A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Advertisements

Ismerkedés a programmal Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
A Windows használata Bevezetés.
MICROSOFT OFFICE ACCESS 2003.
A számítógép felépítése és működése
Skype telepítése és használata
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
Operációs rendszerek Beállítások.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
Váltás a Lync 2013-ra Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára, Ha a tanfolyam videói nem játszhatók le, valószínűleg le kell töltenie.
Levelező program beállítása webmail-hez
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant – oktatás
A Vocatude program telepítése
Microsoft® Lync™ 2010 Konferenciaszervezés és együttműködés Oktatás
Készítette: Szobonya Ferenc
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Windows operációs rendszer
Címsor menüsor ikonsor munkaterület (ikonsor) állapotsor.
A Windows grafikus felülete
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Hangos és mozgóképes beszélgetések – Oktatás
Microsoft® Lync™ 2010 Csevegés és jelenlét Oktatás
Access-Űrlapkészítés
Egyéni animációk készítése
Képek beillesztése,formázása dokumentumokban Tóth Anita 8
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
1 Microsoft Excel 4. óra Előadó: Jánosik Tamás. 2 Formai beállítások Oszlopszélességek beállítása  Egyszerűen: az adott oszlop oszlopcímének jobb szélénél.
Többtáblás adatbázisok
Outlook 2003 Második rész.
Állomány és lemezműveletek
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Az operációs rendszerek feladatai, csoportosításuk
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Készítette: Bodor Zsolt
Az Office 2007 új grafikus felülete
Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
SZÖVEGSZERKESZTÉS II. SZÖVEGSZERKESZTÉS LÉPÉSEI
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Számítógépes programok használata
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
Szeitz János A prezentáció indítása és lejátszása.
Microsoft® Office tanfolyam
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Rajzprogramok Bevezetés a Paint program használatába.
Windows Movie Maker.
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
Hasznos billentyű kombinációk
A dia beszúrása a bemutatóba
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Közösségi médiás képek sablon
50 időt megtakarító Outlook-billentyűparancs
Előadás másolata:

A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása parancsra. A hang elnémításához kattintson az Elnémítás parancsra. A hívás másik számra küldéséhez kattintson a Hívás átadása fülre, és válasszon egy telefonszámot. A vonal bontásához kattintson a telefon gombra a beszélgetési ablakban. A hangposta ellenőrzése 1.Kattintson a Telefon fülre. Itt láthatók az üzenetei és a hívó felek adatai. 2.Mutasson az egyik hangpostaüzenetre, és kattintson a Lejátszás ikonra. 3.Kattintson a További beállítások (...) elemre, és válasszon a következő lehetőségek közül: Elem megnyitása az Outlook programban: erre a parancsra kattintva további információkat olvashat a hívásról. Elem törlése: erre a parancsra kattintva törölheti a hangpostaüzenetet a Lyncből. Videohívás indítása: erre a parancsra kattintva videohívást kezdeményezhet a partnerrel. Elem megjelölése olvasottként Hívás: erre a parancsra k attintva felhívhatja a partnert. Névjegykártya megtekintése 4.A Továbbiak megtekintése az Outlookban parancsra kattintva megnyithatja a hangpostamappát is,ha még több információra kíváncsi. Rövid összefoglalás: Hang A hangeszköz beállítása Mielőtt hívást kezdeményez a Lynckel, vagy bekapcsolódik egy konferenciába, állítsa be a hangeszközt, és ellenőrizze a hangminőséget. Használhatja a számítógép mikrofonját és hangszóróját, de egy mikrofonos fejhallgatót is csatlakoztathat. 1.Kattintson az Elsődleges eszköz kiválasztása elemrea Lync-ablak bal alsó sarkában, és kattintson a Hangeszköz beállításai parancsra. 2. Válassza ki az eszközt a Hangeszköz menüben, és állítsa be a Hangszórók és a Mikrofon hangerejét. Hívás kezdeményezése Lync-hívás kezdeményezése (a számítógép hangfunkcióival) 1.Mutasson egy partner fényképére. 2.Kattintson a Telefon gombra, és hívja fel a partnert a Lynckel, vagy kattintson a Telefon gomb melletti nyílra, és válasszon egy számot. Hívás a tárcsázóval 1.Kattintson a Lyncben a Telefon fülre. 2.Kattintson a számokra a tárcsázón, vagy írja be a telefonszámot a keresőmezőbe, és kattintson a Hívás gombra. A Lync egy normál telefonhoz hasonlóan felhívja a számot. Hang BIZALMAS. Csak titoktartást vállaló partnereknek terjeszthető. A Microsoft nem vállal semminemű kifejezett vagy vélelmezett jótállást. © 2012 Microsoft. Minden jog fenntartva. Lync 2013 – Rövid összefoglalás

Hívás fogadása 1.Ha valaki felhívja Önt, értesítés jelenik meg a képernyőjén. 2.A hívás fogadásához kattintson egy tetszőleges pontra a fénykép területén. 3.A hívás elutasításához és hangpostára küldéséhez kattintson a Kihagyás gombra. 4.Más műveletekhez kattintson a Beállítások gombra: Hangposta: a hívást hangpostára küldheti. Válasz csevegőüzenettel: a hívásra videó helyett csevegőüzenettel válaszolhat. Ne zavarjanak állapot beállítása:elutasíthatja a hívást, és elkerülheti a további hívásokat. Ha a hívást másik számra szeretné átirányítani, kattintson a kívánt számra. 1.A beszélgetési ablakban mutasson a Személyek gombra, és kattintson a További személyek felkérése gombra. 2.Válassza ki a meghívandó személyeket a Felkérés név vagy telefonszám alapján ablakban, és kattintson az OK gombra. 3.A meghívott személyek képernyőjén felbukkan egy meghívó, amelyen keresztül bekapcsolódhatnak a hívásba. Konferenciahívás indítása 1.A CTRL billentyűt lenyomva tartva és a nevekre kattintva jelöljön ki több partnert. 2.Kattintson a jobb gombbal a kijelölt nevekre, és válassza a Konferenciahívás indítása parancsot. 3.A Lync-hívás parancsra vagy az egyik telefonszámra kattintva adja meg, hogy miként szeretné indítani a konferenciahívást. Hang hozzáadása a csevegéshez Mutasson a telefon gombra a csevegési ablakban, és válasszon egy számot. Választhat a partner munkahelyi, mobil- vagy (ha meg van adva) otthoni telefonszáma közül. Ha az Új szám elemre kattint, új telefonszámot is beírhat és hívhat. Több személy bevonása a hívásba