Az Android szökési sebessége A 5 Minutes Break alkalmazás sikereiről és a gyorsulásmérő szenzorok innovatív felhasználási lehetőségeiről Atrecto Kft. –

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
Advertisements

Miért jobb egy (nem csak) geolokációs mobil kutatási rendszer? 1 HWSW – App!mobile konferencia, MOM Budapest, november 13. Pintér Róbert.
okostelefon alkalmazások a turizmusban
Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon A Magyar Tudomány Hónapja Jövő Internet technológiák és alkalmazások kutatása Magyarországon.
Hogyan segítheti a telematika az egészségügy fejlesztését? Dr. Csurgó B. Mária SOTE Családorvosi Tanszék Egészségügyi információs rendszerek, távegészségügyi.
Technológiai fejlesztés a hatékony ellátás szolgálatában
Verseny feladat kiírója: Beiersdorf Kft. Verseny szervezője: OMD Hungary Kft. VIII. Országos Média Diákverseny 2008.
Gábor Dénes Tehetségpont
Versenyek diákok számára
mLearning megoldások Moodle környezetben
A mobiltelefon egészséges
Egészségügyi fejlesztések értékelése – Életmódprogramok Kiss Norbert Hétfa Kutatóintézet Budapesti Corvinus Egyetem április 25.
Tehetségek segítése a természettudományok területén
A Jövő Internet Nemzeti Kutatási Program – JINKA 1.3 Dr. Sallai Gyula Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi.
Innovativ nemszőtt és 3d textilek különböző alkalmazási területekre.
Orvos- és Egészségtudományi Centrum
Pécsi Tudományegyetem Szociológia Tanszék Bölcsészettudományi Kar.
Mérés és adatgyűjtés laboratóriumi gyakorlat Virtuális méréstechnika levelező Mingesz Róbert 1. óra október 7.
Vízhányó József ELTE GIS MeetUp 2011.
Virtuális méréstechnika
Kincses Zoltán, Mingesz Róbert, Vadai Gergely
Mérés és adatgyűjtés laboratóriumi gyakorlat Makan Gergely, Mingesz Róbert, Nagy Tamás 2. óra szeptember 9., 10. v
MŰSZEREK.
A tárgyak internetén használatos kommunikációs technológiák Előadó: Balla Tamás I. éves PhD hallgató Témavezető: Dr. Terdik György április
Akusztikai szimulációk és virtuális valóság
A Pécsi Tudományegyetem eredményei a Diplomás Pályakövetési Rendszer első évében DPR Szakmai fórum Pécsi Tudományegyetem április 12. Veroszta Zsuzsanna.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szent István Egyetem Lorem ipsum…. Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tel.: Fax:
TÁMOP szakmai támogatás Educatio Nonprofit Kft
Növeli-e a középiskolai erőszak esélyét a televízió, a számítógépes játékok használata, valamint a vallásosság hiánya ? A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.
2011.szeptember 26. Balatonalmádi
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Adatbázis feltöltés.
Verseny és Szabályozás konferencia
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
III. Témakör MISKOLCI EGYETEM LOGISZTIKA ANYAGMOZGATÁSI ÉS LOGISZTIKAI TANSZÉK III./1.
Az E-TANÁR portál. A digitális olvasás-tudás már széles körben elterjedt. A digitális írás-tudás széleskörű alkalmazásához azonban alkotói közösségi fórumok.
Az E-TANÁR portál.
Számít, hogy 0,61 m2 ? A pedagógusok élet-, és munkakörülményei, a pedagógus életpálya teljességének tükrében Sági Matild Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
ALKALMAZÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK Dr. Fekete András egyetemi tanár BCE Élelmiszertudomány Kar Fizika-Automatika Tanszék.
Mozgás/hangérzékelés mobitelefonokon MobSensor Ekler Péter Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék.
Készítette: Szili Norbert egyetemi hallgató
1. NYÍREGYHÁZA – Örökösföld Közterület rehabilitáció.
Környezettudatos közlekedés 2030 – Nemzeti Energiastratégia 2030
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék 5.3. Predikciós módszerek szenzorjelek alapján BelAmI_H.
A lovasterápia, mint élményterápia lehetőségei az autizmussal élő gyermekek szocializációjában Hevesi Tímea Mária Sarlóspuszta,
Új technológiák elterjedésének modellezése
IT-DEV-CON – SQL Server ‚Denali’ Csom Gergely Microsoft Magyarország Kft.
Virtuális méréstechnika a középiskolai kísérletező oktatásban
BIZTONSÁGOS E- MAILEZÉS ANDROID OKOSTELEFONON Herczeg Ádám – MV2JLC Herczeg Ádám
Kísérletek mobilszámítógéppel
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
Szén-dioxid Nyomozók. energia-tudatosság projekt 8-14 éves diákok számára.
(ANT+,Bluetooth HDP, ZigBee HealthCare profile)
Magyar CIVINET harmadik találkozója Debrecen, Gertheis Antal, Városkutatás Kft. / Magyar CIVINET Titkárság.
MTA SZTAKI Department of Distributed Systems Mutasd a hangod! intelligens gépi jeltolmács beszéd- és halláskárosultaknak Mátételki Péter.
EZ AZ ÉN MŰVEM Készítette: Pörzsölt Krisztián
Távérzékelési technológiák alkalmazása a vízgazdálkodásban
Umron, az asztaliteniszező robot KOVÁCS BERTALAN FJF6UG.
PTE INNOVÁCIÓS NAP 2015 A PTE marketing eszköztára KKV-k részére felsőoktatási marketing | üzlet vagy sem? Deliné dr. Győrmárton Rita PTE Marketing Osztály.
Mobil operációs rendszerek
Új innovatív beszerzési modellek (PcP – Pre-Commercial Procurement) és alkalmazásuk Fenntarthatóság és energiahatékonyság a közbeszerzési eljárásban Miskolc,
Samsung Confidential Újdonságok Illés János2013. május 28.
BYTE Projekt FP 7 Gergely László MBA NIIF Intézet Big Data 2016 Európában és a világban – nem csak a szakma, esettanulmányok is.
Google Autó Lengyel Róbert Óbudai Egyetem, 2015.
AP1 - SPORTTUDOMÁNYI KÉPZÉS ÉS TARTALOMFEJLESZTÉS
Digitális ifjúság Andok Mónika (PPKE) Új utak – a protestáns etika
Széchenyi István Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
OKJ SPORTOKTATÓ KÉPZÉS
Előadás másolata:

Az Android szökési sebessége A 5 Minutes Break alkalmazás sikereiről és a gyorsulásmérő szenzorok innovatív felhasználási lehetőségeiről Atrecto Kft. – Kiss Gergely – 2011 május 26.

Kik vagyunk HelloAndroid.com (Atrecto Kft.) Androidra és egyéb okostelefonokra fejlesztünk alkalmazásokat 2009 óta A HelloAndroid.com portál az egyik legnagyobb Androidos fejlesztői közösség Közös kutatás és oktatás a győri Széchenyi Egyetemmel

A gyorsulásmérők jellemző felhasználási módjai HDD védelem Játékok Pedometer / lépésszámláló Eldobás érzékelő (garancia vizsgálathoz) Képernyő elforgatás Mobiltelefon energia ellátás vezérlés Ütés érzékelés

A verseny Move your App Challenge Android alkalmazás Szervező a Snaptic (Catch.com) Szponzorok: TED, Kids Health, Helyszín globális, San Francisco 246 regisztrált versenyző

5 Minutes Break TOP10 Zsűri értékelése: 4. Közönség értékelése: 2. Android alkalmazás Térbeli mozgásminták összehasonlítása gyorsulásmérővel Széchenyi Egyetem Egészségtudományi Tanszékkel közösen

Lehetőségek Egészségügy Kezelés utáni rehabilitáció Gyógytorna Sport Fitnesz Testépítés Jóga Ipar Munkafolyamatok betanítása

Köszönöm