Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Készítette: Kulcsár Anikó
Feltehetek egy kérdést?
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Gárdonyi Géza meséi.
Food for Thought.
viccek a gasztronómia világából
A szürke vizszintes csikok nem egészen vizszintesek…
Elektronikus adóbevallás
A Paradicsom és a Pokol.
A látomás Egy csaj története.
A sütemény.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
A strucc.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
A legjobb agresszív kismalac viccek
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Meghal Ferdinand Porsche és a mennyországba kerül. Ott azt mondja Szent Péternek: -Elnézést kérek uram, de ha már itt vagyok, akkor a Jóistennel szeretnék.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Marcel Reynaert vízfestményei
CIGÁNY VICCEK....
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
mint ami mások szerint szükséges!
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
RENDŐRVICCEK.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Istennel beszélget egy ember
Alexander Fleming igaz története.
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Zsoltárok 104:24 „ Mily számtalanok a te m ű veid, Uram! Mindazokat bölcsen alkottad meg, és betelt a föld a te gazdagságoddal.”
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
JÓ REGGELT ! 4.
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Graffiti.
A humor fiatalon tart….
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj választávirata: - Remélem, nem a mi címünkre. Stop. - Anyu, ég a karácsonyfa! - Te kis butus, nem ég, hanem világít. - Anyu, világít a függöny!  kattintással

Nagymama a kisunokájához: Kisfiam, én nem értem ezeket a mai zenéket! De nagymama, ez a porszívó! Pistike egyik délelőtt szól az óvónéninek: - Elnézést, szeretnék most elmenni, mert szexuális problémáim vannak. Az óvónéni elengedi haza. Másnap megismétlődik az eset, szintén hazaengedi. Harmadszorra azonban megkérdezi: - Nem akarok az intim dolgaidban turkálni, de milyen szexuális problémád van? - Tele van a tököm az óvódával.

Zsúfolt vonaton idős néni csomagja a padlón, egy zsák. Fiatalember kérdi: - Mondja, néni, megengedi, hogy egy kicsit leüljek a csomagjára? - Nyugodtan üljön le fiam, csak vigyázzon a tojásokra! - Jaj, tojás van benne? - Nem, fiacskám, szögesdrót! Öregember botorkál be a kocsmába. - Adjon egy liter bort. - Vöröset vagy fehéret? - Mindegy. Színvak vagyok.

A Duna-parton sétál egy skinhead, észreveszi, hogy egy fiatal srác iszik a Duna vizéből... - Rákiált! - Megőrültél......! Bele iszol ebbe a mérgekkel teli, olajos, koszos vízbe!!! - Bocsánat, de én nem érteni, én Arab diák vagyok! -...Hát azt mondom, hogy lassan igyad mert HIDEG..!! - Hogy hívják azt a kedves állatot, amelyik kicsi, fekete, repül és ugyanannyit lát hátra, mint előre? - ??? - Vak varjúcska. Zsidó gyerek odamegy az apjához: - Apa jelmezbál lesz, adj rá pénzt! - Kisfiam nincs erre pénzünk, de tegyél egy diót a fejedre, és te leszel a diós metélt.

Társaságban kérdezik az elmeorvostól: - És hogyan tudja eldönteni, hogy valaki normális vagy sem? - Pofonegyszerű! Olyan kérdést kell feltenni, ami normális embernek nem okozhat gondot. - Például? - Például ezt... Cook kapitány három világ körüli úton vett részt, és az egyik útján életét vesztette. Vajon hányadik útján? - Hm... Én sose voltam járatos a történelemben. - Doktor úr baj van a légzésemmel. - Majd megszüntetjük.

Nyuszika beszélget a Zsiráffal a folyóparton. - Te Zsiráf ! Miért jó neked, hogy olyan hosszú nyakad van? A Zsiráf gondolkozik... - Tudod Nyuszika ebben a nagy melegben, amikor iszom a folyó hűs vizéből, amikor befejezem az ivást és felemelem a fejem, amikor azon a hosszú torkomon végigfolyik a hűs víz, az valami isteni. Nyuszika gondolkozik egy kicsit, majd megkérdezi: - Mondd te Zsiráf, hánytál te már életedben? - Honnan lehet tudni, egy légyről, hogy nőnemű vagy hímnemű? - Az egyik a borosüvegre száll, a másik a tükörre.