1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Advertisements

Hogyan írj remek webes értékesítési szöveget? Langmár Zsuzsanna A hatékony sales oldalak titka.
Kórházak – könyvtár nélkül ?
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
Szabó István Debreceni Egyetem Villamosmérnöki BSc
Az internet és a web A HTML alapjai.  „Úgy gondoljuk, hogy a világpiacon talán öt darab számítógépet tudnánk eladni.” (Thomas Watson, az IBM elnöke,
Magyar Oktatók és Kutatók Nyugaton A nyugati magyar szellemi potenciál feltérképezése és reintegrációjának lehetősége a magyar tudományos életbe Magyar.
E URÓPAI D OKUMENTÁCIÓS K ÖZPONTOK. Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) Az Európai Dokumentációs Központok (EDK) hálózatát az Európai Bizottság hozta.
Digitális világ 6. foglalkozás A hirdetések világa Mi a reklám?
A könyvtári digitalizálás kézikönyve és honlapja
Hivatásos csapatsportágak értékteremtése - számokban (Magyarországon)
Természettudományok fizika, kémia, biológia Céljaink  Szemléletformálás (tanórán és azon kívül is)  Gyakorlatias tudás  Egyéni tehetséggondozás  Felkészítés.
Hogyan használjuk a sablont? •Válasszuk ki a megfelelő érdekelt egységeket és/vagy adjuk hozzá a sajátunkat •Mozgassuk az egységeket a szervezetünk köré,
Kutatási terv.
WordLearner.com -- Learn or Teach Words in Almost Any Language WordLearner.com online és offline nyelvoktatás mobiltelefonon és interneten Benedek Balázs.
Javaslat az erőforrások és a szabályozó eszközök összehangolására vidéken között Katonáné Kovács Judit, PhD egyetemi adjunktus DE AGTC GVK.
Az elismerést segítő információforrások Oktatási Hivatal Magyar Ekvivalencia és Információs Központ Budapest, november 10.
Publikáció vagy szabadalom?
Assisi Szent Ferenc Ima.
Láss... ne csak nézz.
A társadalomtudományi kutatás módszerei
Bevezetés a VoIP technológiába
„OKOS TANÁCS NÉLKÜL AZ ERŐ LEROGY …” HORATIUS
Tudástranszfer egyetemi városokban
Az oktatás az EU-ban Lisszaboni statégia: Célmeghatározás –mit –mikorra –ki által –milyen minőségben Az eszközök között kiemelt helyen az egész életen.
Virtuális jelenlét a Facebook-on avagy adalékok az egészségügy számára Egészségtelen emberek egészséges profilja a Facebook-on.
A SCOPUS adatbázis használata március Kmety Andrea, Scopus-tréner
A magyar tudomány az Országgyűlés előtt Vizi E. Szilveszter a Magyar Tudományos Akadémia elnöke.
A kutatás és innováció értékelése MTA, Budapest, április A kiválóság mércéi és az ezek körüli viták SCHUBERT ANDRÁS MTA – KSZI, Budapest.
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
”Babits Mihály a Net-en” Moldován István OSZK MEK osztály Irodalomtörténeti Szimpózium Babits Mihály születésnapján Szekszárd, november.
Műszaki szakfolyóiratok digitalizálása és archiválása a versenyképesség növelése érdekében ifj. Drótos László ifj. Drótos László OSZK MEK Osztály.
Kommunikáció az egyetemen
A DE ENK Kenézy Élettudományi Könyvtár elektronikus szolgáltatásai
Vida Andrea SZTE Egyetemi Könyvtár
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
ÖSSZEGOGLALÁS KEVERÉKEK OLDATOK ELEGYEK.
Kiscsoportos stratégiai és döntési gyakorlat. Milyen ember a PROJEKT MENEDZSER?
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
A környezetedben élő gyermek és az evangélium © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.
Hol keressünk tudományos munkákat kutatásunkhoz?.
A nemzetközi felsőoktatási térben és a hazai felsőoktatás-politikai térben Pécs október 18. Dr. habil Fábri György egyetemi docens ELTE Egy magyar.
Kiáltják a hazai kis- és középvállalkozások!. Mi szükséges hozzá, hogy vállalkozásod nagyobb forgalmat generáljon? Elsősorban az, hogy minél többen tudjanak.
1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.
Mire jó a grafológia? Grafológia a cégek humánpolitkájában Előadó:
1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.
Adagolás statikus töltés kinyitás egyensúlyozás Egy adott technológia átvitele egy új piacra? 1 példák.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
V á rosi Intézményi Központ Remenyik Zsigmond Gimn á zium és Szakközépiskola Érettségi ut á ni szakképzések.
Vezető nélküli autók az utakon 2015-től? Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat.
Könyvtárbemutató középiskolásoknak MTA Kémiai Kutatóközpont Könyvtára.
Kapcsolatok a területek között 1 Feladat 10. Kapcsolatok a területek között üreges, porózus, hajlított, kiálló, átlátszó, világos, ön, intelligens, rugalmas,
Az Óbudai Egyetem előfizetett adatbázisai szeptember.
Innováció a vezetésben – vezetés egy innovatív cégben Innovációs speci előadás december 12. Lévai Gábor.
A Pécsi Tudományegyetemen innovációs tevékenysége
KÖNYVTÁRAK MINT TUDÁSKÖZPONTOK. Yoneji Masuda, 1988 információ tengelyű gazdaság felosztása.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM JOG- ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI TANSZÉK Biztosítás és kockázatkezelés (oktatás – kutatás) dr. Farkas Szilveszter.
Simon Péter főtitkár Bolyai János Matematikai Társulat
ADESPRESSO – A KEDVENCED LESZ
Hogyan legyünk eredményesek?
PhD online közösségi oldal Dr
Scopus Vasas Lívia, PhD 2017.
„HAGYOMÁNY ÉS INNOVÁCIÓ”
Scopus Vasas Lívia, PhD 2017.
Tudományos adatok keresése, avagy a Data Citation Index bemutatása
Infó-Kommunikáció a békés(i) jövőért. EFOP
OVIDIUS Info-Service Co Ltd.
Az internet minőségi információ halmazainak feltárásáról
Előadás másolata:

1. Vevő érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok X-variációja új vagy fejlesztett funkciókra Mit változtatunk, mit NYERÜNK? C.RE.A.X folyamat

A konkurenseinknél? Szabadalmakban? A NASA-nál? A csapatom jó ötleteiből? Az ügyfeleimnél? Közösségi ötletbörze? Az új munkatársaknál? A világűrben? A tudományos irodalomban? Folyóiratokban? Házon belül? A kutatóinknál? Szabadság közben? Egyetemi kutatásokban? Az Interneten? Természetből vagy a biológiából? A konkurenseimnél? Megkérdezzem a beszállítóimat? 2 Hol keressük az inspirációt?

505 unique patents on Tea Bags RE-search

hajszálpapírrost mezőgazdaságbőr tejszínhab tűzoltó készülék hab ablakmosó fejablaktörlő