"Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÉS HAMAROSAN BEVEZETIK
Advertisements

Shanghai Stock Exchange - SSE -. AZ SSE TÖRTÉNETE CÍMSZAVAKBAN •1990. november 26-án alapították •2004-re több, mint 37 millió befektető és 837 vállalat.
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
MONDEX vagy apokalipszis A napokban hívta fel figyelmemet Angliában élő lányom és vejem a következő információra, amit az interneten mindenki megtalálhat.
Természetes népmozgalom
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Fenntartható energiagazdálkodással az éghajlatváltozással szemben: retorika vagy realitás? Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Környezetgazdaságtan.
„Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket” Mark Twain.
Part #19 Part #9 Bergen Part #8 中 Part #16 A természet 7 új csodája. Olyan kezdeményezés indult 2007-ben, hogy kiválasztott emberek hozzanak létre egy.
Kézi vagy automatikus képváltás Érdekes látnivalók a világban 3.
A megosztott világ Szovjetunió↔nyugati tőkések tömbje
A válság és ami utána következik….
EURÓPA ÉS AZ EURÓPÁN KÍVÜLI VILÁG A SZÁZADBAN
„Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”
ÖSSZEFOGLALÓ FELADATOK
AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK POLGÁRHÁBORÚJA
Nemzetközi kapcsolatok története
Implementing Demeter: A Resource Management Tool used by Morgan Stanley’s Farm Engineering Team (In English) Maczika Száva Jenő MASRAAI.ELTE Programtervező.
Landmarks.
Budapest, november 16. Slovnaft THE MOL GROUP Az olajkorszak végén: A 3. árrobbanás és következményei Varró László Vargha Péter Simon Vezető Közgazdász.
Nukleáris non-proliferáció az Atomsorompó Egyezmény keretein belül
Az amerikai (USA) kommunikáció
Pannon Egyetem Kihelyezett Képzés Székesfehérvár.
Láthatatlan Tüntetés Nem mutatják TV-ben, nem beszélnek róla rádióban, nem írja meg az újság sem.
A versenyképesség technikai-minőségi oldaláról a „Schumpeter-termékek” kereskedelmének tükrében The research leading to these results has received funding.
Varázslatos Székelyföld Székelyföld Románia közepén fekszik. Három megyéből áll: Marosból, Hargitából és Kovásznából.
 3. világ felértékelődése  A SZU globális tengeri hatalommá vált Olajszállítási útvonalak fontossága  között a Szuezi csatorna nem működött.
Katonai stratégiák, stratégiai elméletek
Energiahatékonyság és fenntartható fejlődés
A haditechnikai K+F és a haderőfejlesztés Haditechnikai kutatás Ajánlatok Kül- és bel- politikai helyzet Védelmi (szövetségesi) követelmények Nemzet-
GLOBAL CORRUPTION BAROMETER 2009 Globális Korrupciós Barométer Közvéleménykutatás az emberek korrupcióval kapcsolatos tapasztalatairól június 3.
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Etna Az Etna (szicíliai nyelven Muncibeddu,olaszul Mongibello vagy Etna, latinul Aetna) egy napjainkban is aktív vulkán Szicília északkeleti részén,Atania.
Egyesült Nemzetek Szervezete
Agrár Európa Kft. GfK Hungária Piackutató Kft Budapest, Fillér u. 10/b Budapest, Visegrádi u Élelmiszeripari.
2008 STRATÉGIAI REKTORHELYETTES DANDÁR mb. PARANCSNOKHELYETTES DOKTORI ÉS HABILITÁCIÓS KÖZPONT mb. ig INTÉZMÉNYFEJLESZTÉSI.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Gazdálkodj okosan TRÉFÁS GAZDASÁG….
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Az Élet Igéje augusztus.
A kutatás-fejlesztés értelmezésének változása a gazdasági világválság időszakában Tálas Péter Stratégia Védelmi Kutatóközpont Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Üldözött kereszténység elrabolt diáklányok.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
A második világháború harc kocsijai Készítette: Dobi Gábor.
Gyula város I. világháborús emlékei
SZUDÁN A DARFÚRI KONFLIKTUS OKAI ÉS NEMZETKÖZI VONATKOZÁSAI Rémai Dániel 2007 Minden jog fenntartva!
ben Európában telepítették a világ napelemes rendszereinek 70%-át, 2013-ban ez az arány már csak 28% volt, - az új PV (photovoltaic - fotovillamos.
Napraforgó Napraforgó.
Közigazgatási Jog 4. Európai Közigazgatás, 1. előadás szeptember 14. Témakörök: Az EU kialakulásának és fejlődésének főbb közjogi elemei Az EU központi.
A VILÁG A XIX. SZÁZAD MÁSODIK FELÉBEN
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME BME TAPASZTALATOK, 2015 FELSŐOKTATÁSI NEMZETKÖZIESÍTÉSI.
A „nagy háború” okai 36. lecke Készítette: Vezér Zalán.
Haderő és mozgósítás 4. Rész. A haderő felépítése Milíciák Nem a „KAT” szám befolyásolja. Sorkatonák A „KAT” szám 1/3. Tartalékos A „KAT” szám 2/3. „KAT”
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
A világ az első világháború után. Egy új korszak kezdete  Első világháború  A „nagy háború”  A világ megváltozott  Warum?  anyagban és emberben a.
VeloREX adventure 3 whells, km, 2 people. Magamról: Pulay Sándor 1971-ben születtem Komárnóban /Révkomárom/ 1989-ben végeztem vas és fémszerkezeti.
Az amerikai félperiféria gazdaságtörténeti szakaszai Gazdaságföldrajz Pesti karok I. alapszakjai (BSc/BA) 2015/2016, II. félév BCE Gazdaságföldrajz és.
A világ az első világháború után
Fekete Afrika A 2. Világháború jelentős hatással volt Afrikára. A háború után a legtöbb afrikai országban napirendre került a függetlenség kihívása. A.
Európán kívüli világ.
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
Az amerikai félperiféria fejlődéstörténeti szakaszai
Az amerikai félperiféria gazdaságtörténeti szakaszai
A szabadság hősei Magyarország története a forradalom idején
„Amerikai álomnak hívják, mert aludnod kell ahhoz, hogy elhidd.”
A franciák büszkesége Zsarnok vagy forradalmár
A REGIONÁLIS INTEGRÁCIÓK
Hidegháború.
Az amerikai félperiféria fejlődéstörténeti szakaszai
Az amerikai félperiféria fejlődéstörténeti szakaszai
Előadás másolata:

"Izrael egy rákos daganat, amelyet el kell törölni a térképről" Mahmud Ahmadinezsád „Kevesebb mint kilenc perc alatt el lehetne törölni Izraelt a föld színéről" Alireza Forghani (iráni Forradalmi Gárda)

Az USA most 20 katonai kórházat épít Grúziában. Minek? Az USA felszólította az EU-t, hogy blokkolja Irán olajexportját. De ez Kína és Oroszország érdekeit is sérti...

Hormuzi szoros

Az USA hadihajókat és több ezer amerikai katonát küld Izraelbe. DEPKA files "Az amerikai katonák nem gyakorlatozni érkeznek Izraelbe, hanem oda telepítik őket” Frank Gorenc, az amerikai légierő altábornagya "Támadunk, ha Irán lezárja a Hormuzi szorost" Phillip Hammond a brit védelmi miniszter "Ha Irán lezárná a Hormuzi-szorost, akkor az olajár rettenetesen megemelkedne„ Niall Ferguson – a világ 100 legbefolyásosabb embere közé tartozik

USA bombázta a II. Világháború után: Afghanistan, Bosnia, Cambodia, China, Congo, Cuba, El Salvador, Grenada Guatemala, Indonesia, Iran, Iraq, Korea, Kuwait, Laos Lebanon, Libya, Nicaragua, Pakistan, Panama, Peru, Somalia, Sudan, Vietnam, Yemen, Yugoslavia

"Mindenki készítsen tervet az USA gyors elhagyására, főleg ha neszét veszi, hogy banki szüneteket hírdetnek" Gerald Celente (Trends Research Institute vezetője)