All we love, we left behind

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Ami a Tiéd.
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
8 Klikkelj az egérrel!.
Gyermeked kérései
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
A HÁROM FA.
Igaz történet karácsony előttről
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Gondolatok a barátságról
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
“13 tanács egy életre".
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Micimackó egy igaz történet
 Klikkelj az egérrel! :20:48
"Keresd az életben mindig a szépet
Zene: Charlie - Ha messze mész
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Gondolkozz el…..
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
A találkozás Egy csaj élete.
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
13 tanács egy életre.
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Napra Valentin.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Folyamodjatok az Úrhoz,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Kedves Fiam ....
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints Mi a Szerete t…
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
TUDTAD?.
Barát Müller Péter.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Szeretlek,és mindig foglak Szeretni.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Hát én lennék, és Botond!! 
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Mi??? Part 2. N-nataniel? Mit akarsz? Jing-et mi mást!
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Tantra Indiából
Előadás másolata:

All we love, we left behind (a brief history of our short romance)

Ma lenne kereken 9 hónapja annak, hogy először feküdtem melléd éjjel, és úgy éreztem talán éppen ezért ma végezetül egyszer szeretném áttekinteni, hogy milyen volt a kapcsolatunk. Szeretnék neked köszönetet mondani, azokért amiket hamarosan látni fogsz. Ne haragudj rám és el akartam mondani, nem gyűlöllek és nem haraggal gondolok rád.

Mindig azt mondtam, hogy bárcsak az én szememmel láthattad volna magad Mindig azt mondtam, hogy bárcsak az én szememmel láthattad volna magad. Most még utoljára megpróbálom neked ezt reprezentálni.

Voltak a beülős esték

Ahogy megismertelek, szinte nem tudtam betelni veled Ahogy megismertelek, szinte nem tudtam betelni veled. Ittam minden szavad, és olyan boldog voltam mint talán soha. Te mutattad meg nekem, hogy újra lehetek szerelmes- ezért vagyok elsőként hálás neked!

Amikor kettesben voltunk akkor valóban elérkeztünk egy csodálatos, zárt világba, ahol csak mi ketten léteztünk.

A beszélgetéseinkért olyankor, mikor otthon voltunk, azért vagyok hálás következően: a két személyes youtubeos spontán bulik. Ekkor éreztem, hogy egymáshoz tartozunk, és azt, hogy van valaki olyan mellettem, aki meghallgat, aki figyel rám. Köszönöm neked mindegyik ilyet, sohasem fogom elfelejteni.

Ahogy főztél…

Sajnálom, hogy a pocakod rosszalkodott néha.  Végső soron rászoktam melletted a zöldségekre, és cuki volt, amikor teszel-veszel a konyhában. Ahogy ízlésesen elkészítetted a dolgokat a tálaláshoz, még akkor is, ha egy egyszerű tükörtojásról is volt szó. Sajnálom, hogy a pocakod rosszalkodott néha. 

A fesztiválozó Esztert!

Szerettem veled koncertre menni, és bírtam a fesztiválozó Esztert is Szerettem veled koncertre menni, és bírtam a fesztiválozó Esztert is. Sokat jelentett nekem, hogy látlak ugrálni és „táncolni” koncerteken :D Én voltam a legbüszkébb, mert úgy éreztem nekem van a legcsínosabb-legszebb barátnőm. Egyszer megtanultam volna táncolni a kedvedért! 

Túrázni veled…

Egyszer kérlek, ha nem is már mint egy pár de menjünk el egy éjszaka Zsíros-hegyre csillaghullást nézni.

Na és persze az intimitás.

Nagyon fog hiányozni az érintésed, az ahogyan átölelsz Nagyon fog hiányozni az érintésed, az ahogyan átölelsz. Az, hogy éjszakánként túrsz lefelé az ágyról, mert a közelemben akarsz lenni. Amikor éjjel felébredek azt lássam, hogy te mellettem pihegsz. Beszívni az illatodat, végigsimogatni a lábad, a hátad, kisimítani a hajad a szemedből. Szeretkezni , aztán együtt elaludni veled, a karjaidban, mint a Radnóti versben.

Hiányozni fog mindez, és meggyalázná a kettőnk emlékét ha ezt nem mondom el. Nagyon szerettelek, és azt akarom mondani csak, hogy sajnálom ahogyan viselkedtem veled. Őszintén bánok mindent ami történt. Élj boldogan, de ha egyszer lesz egy tanyám északon, akkor tuti jelzem majd, és várlak öreg napjaidra ott. Igen, még akkor is ha akkor már ráncos és lapos lesz a segged akkor is. ir

Mert a szívem mélyén még mindig szeretlek, és nem tudok haraggal gondolni rád.