Egy virágcserép és a sör története

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Ami a Tiéd.
A HÁROM FA.
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
A tudatos élet alapelvei
Hálás vagyok.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Neked tőlem szeretettel
“13 tanács egy életre".
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Tibeti személyiségteszt
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
Fülemüle informatika verseny
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Napra Valentin.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
A vízhordó története.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Olvasd lassan és csendben!.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Kőbe vésve ....
Elég.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Michal Snunit A lélekmadár
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
A metafizika és a természettudomány. Különböző érzékszervi ingereket érzünk, melyeket alkalmi mondatokkal fejezhetünk ki. Pl.: a tej látványára a „Tej.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Szép napot.
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
A vízhordó története.
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Szakíts magadnak id ő t Szakíts magadnak id ő t!
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
2013. október Az Élet Igéje „Ne tartozzatok senkinek semmivel, csak kölcsönös szeretettel, mert aki felebarátját szereti, teljesíti a törvényt.” (Róm.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Kis történet kedves embereknek!.
A CSALÁDOK HITVALLÁSA.
ÜDVÖZÖLLEK. HÁLÁS VAGYOK… A KEDVESEMÉRT, AKI PANASZKODIK A VACSORÁRA, MERT ÍGY AZ ESTÉT VELEM TÖLTI, ÉS NEM VALAKI MÁSSAL.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
LK 2, ÚGY BÁNUNK MAGUNKKAL, AHOGY SZÜLEINK BÁNTAK VELÜNK. /PÁL FERI/ A kölcsön kapott gyermek.
Tibeti személyiségteszt
Előadás másolata:

Egy virágcserép és a sör története

A tanár egy filozófiai elöadás- hoz néhány különleges dolgot készített maga elé.

Kérdésére,hogy -Tele van-e? ...a hallgatók igennel válaszoltak. Ahogy megkezdödött az óra szó nélkül elövett egy virágcserepet és elkezdte megtölteni golflabdákkal Kérdésére,hogy -Tele van-e? ...a hallgatók igennel válaszoltak.

Azután fogott egy apró- kaviccsal tele dobozt és beöntötte a kavicsokat a cserépbe, amelyet egy kissé megrázott... …és a kavicsok begurultak a golflabdák közötti üres részekbe.

dobozt és beöntötte a homokot a cserép- be. Természetesen a A tanár azután elövett egy homokkal teli dobozt és beöntötte a homokot a cserép- be. Természetesen a homok betöltötte a még szabadon ma- radt részeket. Újra megkérdezte a hall- gatókat, hogy a cserép tele van-e? A hallgatók egyhan- guan igennel válaszoltak.

A tanár fogott 2 doboz sört és beöntötte mind- kettö tartalmát a cserépbe és így kitöltötte a még szabadon maradt részeket a homokszemek között.

A hallgatók hahotáztak. HAHAHA!!! „Tehát-mondta a tanár, ahogy a nevetés alább- hagyott; ..azt szeretném ha ezt a virágcserepet az életük jelképeként fognák fel.“

CSALÁD GYERMEKEK EGÉSZSÉG HIT BARÁTOK A golflabdák a legfontosabb dolgok az önök életében: CSALÁD GYERMEKEK EGÉSZSÉG HIT BARÁTOK Ha az életük során mindent elveszítenének és csak ezek maradnának meg, még akkor is teljes lenne az életük.

MUNKA HÁZ AUTÓ NYÁRI-SZABADSÁG HOBBY Az apró kavicsok a következök jelképei: MUNKA HÁZ AUTÓ NYÁRI-SZABADSÁG HOBBY A homok pedig jelenti az összes többi apróságot az önök életében.

Ami meghatározó: a sorrend! Ha a homokot öntik elöször a cserépbe, nem marad hely az aprókavicsnak! Nem is beszélve a golflabdákról. Ez érvényes az életükre is. Ha az összes idejüket és energiájukat jelentéktelen dol- gokra pazarolják, nem marad a fontos dolgokra.

Ne engedjék, hogy valami apró lim-lom lefoglalja idejüket, határidönaplójukat, életüket. Játszanak gyermekükkel. Szakítsanak idöt egy orvosi vizsgálatra. Töltsön el a társával egy kellemes estét. Még mindig marad elég idö a kötelességek teljesítésére.

Figyeljenek elsöként a golflabdákra, amelyek valóban fontosak Figyeljenek elsöként a golflabdákra, amelyek valóban fontosak. Állítsanak fel fontossági sorrendet. Az egész többi csak homok.

Egy hallgató felemeli a kezét… …és azt szeretné tudni mit jelképez a sör.

A tanár somolyog: „Örvendek, hogy megkérdezte... - Ez azért van itt, hogy megmutathassam önnek, teljesen mindegy milyen nehéz az élete… …mindig van helye egy vagy két sörnek.“ De azért soha ne a sörrel kezdje!