Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Agytorna. Érdekes kis feladatsor. Érdemes végig csinálni.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Winnie the pooh & friends
Gondolatok a barátságról
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
„Songlish” How not to be a „Bicky Chewnigh”. Lehet zöld az ég…
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
Számold meg a fekete pontokat!
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
A barátságunk : drága kincs....
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Sok szeretettel….
Az igazat mondó Csokoládé.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
Tibeti személyiségteszt
Kliensoldali Programozás
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Névnapodra Szeretettel!
Védőangyal!.
Az igazat mondó Csokoládé.
A legerősebb kívánság      .
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
SEVEN DONT'S AFTER A MEAL Hét dolog amit nemszabad tenni, étkezés után.
Imagine there’s no heaven, it’s easy if you try, Imagina que no hay Cielo, es fácil si lo intentas Képzeld el, hogy nincs menyország, menni fog, ha.
Olvasd lassan és csendben!.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
What is Carol doing? Where is she? What season is it? Where is the dog? How many tulips are in the pot? What did Carol do once she woke up? What colour.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Azt mondják.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Pazar képek Szöveget magyarra fordította: BeTurk.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
CHINESE Kínai PROVERB Közmondás ( munkatársi csapat épités)
A varázslat világába lépsz be... Enter the world of magic …
Olvasd lassan és csendben!
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Kis történet kedves embereknek!.
Továbbítás kattintással Pánsíp (Georghe Zamfir & Dana Dragomir) El tudnál aludni éjszaka anélkül, hogy ne gondolkoznál el azon, hogy a ház a helyén lesz-e,
Mountain of China Tudjuk…. - miért nem teszünk róla ?
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Beginner Dialogues - In a motel / hotel Getting a room for the night - Good evening. Can I help you? - Yes, please. I'd like a room for the night. - Would.
Winnie the pooh & friends
Indiai tanmese az elefántról …. “The Blind Men and the Elephant", by John Godfrey Saxe ( ). It was six men.
A világon elsőként: NEMZETKÖZI VIRTUÁLIS SAKKISKOLA (  Világszerte elfogadott tény, melyet számos kutatási eredmény is.
Tibeti személyiségteszt
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Ünnepre készülünk Preparing for Christmas
IMAGINE John Lennon.
Mindnyájan néha azt mondjuk a barátainknak. . .
Számold meg a fekete pontokat!
This table is avarage! Read instructions below!
Előadás másolata:

Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással

just to prove my friendship is true Written with a pen  Sealed with a kiss. If you are my friend, Please answer this: Are we friends Or are we not? You told me once But I forgot. So tell me now And tell me true So I can say.... I'm here for you. Of all the friends I've ever met, You're the one I won't forget. And if I die Before you do, I'll go to heaven And wait for you. I'll give the angels Back their wings And risk the loss Of everything, just to prove my friendship is true have a friend like you!

Tollal írva, csókkal lezárva. Ha barátom vagy, Adjál erre választ: Barátok vagyunk, vagy nem? Egyszer mondtad, de elfelejtettem. Úgyhogy mond meg nekem most És mond meg igazságosan Aztán had mondjam …. Itt vagyok neked. Minden barátok között Akivel eddig találkoztam, Te vagy az Akit soha sem fogom elfelejteni. És ha előbb halnék meg mint te, A mennyben megyek És várok rád. Visszaadom az angyaloknak A szárnyukat Azzal kockáztatom Hogy mindent elveszitek, Hogy bebizonyítsam az őszinte barátságomat, egy igazi barátnak!

Ez az üzenet sikert hoz! Az eredeti Londonban van leírva. Már kilencszer körbe ment a világon.

A következő napokban nagyon Jó hírt fogsz kapni! Ez nem vicc! A következő napokban nagyon Jó hírt fogsz kapni! Soha sem lehet tudni..... Szeretettel minden lehetséges!

Küld el, vagy add oda ezt az üzenetet azoknak az embereknek, akiknek szükségük van egy kis szerencsére. Tedd ezt meg 96 órán belül, ne tartsd magadnak.

R.A.F. katonatiszt John Elliot 40.000.000 dollárt kapot. Geoff Welch elvesztette a munkahelyét mert nem küldte tovább ezt az üzenetet.

Püspök Saul Anthony Degas írta az eredeti üzenetet, Dél Amerikában volt misszionárius. Azóta körbe megy a világon.

Juttasd el ezt az üzenetet 12 barátnak, és egy pár napon belűl meg fogsz lepődni! Ez tiszta szeretett, még ha nem is hiszel ilyesmiben…

Elvesztette a munkahelyét. Figyeld meg a következőt: Cantonare Dias 1993 kapta meg ezt az üzenetet. Megkérte a titkárját, hogy küldje tovább. Egy pár nappal azután megnyerte a 20.000.000 dolláros Lottót. Carl Dobbins, aki egy irodában dolgozott, megkapta ezt az üzenetet, és nem küldte tovább 4 napon belül. Elvesztette a munkahelyét. Amikor újra megtalálta az üzenetet és mégis továbbküldte, egy pár napon belül egy jobb munkahelyet talált. Dolan Fairchild megkapta ezt az üzenetet és nem hitte el. Megsemisitette az üzenetet és 9 nap után az adóhatóság letartóztatta. Eleveszitette a munkáját és otthonát. A felesége elhagyta. 1997-ben egy fiatal asszony Kaliforniában ennek az üzenetnek egy másolatát találta. Régi volt és már alíg birta elolvasni. Átgépelte az üzenetet és elküldte. Egy pár nappal az után megnyert egy új autót. Küld tovább!

Ne hagyd figyelmen kívül! Sok sikert kivánok !!!!!!!!!!!!!