A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Advertisements

Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
A világ leghatékonyabb öregedés elleni alapanyagaiból, különleges összetevőkből előállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Marketing terv.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Előadás másolata:

A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első és egyetlen ilyen termék ebben a kategóriában.

Érezni és látni fogod magadon a Glycosaminoglycan, Elastin a Collagen fiatalító hatását ahogy feszesebbé és simábbá teszi a bőröd. Ezek a kulcs-alapanyagok növelik a bőröd bársonyosságát is, mivel növelik a bőr Hydratacios szintjét, és serkentik a bőrödet, hogy kitöltse a ráncok redőit, és fiatalabbnak látszódj. Tapasztald meg az azonnali hatást, hogy 10 évvel fiatalabbnak látszódj, és érezd perceken belül a hatást!

Míg az azonnali hatása az Ageless öregedés elleni szérumnak lélegzetelállító, a hosszú távú eredményei még ennél is megdöbbentőek! Olyan összetevőkkel, mint Aloe Vera gél, Coenzim Q10 és más a világ leghatalmasabb természetes antioxidáns kivonataival meg tudod fordítani az öregedési folyamatot, visszafiatalítani a bőrödet, ifjúkori ragyogásában és szépségében. Ezek az összetevők megteremtik az új sejtek termelésének és a sejtek megújulásának a feltételeit, miközben segítik a bőr rendellenességeinek megszüntetését, mint pl. elszíneződés, öregkori foltok, és ezzel a bőr anyagát tisztábbá, ragyogóbbá teszi, amely egyre erősödik minden egyes használattal.

Az AGELESS minispray segítségével a termék használata egyszerű. A jó eredmények érdekében 1. Tisztítsuk és száritsuk meg a bőrt. 2. Tegyük a terméket az ujjunkra és kenjük fel a kivánt helyekre A tökéletes eredmény érdekében hagyjuk a bőrt megszáradni és 3 perc múlva kenjük be újra. A jó és hosszantartó eredmény érdekében ajánlatos az AGELESS terméket naponta kétszer használni, reggel és este lefekvés előtt.

Az összetevők antioxidáns hatására, a szövet sejtek újjáépítésével, az AGELESS biztonságosan használható a test bőrfelületére, és minden bőrtípusra. Az AGELESS a ráncok azonnali és hosszútávú eltávolítására készült, és sikeresen használható még: -A bőr fehérítésére -A foltok eltüntetésére -Nap okozta egésekre -Celulitisz -Bőrkeménység -Borotválkozás utáni gyulladás -Karikás szem -Nap okozta foltok

A friss gyümölcsök kivonatából készült AGELESS-t, ha meleg éghajlaton lakunk, akkor hideg helyen tároljuk. A még meg nem kezdett terméket ajánlatos hűtőszekrényben tárolni, hoszabb időn át biztositva a minőségét.

Aloe Vera Zselé és Citrus Aurantium Természetes bársonyosító és bőrkondicionáló Hydrolizált Elastin es Oldott Collagen Elősegíti az új bőrsejtek keletkezését a sejtek macrophag funkciójának a növelése által. Coenzim Q10 Nélkülözhetetlen az elektron átvitelhez amely a sejtek megújulása és termelődése közben játszódik le. Glycosaminoglycans, Panthenol es Allantoin Ezek a tápanyagok bársonyosítják és erősítik a bőrt azáltal, hogy segítenek megtartani a természetes tápanyagát mint pl.: a Pro Vitamin B5. Ezeknek egyesített hatásuk van azáltal, hogy növelik a sejten kívüli mátrix víztartalmat és megerősíti a bőr jó kinézetét úgy, hogy feszesebbé teszi és betölti a ráncok réseit már percekkel a használat után.

Acai, Acerola Cseresznye, Fekete Áfonya, Goji, Szőlőhéj kivonat, Mangostán, Noni, Gránátalma, Vörös káposzta, Piros Ribizli, Piros Retek, Málna.

Mi, a Rejuvenate Worldwide 100% ban elhatároztuk, hogy vásárlóinknak a piacon lévő legjobb terméket biztosítjuk, a Network Marketing iparban eddig legerősebb kifizetési tervvel ötvözve.

A terméket nagykereskedelmi áron vásárolhatod meg 30%-os árréssel. Ez azt jelenti, hogy ha egy vevőnek eladsz egy terméket, rögtön megkeresed a termék 30%-át.

Tehát: Minden alkalommal, amikor elmondod ismerőseidnek a lehetőséget, és úgy döntenek, hogy csatlakoznak a te csoportodhoz, akkor minden direkt munkatárs után 25$ Retail Bonust kapsz, amit jövő hét szerdán kifizetnek. Ugyanígy ha ők hoznak munkatársakat a rendszerbe, azok után 5$ Retail Bonus jár. A harmadik szinten érkező munkatársak után 3 $ Retail Bonus. A negyedik szinten érkezők után pedig 2$ Retail Bonus jár. Akit regisztrálsz magad alá közvetlenül, és megvásárolja a kezdő csomagot, abból te $25 jutalékot kapsz. (A kezdőcsomag $100 - két Ageless termék ára (+ $20 szállítási költség), tehát összesen 120 USD. 4 szint után kaphatsz gyorskezdési bónuszt:

Miután megvásároltad a kezdő termékeket és ezáltal disztribútorrá váltál, bekerülsz egy 3x6-os mátrixba, ahol 6 szint mélységben kaphatsz jutalékot. És mivel mindenki a mátrixban minden hónapban vásárol terméket, (legalább egyet kell venni mert ez a mátrixban való részvétel feltétele, ha nem veszed meg akkor mindig a mátrix aljára kerülsz és onnan elveszted az addig alád rakott embereket!) ez a mátrix jutalék minden hónapban kifizetésre kerül, függetlenül attól, hogy ki szponzorálta az alattad levő embereket. Gyakorlatilag 1.618,50 dollárt kereshetsz anélkül, hogy akár egyetlen embert is szponzorálnál. (Ha megtelik a mátrix mások jóvoltából). Tehát akkor is kereshetsz pénzt, ha csak vásárlóként vagy jelen a rendszerben. Plusz, a mátrix folyamatosan bővül és mélyül, bizonyos feltételek mellett 8 mélységig kapsz jutalékot, amivel a maximális havi bevételed $ is lehet.

Minden hónapban megkapod bizonyos százalékát annak az összegnek, amit a személyesen szponzorált embereid keresnek abban a hónapban. (Ezért érdemes szponzorálni!!!) 100%-át megkapod a személyesen szponzorált munkatársaid (direktjeid) mátrix keresetének. Plusz bizonyos feltételek mellett kaphatsz néhány % matching bónuszt a személyesen szponzorált embereid által szponzorált embereinek a mátrix keresete után 6 generáción keresztül. (Ha nem szponzorálsz egyetlen munkatársat sem akkor ezt a bónuszt nem kaphatod meg!)

A világ havi forgalmának a 15%-át szétosztják részesedés formájában az arra kvalifikált vezetők között. A forradalmian új Leadership Pools bónusznak köszönhetően, minden hónapban részesülünk a cég havi bevételének minden dollárjából. Ez egy nagyon fontos része az elosztásnak, mert több pénz részesei lehetünk havonta. Mivel a felső minősítéseket még kevesen érték el, az elosztott öszeg mind nagyobb lesz. Minden munkatárs a minősült szintjének megfelelő részt kapja meg havonta. Ez a részesedés több száz, sőt ezer dollárt is elérhet.

BRONZ 3 aktiv közvetlen értékesítő munkatárs, vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV (pontérték), saját megrendelése van. SILVER-EZÜST 3 aktiv közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték a BRONZ szintet a hálózatban vagy: 10 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. Az EZÜST minősitésű értékesitők havonta legkevesebb 600BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

GOLD – ARANY 3 aktiv közvetlen értékesítő munkatárs, akik elérték az EZÜST szintet a hálózatban vagy: 50 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. Az ARANY minősitésű értékesitők havonta legkevesebb mint 3.000BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

PLATINA 3 aktiv közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték az ARANY szintet a hálózatban vagy: 100 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. A PLATINA minősitésű értékesitők havonta legkevesebb BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.

DIAMANT - GYÉMÁNT 3 aktív közvetlen értékesitő munkatárs, akik elérték a PLATINA szintet a hálózatban vagy: 300 aktív közvetlen munkatárs vagy törzsvásárló, akinek legkevesebb 50BV értékű megrendelése van. A GYÉMÁNT minősitésű értékesitők havonta legkevesebb BV pontértéket kell elérjenek es megtartsanak a hálózattal együtt.