VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Advertisements

Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
Új „termék” a hazai Jövedelemszerző piacon plusz egy zseniálisan egyszerű és MAXIMÁLIS jövedelemszerzést biztosító JUTALÉKRENDSZER!
Jutalék Terv.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Az új mlmdiszkont - változások. mlmdiszkont újratöltve Nincs havi kötelező vásárlás Nincs minimális rendelési érték Nincs jutalék a vásárlásokból Nincsenek.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Vizsga feladatok (Minta)
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
PREZENTÁCIÓ Új korszak a lehetőségek világában!
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
hagyományos szponzorálás Ön PR Szélesség (Több bevétel?) Konkurencia streamline szponzorálás Együttműködés Biztonság = Törzsvásárló ADP-vel PR.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!

POZITÍV ÉLMÉNYEINKET, TAPASZTALATAINKAT SZERETJÜK MEGOSZTANI MÁSOKKAL, különösen igaz ez akkor, ha ezek életminőségünket, közérzetünket, gyógyulásunkat segítik elő.

A NEW ERA VÁLLALAT nem csupán kiemelkedő minőségű termékeket gyárt. Létre hozott egy olyan egyedül álló ajánlói és értékesítési rendszert, mely lehetővé teszi az egészségmegőrzés népszerűsítésével egy küldetés beteljesítését és a biztos jövedelem megszerzését is!

A TERMÉKEK TOVÁBBAJÁNLÁSÁVAL A fogyasztói csoport szinte magától épül alattad!

A VILÁG TALÁN LEGJOBB MLM FELTÉTELEI - Rendkívül gyorsan és látványosan ható, nagyon kedvező árú, ezáltal széles tömegek számára elérhető termékek - A kifizetésre kerülő jutalék a nyereség 68%-a - Saját csoport forgalomtól független, garantált, osztalék jellegű havi „nyugdíj” - A hálózat minden szintjén magas jövedelemhez segítő kifizetési rendszer

ANYAGI BIZTONSÁGOT, NYUGDÍJAT TEREMTHETSZ MAGADNAK csupán azzal, hogy a világ leg hatékonyabb, piacvezető termékét népszerűsíted!

A NEW ERA VÁLLALAT elkötelezett a hálózatban történő értékesítés mellett MIÉRT?

Az alacsony előállítási, reklám és élőmunka költségnek köszönhetően, kedvező árfekvés mellett is magas kifizetésre képes a rendszer! Hatalmas versenyelőny az egyedülálló kombináció : ALACSONY KÖLTSÉGEK -magas termékminőség, -alacsony árfekvés, -magas hálózati kifizetés

Termékeinek árát nagyon alacsonyan tartja! A HÁLÓZATOS ÉRTÉKESÍTÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN A „NEW ERA” vállalat, a világon egyedülállóan magas jutalékot fizet!

A hálózat tagjai maguk ajánlják a terméket, így a „NEW ERA” vállalat, dollár milliókat takarít meg azzal, hogy nem költ reklámra! Ezért lehetősége van a nyereség 68%-át szétosztani a vásárlói csoport tagjai között, jutalék formájában!

A KOMPENZÁCIÓS TERV RÖVIDEN!

NINCS REISZTRÁCIÓS DÍJ 1-2. SZINTEN NINCS KÖTELEZŐ AKTIVITÁS (9 regisztrált vásárló vagy pontérték eléréséig nincs sem vásárlási, sem bármilyen aktivitási kötelezettség) AZONNALI JUTALÉKRA VAGY JOGOSULT (1101 Pont értékű (238 USD értékben) szabadon össze válogatott termékcsomag vásárlása esetén. 5 regisztrált tag után a 20%-os jutalékot figyelembe véve ez az összeg visszatérül.

JUTALÉKOK regisztráció után 20% (5 regisztrálttal visszatérül a termékcsomag ára) vásárlások után 22% (5-ös szintig, ami 54 regisztrált vagy termékpont) mélységi jutalék 20% (7-12. szintig) FÁK országok forgalmából 4% A világ forgalomból 2% ÖSSZESEN: 68%

FOLYAMATOS, OSZTALÉK JELLEGŰ NYUGDÍJ A 7. szint ( kb 108 vásárló) felett a saját csoport forgalmunktól függetlenül a céges forgalom 1%-a kerül felosztásra mint havi osztalék jellegű folyamatos nyugdíj. Ez kb USD havonta

1 LÁBON IS LEHET MINŐSÜLNI ( MÉLYSÉGBEN ) SZÉLESSÉGBEN IS LEHET MINŐSÜLNI A TERMÉKPONTOK NEM TÖRLŐDNEK Az 5. szintig kb. 54 regisztrálttal, vagy termékponttal, akár egyetlen lábon is minősülhetünk akkor is, ha alattunk mindenki csak egy tagot regisztrál maga alá. Ez azért lehetséges, mert az összeadódó termékpontok is minősítenek. Akár minden regisztráltunkat direktben magunk alá is rakhatjuk. Ebben az esetben szélességben építkezve is elérhetjük a minősüléshez szükséges termékpontot. A minősüléshez szükséges termékpontok mint csoport forgalom, folyamatosan összeadódnak.

NINCS ELŐZÉS Az alattad lévő pozíció nem tud föléd minősülni! Így más hálózatokkal ellentétben nem veszíthetsz el lábat és onnan származó jutalékokat!

SZABADON TÖLTHETŐ MÁTRIX A New Era rendszerében lehetőség van szimmetrikusan építeni a hálózatunkat. Ez lehetővé teszi, hogy az alsóbb szinteken, a még üres pozíciókat a saját meghívottjainkkal töltsük be. ( kereszt szponzorálás ) Ebben az esetben is megkapjuk az ajánlói és a mélységi jutalékot. Ezzel a módszerrel elérjük, hogy a lehető leghatékonyabban építkezzünk, melynek jutalma a szintlépés felgyorsulása. Az újonnan belépőknek pedig óriási lendületet adhatnak hálózatuk építéséhez az „ajándékba kapott”tagok.

„Ha valaki felkínál számodra egy nagyszerű lehetőséget, és nem vagy benne biztos, hogy meg tudod csinálni, mondj igent – aztán később megtanulod, hogyan kell csinálni.”

ÉLJ ! BŐSÉGBEN EGÉSZSÉGBEN BOLDOGSÁGBAN MERT EZ ÍGY TERMÉSZETES!