BENI B E N I BENI TÖRTÉNETE ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY MESE, VAGY MINT EGY ÁLOM… ÉLT BUDAPEST XVI.KERÜLET VILLŐ U. 9.SZÁMÚ HÁZBAN EGY CUKRÁSZMESTER ÉS A.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Wass Albert szobor Hódmezővásárhelyen 2008 –

ADVENT.
ADVENT ANGYALAI.
December.
Harang csendül, Ének zendül, Messze zsong a hálaének
Ez az a nap, ez az a nap, mit az úr szerzett, mit az úr szerzett
Albert Schweitzer Tucy
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egy kis gesztus.
Meg kellene érteni már végre, vagy újra? Sokan vágynak vissza a nem is oly régmúltba. Visszasírják sokan a régi biztonságot, Pedig nem rajongták, akkor.
Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:
A KIRÁLYI MAGYARORSZÁG BERENDEZKEDÉSE,
"Keresd az életben mindig a szépet
Zene: Charlie - Ha messze mész
Körlevél készítése
A KUTYA TOVÁBB.
Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Számítógépes alapismeretek, 1. beadandó
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Ady Endre: Karácsony Webgabona Kft.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Napra Valentin.
Gitáros énekek.
Lehet, hogy megöregedtünk? Egyik nap azt vettem észre, hogy a papát már csak én díjazom.
Természetismereti túra.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Boldog 2014-et !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
G Á B O R N A K ! Szeretettel: M a m a 2009.Nov.29.
Isten hozott köztünk!.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Hogy jön létre egy Paradigma.
És ez így vagyon….
Mindig kapcsolatban Vele
Énekel: Zdenka Lorencová
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Miért aggódsz?.
KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK
Egy csokorra való állat;) Olaszországban sokféle állattal találkoztunk, néhányat meg is örökítettünk, elsősorban ezeket is vejem;) Egy kis csokorra való.
Nem tudom mikor lesz.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Megszűnik a várakozás.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Más lettem? Más lettem..
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulás Ferenc-hegy és Szemlőhegyi barlang felszíne Szombat Foto:Telek.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Jézus Krisztus, Mesterünk, Mint ígérted, légy velünk! Bárhova hív a munka, Adj áldást, áldást utunkra! Kevésen is hűséget, Szolgálatra készséget, Új erőt.
Füzérkomlós. Fekvése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól kb. 90 kilométerre északkeletre fekszik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolctól kb. 90.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
Gróf Klebelsberg Kuno (Magyarpécska, Arad vármegye, november 13. – Budapest, október 12.) magyar jogász, országgyűlési képviselő, művelődéspolitikus,
A szobrász Bruno Torfs szoborkertje
Énekel: Zdenka Lorencová
"Keresd az életben mindig a szépet
"Keresd az életben mindig a szépet
ADVENT.
Előadás másolata:

BENI

B E N I BENI TÖRTÉNETE ÚGY KEZDŐDÖTT, MINT EGY MESE, VAGY MINT EGY ÁLOM… ÉLT BUDAPEST XVI.KERÜLET VILLŐ U. 9.SZÁMÚ HÁZBAN EGY CUKRÁSZMESTER ÉS A KUTYÁJA BOLDOGAN ÉS NAGY-NAGY SZERETETBEN. DE AZ ÁLOM RÉMÁLOMMÁ VÁLTOZOTT, AMIKOR A CUKRÁSZ MEGHALT. A HÁZAT HAJLÉKTALANOK SZÁLLTÁK MEG, AKIK MEGVERTÉK ÉS ELÜLDÖZTÉK A KUTYÁT, MIUTÁN PEDIG KIFOSZTOTTÁK A HÁZAT, AZT FEL IS GYÚJTOTTÁK. ÍGY LETT BENI HAJLÉKTALAN ÉS KÓBOR KUTYA EGYIDEJŰLEG. EGY SZOKVÁNYOS TÖRTÉNETNEK ITT VÉGE LENNE, DE BENI NEM NYUGODOTT BELE, HOGY ELÜLDÖZ- ZÉK ÉS ÉVEKIG VISSZAJÁRT VOLT OTTHONÁHOZ.

BENI A 10. SZÁMÚ HÁZ KAPUALJÁBAN VERT TANYÁT AHONNAN RÁLÁTOTT RÉGI OTTHONÁRA ÉS LESTE, VÁRTA, HOGY MIKOR JÖN MÁR VISSZA SZERETETT GAZDÁJA. AZ ÉVEK TELTEK-MÚLTAK, DE BENI KITARTÓAN, HŰSÉGESEN VÁRT! BENI KEDVES, BARÁTSÁGOS KUTYA VOLT, HŰSÉGE MEGHATOTTA A KÖRNYÉK LAKÓIT, AKIK MEGSZERETTÉK ÉS ENNI-INNI ADTAK NEKI, AZ ÁLLATORVOS PEDIG INGYEN GYÓGYÍTOTTA, HA BETEG VOLT.

A KUTYABEFOGÓK SOKSZOR ÜLDÖZTÉK, DE FIATAL KORÁBAN AZ ESZE ÉS ÜGYESSÉGE, IDŐS KORÁBAN AZ EMBEREK SEGÍTŐKÉSZSÉGE MIATT SOSEM TUDTÁK ELFOGNI. TÍZ HOSSZÚ ÉV TELT EL ÍGY, AMIKOR A KERÜLET LAKÓI AZZAL A KÉRÉSSEL FORDULTAK AZ ÖNKOR- MÁNYZATHOZ, HOGY NE ÜLDÖZZÉK A KUTYÁT. AZ ÖNKORMÁNYZAT BENI HŰSÉGÉT ELISMERVE ELEGET TETT A KÉRÉSNEK ÉS KOVÁCS PÉTER POLGÁRMESTER ÜNNEPSÉG KERETÉBEN MENLEVE- LET ADOTT BENI RÉSZÉRE, DR. NAGY ATTILA ÁLLAT- ORVOS BEOLTOTTA A SZÜKSÉGES CHIP-ET ÉS ÁTADTA AZ OLTÁSI KÖNYVET. ÍGY LETT BENI HÍVATALOSAN IS AZ ÖNKORMÁNY- ZAT KUTYÁJA.

ÚJABB KÉT ÉV TELT EL IMMÁR BÉKÉBEN, AMIKOR IS 2014.MÁRCIUS 13-ÁN BENI HŰSÉGES SZÍVE MEGSZÜNT DOBOGNI! BENI EKKOR TALÁLKOZOTT ISMÉT SZERETETT GAZ- DÁJÁVAL ÉS MOST A MENYORSZÁGBÓL EGYÜTT FIGYELIK, HOGY MI GYARLÓ EMBEREK VALAMIT TANULTUNK-E BENI HŰSÉGES ÉLETÉBŐL. BENI HALÁLA UTÁN KISS EDIT ÓVÓNŐ KEZDEMÉ- NYEZTE, HOGY EZT A 12 ÉVNYI HŰSÉGET SZOBORBA KELLENE ÖNTENI. NÉGY HÓNAPPAL KÉSŐBB EMELTÉK A DOMBORMŰ- VET, MELYNEK ELKÉSZÜLTÉHEZ SOKAN JÁRULTAK HOZZÁ, ELSŐSORBAN R. TÖRLEY MÁRIA SZOBRÁSZ- MŰVÉSZ, AKI A SZOBROT INGYEN ELKÉSZÍTETTE. AZ EMLÉKMŰVET OTT ÁLLÍTOTTÁK FEL, AHOL BENI ÉLT ÉS SZERETETT TARTÓZKODNI.

A SZOBORAVATÓ ÜNNEPSÉG 2014.JÚLIUS 13-ÁN VOLT, AHOL BESZÉDET MONDOTT KOVÁCS PÉTER POLGÁRMESTER IS. BENI SZERETETÉVEL ÖSSZEKOVÁCSOLTA A KÖRNYÉK LAKÓIT, MINDANNYIUNKNAK PÉLDÁT MUTATOTT HŰSÉGBŐL ÉS ODAADÁSBÓL !!!