A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP 5.4.9-11/1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kovácsné Kerepesi Márta felülvizsgálati referens
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
MaYoR elektronikus napló
Elektronikus ügyintézés, és várható technikai fejlesztések a Növény- és Talajvédelem területén Várszegi Gábor osztályvezető augusztus 30.
IMIR monitoring és információs rendszer
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
Az EEA szakértői hálózatának szerepe és működése, főbb eljárások és eszközök Hazai EIONET Találkozó december 9. Pajna Gabriella Stratégiai Főosztály.
Modellkísérleti program az alapszolgáltatások funkcionális összekapcsolására TÁMOP /1 Kedvezményezett: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata.
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
MANORKA projekt Értékelő Csoport ülése február 18. Budapest „Önkormányzati kapacitásépítés norvég ‐ magyar együttműködéssel” projekt HU HU11-PP
DPR kommunikáció alapelvei
A személyes gondoskodás megszervezésére köteles szervek
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Veszprém megye bűnözése1. A polgárőrség feladat ellátásával kapcsolatos pályázati elszámolások, illetve a dokumentálást érintő gyakorlati.
TÁMOP / „Önkéntes (Pont) Te magad légy!”
„A szakképzés koordinációjának lehetőségei a Dél-Dunántúli Régióban” Egy konferencia „beharangozója”
EISZ Elektronikus Információszolgáltatás melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
Kommunikáció az egyetemen Készítette: Ébner Mária
Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP RÉTSÁG.
Szakmai Monitoring Műhely. RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók.
Bozsik József mb. főosztályvezető e-Gazdaság Főosztály.
A Palló információs rendszer bemutatása
A TAMOP projektek az világhálón. Miről lesz szó ? A kommunikációs terv és arculat A meglévő honlapok vizsgálata domain használat arculat tartalom.
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
IKIR – Intézményközi Információs Rendszer
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
A projekt általános szakmai célkitűzései
TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás
2014. június 12. Lackó Péter Clarity
TÁMOP /1 Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Hartal Katalin Marcali Kistérségi Többcélú Társulás.
Szakemberek együttműködésének javítását célzó programok bemutatása
Az EtherCore weboldal Jószai Zoltán 1. Az oldal célja Kedvcsináló a fejlesztés alatt lévő játékhoz 2.
Bentlakásos intézményi ellátás elkerülését célzó szolgáltatások TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért.
Szükségletfelmérés TÁMOP /1.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
TÁMOP /1 Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Hartal Katalin
Kis kitérő a Pályázati Tájékoztató felület titkai.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
Dr. Földy Ferenc Európa-jogi szakjogász III. EURES állásbörze október 11. EUvonal EU Tájékoztató Szolgálat.
TÁMOP A-12/ „ÖSSZEFOGÁS A KADARKÚTI-NAGYBAJOMI KISTÉRSÉG GYEREKEINEK JÖVŐJÉÉRT” CÍMŰ PROJEKT KADARKÚTI-NAGYBAJOMI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
MODELLKÍSÉRLETI PROGRAM AZ ALAPSZOLGÁLTATÁSOK FUNKCIONÁLIS ÖSSZEKAPCSOLÁSÁRA TÁMOP /1 Készítette: Horváth Éva.
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Pályázat - fogalmak.
ÁROP /C/A A komplex programmal segítendő leghátrányosabb
Információvédelem Menedzselése XX. Szakmai Fórum
Társadalmi Megújulás Operatív Program - TÁMOP
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén önkormányzati szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Társadalmi Megújulás Operatív Program - TÁMOP
EU Tájékoztató Szolgálat
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Tájékoztatás jogszabály változásokról
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla Marcali,

AZ ELEKTRONIKUS JELZŐRENDSZER Az elektronikus jelzőrendszer kidolgozásának célja, hogy a szolgáltatók szervezeti együttműködését egy olyan belső kétoldalú kommunikációs csatorna létrehozásával támogassa, melyen keresztül megvalósulhat a napi szintű belső kommunikáció, valamint a szolgáltatási igényeknek megfelelően gyors intézkedést lehet megvalósítani. Elektronikus jelzőlap és visszajelzőlap Fórum Az elektronikus jelzőrendszer két fő elemből épül fel:

A JELZŐLAP ÉS A VISSZAJELZŐLAP A jelző- és visszajelzőlapok a saját gépre történő lementést követően az Adobe Reader nevű program segítségével elektronikusan kitölthetőek. A jelző- és visszajelzőlapok eléréséhez és használatához készítettünk egy felhasználói útmutatót, mely honlapunkon (TÁMOP /1 fül) megtekinthető, illetve lementhető. Intézményünk honlapjáról küldhetőek el az illetékes szolgálatnak.

FÓRUM A fórum a lakosság számára is elérhető, használata nem igényel regisztrációt. A jelzőrendszeri tagoknak szánt tartalom csak regisztrációt követően érhető el. Megtekintéséhez be kell jelentkezni a kezdőoldalon.

LAKOSSÁGI FÓRUM A lakosság az alábbi fórumtémákat használhatja :  Lakossági tájékoztató a fórum használatához  Lakossági kérdések a szociális és gyermekvédelmi ellátásokról  Lakossági jelzések  Adományközvetítés A lakossági fórumon lakosság – szakember, illetve lakosság – lakosság kommunikáció is megvalósulhat A fő témákon belül létrehozhatnak altémákat. Például „Adományközvetítés” témában nyithatnak egy télikabát altémát.

JELZŐRENDSZERI TAGOK FÓRUMA Regisztrált jelzőrendszeri tagjaink a belépést követően láthatják a jelzőrendszeri tagok fórumát. A lakossági fórum témáin túl az alábbi három témában fórumozhatnak:  Szabályzat, leírás, útmutató  Letölthető adatlapok (jelző és visszajelző)  Szakmai kérdések, észrevételek

A SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT HONLAPJA Intézményük honlapja a webcímen érhető el

A PÁLYÁZATTAL KAPCSOLATOS TARTALMAK A BAL OLDALI MENÜBŐL ÉRHETŐEK EL. 1. TÁMOP /1 2. Jelzőrendszer 3. Lakossági tájékoztatók 4. Lakossági jelzés 5. Fórum

TÁMOP /1  A pályázat keretében megrendezésre kerülő programokról szóló hírek  A projekt leírása  Dokumentumok: szerződés, elszámolások, beszámolók  Hivatkozás intézményünk honlapjára  Hivatkozás a pályázat keretében létrehozott fórumra  A lakossági tájékoztatók időpontjai, helyszínei  A lakossági tájékoztatók anyagai  A pályázati rendezvényekről, programokról szóló fotógaléria

JELZŐRENDSZER A jelzőrendszer menüpont alatt található a jelzőlap és a visszajelzőlap, illetve egy könnyen használható felület a jelzések továbbítására.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓK A pályázat keretén belül gyermekes családoknak és időseknek tartottunk lakossági tájékoztatókat. Az előadások anyaga letölthető a lakossági tájékoztatók menüpont alatt

LAKOSSÁGI JELZÉS A lakossági jelzés menüpont alatt bárki küldhet üzenetet, vagy tehet jelzést a lakosságból. A rövid adatlap kitöltését és az üzenet elküldése gomb megnyomását követően az illetékes szakember értesül a jelzésről