szerkesztőségi anyagoktól jelzéssel, (x)-szel vagy hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
Média Ajánlat.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
CHART ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23.. A Chart célja: itthon elsőnek lenni ott, ahol egy infografika vagy egy grafikon nem egy cikk illusztrációja,
KERÉKAGY ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 22..
október Az erős online médiabrandnek komoly hozzáadott értéke van a hirdetések hasznosulása szempontjából.* *Szonda Ipsos – Index: Márkaérték.
Korhatáros tartalom (16, 18+) ajánlat
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
URBANISTA ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23..
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 23-tól.
NAPIRAJZ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23..
TENK ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 14-től 1.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat Érvényes: 2015
Megjelenési ajánlat Index.hu.
2010. február 10. Együttműködési ajánlat Labdarúgó Világbajnokság 2010.
Generali a Biztonságért Alapítvány részére október Éves együttműködési ajánlat.
A digitális reklám eszközei 1.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Előadás másolata:

KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGAJÁNLAT Érvényes: március 13-tól

2

CEMP SH KÉPGALÉRIÁK (1) Index képgaléria A galériáink az aktuális kül- és belpolitikai eseményeket egyaránt folyamatosan követik. Az Index saját fotósainak képei - melyből hárman sajtófotó nagydíjasok - mellett az olvasók képei, valamint az Magyar Távirati Iroda képei erősítik a hazai anyagokat. A külföldi témákat három nagy nemzetközi ügynökség képanyaga fedi le. A szerkesztett galériák megjelennek a cikkekben, az Index médialepedőjén és a galériaajánlók felületein is. Vonzódunk a nagy képekhez, ezért ilyen képeket szolgálunk ki minden galériánkban. A képméret mindig alkalmazkodik a képernyő-felbontásokhoz. A képek/galériák megoszthatók a nagyobb közösségi hálózatokon. Galériáink nem nyílnak új ablakba, közvetlenül a cikkekből olvashatóak. Lapozhatóak nyilakkal, thumbnailekkel és a billentyűzet gombjaival is. 3

CEMP SH KÉPGALÉRIÁK (2) Totalcar képgaléria A Totalcar a legképhangsúlyosabb termék, a mennyiség mellett a képminőség is kiemelkedő, a piacon lévő autós újságok között a Totalcar mondható a legjobbnak. A naponta jelentkező autós tesztünk révén kép jelenik meg, melyeket fotós-riporter kollégák készítenek. A látogatók fele a galériából érkezik. Sport Géza képgaléria A sportesemények jól szemléltethetőek képekkel, fotókkal, így a galéria elengedhetetlen része a Sport Gézának. Velvet képgaléria A hazai és a külföldi celebvilág legfrissebb hírei képekben. Divat és életmód témában, rengeteg saját képpel. Új tartalmi egység, lapozgató néven. 4

CEMP SH KÉPGALÉRIÁK (3) Dívány képgaléria A cikkek szerves részét képezik a galériák, különösen az összehasonlító tesztek és tanácsok esetében. Terméktesztek, életmódanyagok képekben, a divatvilág újdonságai, színház, kiállitások saját képekkel, nőktől nőknek. PORT.hu képgaléria Mozielőzetesek, tv műsorok, programajánlók képekben A galériák új ablakba nyílnak, önálló egységet képeznek 5

KÉPGALÉRIA SZPONZORÁCIÓ LISTAÁRAK KiadványokFormátum Becsült átlag heti megjelenés (AV) Heti listaár 1 Index képgaléria Képgaléria roadblock (640x360 px) Ft Velvet képgalériaDragon (1138x640 px, statikus) Ft Totalcar képgaléria Képgaléria roadblock (640x360 px) Ft Dívány képgaléria Képgaléria roadblock (640x360 px) Ft PORT.hu képgaléria Képgaléria szponzoráció XL (950x410 px) Ft CEMP SH képgalériák Képgaléria roadblock (640x360 px), Képgaléria szponzoráció XL (950x410 px) Kedvezményes csomagár: Ft Forrás: Adverticum Adserver NG febr. heti átlag 1 A listaár szezonális kiadványokra (esemény mellékletek, tematikus mellékletek) nem vonatkozik 2 PORT.hu anyagleadási információ ITT érhető el.ITT 6

MEGJELENÉSI MINTÁK A 3. kép helyén megjelenő 640x360 px méretű roadblock 7

EZT IS AJÁNLJUK: NAGYKÉP A nemzetközi trendeknek megfelelően átmenet a cikk és a galéria között A képes formában feldolgozható szerkesztőségi anyagok számára hangsúlyosabb és látványosabb megjelenés 8

ELÉRHETŐ: 9 Fotó menüpontból (desktop + tablet) Hamburger menüből (desktop + tablet)

NAGY KÉP – NAGY HIRDETÉS! Felület: Index Nagykép (desktop + tablet) Kreatív: Billboard (970x250 px) Listaár: Ft/hét Becsült elérés és megjelenés: RU/hét, AV/hét Billboard (970x250 px) 10 Forrás: Digitális Közönségmérési Tanács – OLA (15+ belföldi közönség, RU=valós látogató), Adverticum Adserver NG

Áraink a publikálás napjától visszavonásig érvényesek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. A CEMP Sales House a változtatás jogát fenntartja. Az ajánlatban felhasznált képek illusztrációk. Az ajánlatban szereplő becsült adatokat Digitális Közönségmérési Tanács – OLA, gemius/Ipsos Audience és Adverticum AdServer NG eredmények alapján határoztuk meg. Az ajánlatban foglalt információk a CEMP SH Kft., az Index.hu Zrt. és a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. („CEMP”) tulajdonát képezik. Az ajánlatban foglalt adatok bizalmas jellegűek és az ajánlat megtétele céljából az ajánlat címzettjének kerülnek átadásra. Az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy nem jogosult az ajánlatban foglalt adatokat, a feleken kívülálló harmadik személynek átadni vagy harmadik személynek hozzáférhetővé tenni. Ellenkező esetben az ajánlat címzettje tudomásul veszi, hogy a CEMP SH Kft. vagy a CEMP csoport bármelyik tagja az adatot jogosulatlanul átadóval vagy az adatot felhasználóval szemben kártérítési követeléssel élhet. 11