A Miami Heat története Készítette: Admin. MIAMI HEAT ●Alapítási éve: 1987 ●Bajnoki címek: 1 (2006) ●Csoport győzelmek: 7 (1997, 1998, 1999, 2000, 2005,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A világ legnagyobb technológiai diákversenye.”
Advertisements

Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
A The Offspring egy punk rock együttes Los Angelesből. punk rock Los Angelesből.
Tíz éves a Filozófiai Kert
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
20 éves a Tisza Volán SC Labdarúgó Szakosztálya
A lé meg a Lola német filmdráma, 1998 (Lola rennt) rendező : Tom Tykwer szereplők: Franka Potente (Lola) Moritz Bleibtreu (Manni) FILM: Három.
Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat mint képzőintézmény Bencze Györgyné Hajni.
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
MÉDIAHÍR KUTATÁS GVH VPI a Bajnai-kormány első gazdasági miniszterjelöltjének kartellezés miatti visszalépése kapcsán.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
A kék szépség.
VETÉLKEDŐ. 1.kérdés H3 játékos gólt lő, a játékvezetők megadják a gólt, de amikor beírnák a jegyzőkönybve, akkor veszik észre, hogy H3-as nem szerepel.
Dwyane Wade. Élet története 1978 január 17.-én született Chicagóban. Nem volt könnyű gyerekkora. Szülei elváltak, bátyától elszakították. Édesapjával.
Jelentősebb eredményei:
A leány kézilabda utánpótlás szegedi helyzete
A Belga LSZ fejlesztési terve
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Kerékpáros stratégiák Pécsett
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Készítette: Novák Edvin
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Nyugatparti Nagytábor: 2012 július Calgary (Kananaskis Country, Alberta) Itt tartották a XV. Világ Dzsemborit 1983-ban és a Kanadai Dzsemborit 1993-ban.
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
Új-Zéland történelme Új-Zéland történelme mintegy 1000 évet ölel fel, melynek első részében a sziget lakói (a maorik) teljes elszigeteltségben éltek, majd.
Szigorlati képanyag a kiegészítő képzésben résztvevők számára. V. rész AZ „ÚJ MŰVÉSZET” tavasza.
Cigány ügyek az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt Siófok, szeptember 16.
Teniszcsillagok.
ACT UP akció ACT UP ACT UP: Gran Fury
Bogdán András Péter EHA kód: boaqadi.elte 1.
Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.
Készítette: Béleczki András
A kosárlabda története, rekordjai, halhatatlanjai
Statisztika Érettségi feladatok
Algebra, számelmélet, oszthatóság
Készítette: Herczeg Jakab 7/a
Kommunikáció az egyetemen c. konferencia ápr. 28.
Teniszcsillagok Számítástechnika alapok Beadandó I. Zátonyi Péter.
16. SZABÁLY – A KI DOBÁS. 16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS A ki dobás a játék újrakezdésének egyik módja. Ki dob ást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost.
Közösségi portálok használata
Az Albacomp Története.
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
Befolyásolhatták-e a jelentkezői döntéseket a felvételi rendszer és a képzési szerkezet változásai?  Képzési szerkezet  Felvételi követelmények  Állami.
Az EU és Kelet-Közép-Európa. Kezdetek Visszatérés Európába? rendszer váltások Közép- Európában Első reakció: –EBRD (1989. július Párizs)-G7 csúcs.
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
A terrorizmus elleni küzdelem, avagy a 22-es csapdája 7.
Demográfiai - társadalmi tükör, 2010 Hazai és európai tendenciák
A kortárs művészet kérdései
2009. február 24. Holcim, mint felelős munkáltató.
AIG központ, New York. ALICO központ, Wilmington.
„Ki tud többet Egerről?” verseny
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
Összesen másfél millió font, azaz 500 millió forint értékben adott el festményeket egy tízéves angol kisfiú, Kieron Williamson. Legutóbbi aukcióján 23.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Amerikai énekes- és táncosnő március 12-én, Los Angelesben született. Édesapja Vincente Minnelli rendező, édesanyja a világhírű Judy Garland. Főiskolai.
Arsenal Football Club. A következőkben az Arsenal labdarúgó csapatról tudhatunk meg fontosabb információkat.
A mi földink.
Merényi Ádám Takács Attila
Szennyező anyagok kibocsátásának trendje
A humán szolgáltatás európai uniós tendenciái Humán szolgáltatás jelene és jövője konferencia Gödöllő, 2009.május 14. Borbély-Pecze Tibor Bors
Real Madrid.
Cristiano Ronaldo pályafutása
(1970 – ) Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes tornász 2015-ben a Magyar Tornasport Halhatatlanjainak Klubjába került versenyző kategóriában:
Pákozd és környéke baráti társaság
NBA (National Basketball Association)
A kék szépség.
A kék szépség.
Előadás másolata:

A Miami Heat története Készítette: Admin

MIAMI HEAT ●Alapítási éve: 1987 ●Bajnoki címek: 1 (2006) ●Csoport győzelmek: 7 (1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2006, 2007) ●Színe: fehér-fekete-piros-sárga ●Aréna: American Airlines Arena ( férőhely)

Az Alapítás Az NBA 1987-ben engedélyezte a liga kibővítését, és ebben az évben megalakult a Miami Heat csapata. Miami város máig legnépszerűbb csapata a Miami Dolphins, a Florida Panthers és a Florida Marlins mellett. A Heat első éveiben még csak bontogatta szárnyait, ennek köszönhető, hogy az akkori nagyok simán elverték őket es mutatóval zárták a szezont, ez annak is köszönhető, hogy a nyugati főcsoportba sorsolták be őket az első szezonjukban.

Az alapítás képekben A csapat logója (az égő labda) A csapat egyik retro meze

A 90-es évek első fele 1992-ben elérkezett az első rájátszás szereplés a sikeresebb alapszakasz helytállásnak köszönhetően, ám a bajnoki címvédő Chicago Bulls, simán 3-0-al ütötte ki a Miami Heat csapatát. Az es szezonban, ismét bejutottak a Playoff- ba, ám itt az Atlanta Hawks-szal nem bírtak (2-3) ben, aztán sikerült megszerezni Pat Riley-t vezetőedzőnek (Los Angeles Lakers korábbi edzője), Alonzo Mourningot és a kiváló irányítót, Tim Hardaway-t, ám a rájátszásban ismét a Chicago jutott a Miami-nak ellenfélül és alulmaradtak a párharcban (3-0).

A legnagyobb Playoff ellenfél: A New York Knicks Az es szezonban a Heat es mérleggel zárta az alapszakaszt, és az első körön továbblépve (Orlando Magic ellen), majd a New York Knicks ellen, bejutottak a főcsoport döntőbe, ahol aztán a Bulls 4-1- gyel kiütötte őket ban, 1999-ben és 2000-ben is a New York Knicks vette el a továbbjutás lehetőségét a Miami Heat csapatától. A New York elleni rájátszás meccseken, sokszor verekedés miatt tiltottak el játékosokat, a legközelebbi párharcról.

A New York elleni párharcok Tim Hardaway Alan Houston, aki a Miami sorsát nehezítette sokszor (New York Knicks) Pat Riley edző Alonzo Mourning Heat-Kniks verekedés

A 2000-s évek első fele A es szezonban Brian Grant, Athony Mason és Eddie Jones érkeztével ismét rájátszás résztvevő volt a Heat. A es szezonban Mourning gyengén játszott, Hardawayt pedig odaadták a Dallas-nak, így a Heat lemaradt a rájátszásról ban Mourning vese problémái miatt kihagyta az idényt és ennek köszönhetően a csapat is gyengén szerepelt (25 győzelem a szezonban) nyarán érkezett Caron Butler Miami-ba, majd egy évre rá Dwyane Wade a draftról és Lamar Odom a Los Angeles Clippers-ből.

A 2000-s évek első fele képekben

A ös szezonban Odom, Buler, Grant távozott és megérkezett Shaq O’Neal. A fiatal, másodéves Dwyane Wade és O’Neal remek összhangban, Keleti főcsoport győzelemig vezette a Miami-t. A rájátszásban először 4-0-val söpörte ki a New Yersey Nets csapatát, majd a következő körben ugyanígy a Washington csapatát is búcsúztatták. A Konferencia döntőben, aztán drámai hét meccsen el kellett búcsúznia a bajnoki álmaiktól, hiszen a Detroit 4-3-mal búcsúztatta őket. A szezon végén Pat Riley megszereze James Posey-t, Jason Williams-t és Antoine Walker-t.

Az első bajnoki győzelem: 2006 A Heat 2005-ben ismét Pat Riley-val vágott neki a szezonnak és bemasíroztak a rájátszásba a második helyen. Az első körben a Bulls-t búcsúztatták (4-2), majd a New Yersey Nets-et (4-2) ejtették ki. A főcsoport döntőben a Detroit Pistons-t múlták felül (4- 2), ezzel pedig története legnagyobb sikerét könyvelhette el a csapat: bejutott a Nagy Döntőbe. A döntőben, aztán a Dallas Mavericks ellen, felállva 0-2- ről megfordították a párharcot 4-2-re, amivel behúzták életük első bajnoki címét. A döntő legjobbja Dwyane Wade lett.

A os bajnok csapat tagjai: Shaquille O’Neal, Dwyane Wade, Alonzo Mourning, Gary Payton, James Posey, Antoine Walker, Jason Williams, Jason Kapono, Udonis Haslem, Derek Anderson, Wayne Simien, Dorell Wright, Earl Barron, Michael Doleac és edző: Pat Riley

A bajnoki cím utáni évek A es szezonban a csapat sérülésekkel bajlódott folyamatosan, aminek köszönhetően, bár bejutottak a rájátszásba, ám ott a Chicago Bulls simán, 4-0-val ütötte ki őket. A as szezon a Heat eddigi egyik leggyengébb szezonját produkálta (15-67), köszönhetően pl.: O’Neal távozásának. A tavalyi szezonban Beasley és Chalmers draftolásának köszönhetően a Heat ismét Playoff szereplő lett, de az első körben az Atlanta 4-3-mal ment tovább, a Heat ellenében.

A csapat otthona Az American Airlines Arena ●Az aréna 1999-ben nyitotta meg kapuit. ●A csapat otthonaként 2000 óta szolgál ●Férőhely: néző ●A csapat első otthona, a Miami Arena 1989-től 1999-ig szolgált otthonául a csapatnak.

Játékosok a Heat történetében Glen RiceGlen Rice Tim HardawayTim Hardaway Alonzo MourningAlonzo Mourning Dwyane WadeDwyane Wade

Glen Rice Születési idő: 1967 május 28. (Flint, Michigan) Miami pályafutása ( ): 1989-ben draftolta a csapat, a Michigan egyetemről. Rice a 90-es évek egyik dobógépe volt, aki remek kinti illetve tempó dobásairól volt híres. Első szezonjában (1989) 13,6 pontot átlagolt, és ő volt az első Heat játékos, aki 20 egész pont felett termelt egy szezonban. Rice távozásának köszönhetően érkezett Alonzo Mourning. Rice kétszer vezette be a rájátszásba a Miami-t. Rice pontjai száma a Heat-ben: 9248 pont

Tim Hardaway Születési idő: szeptember 1. (Chicago,Illinois) Miami pályafutása ( ): Pat Riley edző szerződtette a Warriors-tól és épp jókor. Hardaway irányító révén remekül összefogta a csapatot és érkeztével megszerezte a csapat az első Dél-keleti címet. Tim és Zo kiváló összhangban vezette a csapatot és ennek köszönhetően többször is bejuttatta a Miami csapatát a rájátszásba ben beválasztották a liga első számú csapatába. Hardaway sajátossága: „A crossover király”

Alonzo Mourning Születési idő:Születési idő: 1970 február 8. (Chesapeake, Virginia) Miami pályafutása ( , ): Mourning a Heat minden idők egyik legjobbja, megannyi elismeréssel és díjjal. Glen Rice távozásával érkezett a csapathoz, hogy aztán élete legjobbját nyújtva többször is bevezesse csapatát a rájátszásba. Zo, remek védő hírében állt, ám folyamatos vese problémái miatt pihent, majd 2003-ban New Yersey-be ment, hogy aztán 2005-ben visszatérjen, és 2006-ban bajnok legyen a Miami Heat-tel ban visszavonult és mezszámát visszavonultatták (33). Főbb elismerései: NBA bajnok (2006), az Év védője (1999, 2000) és a csapat valaha volt legjobb dobásblokkolója (1232)

Dwyane Wade Születési idő: január 17. (Chicago, Illinois) Miami pályafutása (2003-napjainkig): Wade 2003-ban érkezett a draftról (1/3) és újoncként, már megmutatta, hogy igazából mit is tud. O’Neal érkezésével vált igazán jó játékossá és 2006-ban, a siker egyik főkovácsa volt, hiszen döntő MVP lett. Azóta nem sikerült ilyen magasra jutnia, de a csapat sztár játékosává fejlődött évről-évre. Díjai és statisztikái mindent elárulnak a tehetségéről, de a sok sikertelen év után, vajon meddig marad a csapat játékosa? Elismerései: NBA bajnok (2006), NBA All Star MVP (2010), NBA Finals MVP (2006), NBA Scoring Champion [2386 pont (2009)], 6x NBA All Star, All NBA First Team (2009) és a Miami Heat minden idők legjobb pontszerzője (11 697)