Férjek Jótékonysági Golf Versenye 2014. szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyszerű oszthatósági problémák
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.
Marketing szuperkonferencia 2012
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
Boya Eagles Golf & Country Club
Sport XXI. triatlon 2010 évi közgyűlési beszámoló (2010 május 1.)
OfflineXtrMag a magyar extrém sport - és életmód magazin Médiaajánlat – 2009.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
A szponzorálás.
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
Eurosport Média ajánlat 2014.
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
Statisztikák. Foursquare • 2014 Januári adatok forrás: foursquare.com/about • Több mint 45 millió felhasználó • Több mint 5 milliárd check-in • Több mint.
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Hunyadiváros. Hunyadiváros Kecskemét Hunyadivárosi Részönkormányzat 2010  A részönkormányzat évben eddig 6 alkalommal ülésezett és 44 határozatot.
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
IWiW alkalmazások - hirdetési, szponzorálási lehetőségek.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
KÖSZÖNTÖM A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tájékozódási Futásért Egyesület nevében.
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
PannonRIS – Folyami Információs Szolgáltatások Magyarországon
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
A TÁMOP /1 projekt működési modelljéről, a megvalósult fejlesztésekről Budapest, november 19.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
A január 1-től életbe lépett adó- és járulék változások. Az alkalmi munkavállalás április 1-től életbe lépő változásai március 29. Készítette:
TÁMOP C-09/ „Kitárt karok” szeptember február 29. „Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé.
A tételek eljuttatása az iskolákba
Statisztika Érettségi feladatok
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
Tájékoztatás az Európai Gazdaságélnkítő Csomagról ÚMVP MB Budapest, június 29. ÚMVP MB
Balatonfüredi Anna-Bál
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Készítette: Hegyesi- Németh Márta MPI Győr, április 29.
Szolnok, február 22. Összeállította: Dr. Túróczi Imre Forrás: NAV Információs levelek 13. szám.
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
1 1 NUSI-UPI, Sport XXI. Program Triatlon sportág 3 éve a programban ( ) Sportági keretösszeg: 25m Ft/év.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Szabados Tímea és Wéber Andrea (EBH) október 26. Intézményekbe vetett bizalom és jogtudatosság a mai magyar társadalomban (Kutatási eredményeink.
1 Konjunktúrajelentés 2009  Az üzleti helyzet és várakozások  A befektői környezet A DUIHK 15. konjunktúrafelmérése Dirk Wölfer április 21.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2008 Tanévnyitó értekezlet Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények augusztus 29.
ÁROP „Partnerség erősítése”.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Nyitott Kapuk 2010 Beiskolázási kérdőívek értékelése.
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Üzemi Tanács Törvényi szabályozást megelőzve Paks, Erzsébet Nagy Szálloda szeptember 26.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
A Dél-Alföld általános gazdasági helyzete és a mögötte meghúzódó EMBER
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Miért a facebook-ot válasszuk kampány felületnek?  2011 júliusától decemberig fő, ezzel elérve a felhasználót  40. hely a világon.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Szponzorációs lehetőségek
Előadás másolata:

Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008

2008. július 25., Old Lake Golf Club Fehér Zsolt és Zombory Rita esküvője július 26., Old Lake Golf Club I. Férjek Meghívásos Golf Versenye augusztus 4. - Fehér Kati, édesanyám rákban elhunyt Elhatároztam, hogy a versenyből hagyományt teremtek és a bevételt jótékonysági célra fordítom. Édesanyám sokat tett és kapott a Meggyógyulhatsz Egyesülettől ( ezért őket választottam, mint kedvezményezett. A Verseny története Anno 2008

A Verseny története július 25., Old Lake Golf Club I. Férjek Jótékonysági Golf Versenye 44 versenyzővel 30 kisérővel Anno 2008

A Verseny története július 10., Old Lake Golf Club II. Férjek Jótékonysági Golf Versenye 78 versenyzővel 45 kisérővel Anno 2008

A Verseny története július 9., Old Lake Golf Club III. Férjek Jótékonysági Golf Versenye 66 versenyzővel 40 kisérővel Anno 2008

A Verseny története július 1., Magyar Golf Club IV. Férjek Jótékonysági Golf Versenye 56 versenyzővel 30 kisérővel Anno 2008

A Verseny története Anno július 7., Magyar Golf Club V. Férjek Jótékonysági Golf Versenye 48 versenyzővel 40 kisérővel

Anno 2008 A Verseny célja Tájékoztatni a sporton keresztül a rákbetegségről A Meggyógyulhatsz Egyesület anyagi eszközeit növelni Egy jó hangulatú családi rendezvény

Anno 2008 A Meggyógyulhatsz Egyesület 2006 szeptember elején, több mint száz a betegségben érintett beteg összefogásaként megalakult a - "Meggyógyulhatsz" Egyesület a Vastag- és Végbélrákos Betegek Élhetőbb Életéért - közhasznú Egyesület Az egyesület legfontosabb céljai: Képviseli a vastag- és végbélrákos betegek érdekeit Magyarországon és külföldön, különösen az Európai Unió többi tagállamában, Tagjainak tanácsot ad a betegségek kezelését érintő kérdésekben, Tagjaival folyamatosan megismerteti a betegségükre vonatkozó új terápiás lehetőségeket, a kiegészítő gyógymódokat és a gyógyításukkal kapcsolatos kutatások eredményét, Tagjai sorából támaszadó, önsegítő csoportokat hoz létre, Megfelelő foglalkoztatási lehetőségeket derít fel a megváltozott munkaképességű tagok számára.

Anno 2008 A Verseny szabályai Játékforma: Texas Scramble, 4 fős csapatokkal Stroke – Házas Évek Száma (ütésszámból kivonjuk a csapat házaséveinek a számát) (Texas scramble: minden játékos elvégzi a kezdőütést, majd a legkedvezőbbnek ítélt helyről a csapat mind a négy tagja üt, amíg nem fejezik be az adott szakaszt.) Hcp számítás: a csapat házaséveinek összegét 8-cal osztjuk, ez lesz a csapat handicap Értékelés: Bruttó 1. és UTOLSÓ hely Nettó 1-3. hely

A Verseny napja: szeptember 14. Tervezett programok: 8:30 Reggeli a versenyzők részére 9:15 Gyülekező, szabályismertetés, startlista sorsolása (a helyszínen sorsoljuk ki a flightok indulási helyét, az esélyegyenlőség jegyében) 10:00 Shotgun start 15:30 Fogadás Díjátadó ünnepség Adományok átadása 17:00 Tombola A nap folyamán gyerekprogramok, Baba-Mama-Nagyi klub, golfpálya túra. Anno 2008

A Verseny támogatási lehetőségei Anno 2008 Egyéni szponzorálási lehetőségek: Nevezési díj (20.000,-Ft/fő): ,-Ft/csapat - flight neve szerepel a start- és eredménylistán - támogatói igazolást állítunk ki

A Verseny támogatási lehetőségei Anno 2008 Céges szponzorálási lehetőségek: Arany fokozatú támogató: ,-Ft - az összes lyuk zászlóját a cég logójával ellátjuk - az indulócsomagban 3 cég logós labda - reklámanyag, molinó elhelyezése az 1. és 18. lyuk elütőjénél - reklámanyag, molinó elhelyezése az eredményhírdetésnél - a cég saját termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása a rendezvény ideje alatt - média megjelenés - egy csapat indulási joga (4 fő)

A Verseny támogatási lehetőségei Anno 2008 Céges szponzorálási lehetőségek: Ezüst fokozatú támogató: ,-Ft - az indulócsomagban 3 cég logós labda - reklámanyag, molinó elhelyezése az 1. és 18. lyuk elütőjénél - reklámanyag, molinó elhelyezése az eredményhírdetésnél - a cég saját termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása a rendezvény ideje alatt - média megjelenés

A Verseny támogatási lehetőségei Céges szponzorálási lehetőségek: Bronz fokozatú támogató: ,-Ft - reklámanyag, molinó elhelyezése az eredményhírdetésnél - a cég saját termékeinek, szolgáltatásainak bemutatása a rendezvény ideje alatt - média megjelenés Termékszponzoráció: a verseny résztvevőinek/győzteseinek - eredményhírdetésnél molinó elhelyezése - média megjelenés Anno 2008

Egyéb szponzorálási lehetőségek: Hole-In-One díj - hole-in-one esetén az első játékos, aki egyből a lyukba talál (egy kiválasztott szakaszon) Nearest to the Pin díj - aki a legközelebb üti a labdát a zászlóhoz (egy kiválasztott szakaszon) Tombola szponzoráció - a versenyt követően a felajánlott díjakat tombolára bocsátjuk A Verseny támogatási lehetőségei Anno 2008

A Verseny várható résztvevői Barátok, akiket 18 év alatt megismertem a golfban, akik szívesen jönnek egy jó ügy érdekében golfozni Célcsoport: A, A+ státuszú vezetők, döntéshozók. Várható létszám: fő Ebből a versenyzők száma fő A résztvevők egész nap találkoznak a szponzor megjelenésével, hirdetésével. A célcsoport a környezetből és célból adódóan nyitottak a szponzor üzeneteire, szívesen veszik azokat.

Kapcsolat Fehér Zsolt Mob.: Anno 2008