Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A HÁROM FA.
Advertisements

SZICÍLIA ahogy én láttam 1. rész Saját fotóiból készítette:
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Retusálás régen és ma.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
A Barátság.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Bevezetés a tanácsadásba Dr. Dan Brinkman.. Tanácsadás  Nátán esete (2Sám 12:1- 14)
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A pillangó és a virág.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Az Élet Vonata.
ÉLET Click to advance slides.
Kérlek, koncentrálj erősen!
Zsikazsu Emlékkönyve.
Micimackó egy igaz történet
Sok szeretettel….
E-napló diákoknak.
A bőr színe…..
Ilyenek vagyunk mi A NAGYPELESEKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA II. OSZÁLYA.
Feltétel nélküli szeretet
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Készítette: Zágonyi Abigél Felkészítő tanár: Fegyver Imre Huszár Gál Iskola 4030 Debrecen, Diószegi út 15.
Kölcse.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
Névnapodra Szeretettel!
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Feltétel nélküli szeretet
Ismerjük meg a szmogot kicsit közelebbről.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
A H I D.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
Autonómia Alapítvány projektfejlesztő programja a Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány (OSI) „EU forrásokkal a romák integrációjáért” nemzetközi program.
Szép napot.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Érdeklődés: Laczkó Mihály 70/ , január végén rottweiler keverék kiskutyák születtek Budapest XXII. kerületében, melyeket.
Napkor A mi településünk.
Mi így gyűjtjük a szemetet
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Így néz ki ……. Így néz ki a szomorúság Így néz ki a bocsánat kérés.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Feltétel nélküli szeretet
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Környezeti konfliktusok, új határ- és szomszédsági diskurzusok Váradi Monika Mária – Doris Wastl-Walter A Magyar Regionális Tudományi Társaság VII. Vándorgyűlése.
Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Móra László Karácsony édes ünnepén
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
A HÁROM FA.
Feltétel nélküli szeretet
A történet régen esett meg
Szeretet szolgálat Joli néninél
Reflexferseny Lévai Levente Borbényi Dániel
A pillangó és a virág.
A vetítés képei valódiak és sokkoló jeleneteket is tartalmaznak.
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Madách Imre barátomnak
Előadás másolata:

Szentgotthárd bemutatja: Mocskos Jövő? Danke, nein!

Volt már úgy, hogy valami szörnyűség történt a közeledben, és Te arra gondoltál, milyen jó, hogy ez nem veled történt meg? És olyan is volt már, hogy egy ilyen esetben az is végigfutott az agyadon, hogy ez bizony veled is bármikor megtörténhet?

Szentgotthárd közvetlen közelében most ilyesmi történik…

A város határától alig száz méterre, osztrák oldalon egy gigantikus szemétégetőt akarnak felépíteni. Ez a heilegenkreuzi ipari park látképe, a távolban Szentgotthárd barokk templomának tornya. A nyíl az uralkodó szélirányt jelzi.

A szemétégetőt a jelenlegi zöld területen kívánják felépíteni. Az ipari monstrum méreteiről világos képet mutat már az a tény is, hogy ha Burgenland összes szemetét itt füstölnék el, az is csak a kapacitásai egytizedét kötné le.

A szemétégetőt eredetileg Graz mellett akarták felépíteni, de a terv megbukott a helyiek tiltakozásán. A szemétégető mögött álló ipari lobbi most Ausztria legkeletibb pontján akarja megvalósítani azt, amit a graziak elutasítottak. Egy olyan helyet szemeltek ki, ahonnan az összes szennyezés Magyarországot érné. Számukra Szentgotthárd az ideális áldozat.

Ha úgy gondolod, nem szép dolog a más kertjébe piszkítani, és szeretnél segíteni a Szentgotthárdiaknak, küldj egy üzenetet az osztrák döntéshozóknak!

A Szentgotthárdért Közalapítvány tiltakozó képeslapjait keresd a hazai MOL kutaknál! Elég, ha a képeslapot a helyben kihelyezett gyűjtőládába dobod. Mi gondoskodunk üzeneted célba juttatásáról. Köszönjük türelmed, és köszönjük, ha Te is segítesz megőrizni városunkat olyannak, amilyennek szeretjük! És még valami… Kérünk, add tovább ezt az üzenetet! Szentgotthárd barátai

A 24. órában vagyunk, de most még megakadályozhatjuk a heiligenkreuzi monstrum felépítését! Szükségünk van a segítségedre.