Társadalmi Felelősségvállalás Napja 2010. szeptember 24.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
Munkáltató és a részvételi intézmények Kisgyörgy Sándor ÉTOSZ.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Add tovább! Fiatalokkal a települési közösségekért! – országos mozgalom A fiatalok részvételének fokozása a közjóért!
KLASZTER A FOGYATÉKOS EMBEREKÉRT Szakmai konferencia Pécs, szeptember
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
VI. Köztudatos vállalati magatartás A vállalatok társadalmi felelősségvállalása Szlávik János az MTA doktora tanszékvezető, egyetemi tanár Budapesti.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
Gyermekszegénység – uniós prioritások és a magyar elnökség lehetőségei.
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
Önkéntesség, mint a vállalati felelősségvállalás eszköze az E.ON-nál
Előzmények 2005 – Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége – ÖKO-Pack Kht. Lakosság részére nincs visszacsatolás a szelektív hulladékgyűjtés.
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja „Túlélés és fejlődés a közösség részeként” Dakó Andrea Piac & Profit konferencia.
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
SERIOUS GAMES, EDUTAINMENT, GAMIFICATION Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra konferencia szeptember Fekete Zsombor – Élménypásztor.
Besenyi Sándor Regionális szakmai munkatárs Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Régiós szakmai műhely - Szeged A „FoglalkoztaTárs.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
PARADIGMA VÁLTÁS A KÖRNYEZETVÉDELMI IPAR KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN Kürti Deák Dóra – Biofilter – KÖRNYEZETVÉDELEM – TÁRSADALMI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS.
kiemelt projekt bemutatkozása
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
Péterfi Ferenc Az intézmények szerepe a közösségfejlesztésben.
1 Zala Megye az Információs Társadalomban Konferencia Zalaegerszeg, május 30..
„Határon innen, határon túl – integráció és migráció a Kárpát- medencében” – A projekt eredményeinek bemutatása Eger, február 25. Projekt záró konferencia.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése VÁTI.
INNOAXIS A HATÁR, MINT INNOVÁCIÓS MEGÚJULÁSI TENGELY Fejsztámer Róbert, ICR igazgató Szabadkán, november 16. konferencia.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
Adományozási kultúra az Európai Unióban Előadó: Dr. Talyigás Katalin.
A fogyasztói tudat befolyásolása a közösségi marketing eszközeivel
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése Majorné.
A vállalati önkéntesség népszerűsítése Eger, június.
A beiskolázás előkészítése
Az egyetemi sport eladhatósága, mi kelti fel a cégek érdeklődését? Debrecen, szeptember 3.Készítette: Maszlavér Gábor.
CSR ISMERETTÉRKÉP. Munkahely Közösség Környezetvédelem Piaci környezet Üzleti Etika Vállalatok Társadalmi Felelősségvállalása.
Az Ökoiskola hálózat helyzete és tervei
Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány (SzKA). Első Közösségi Alapítvány Romániában (2007 december) Helyi projektek, helyi forrásokból Politikamentesség.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
KARÁCSONYI KONCERT Információs Technológiai és Bionikai Kar.
Társadalmi felelősségvállalás a felsőoktatásban Horváth Ágnes.
„A vállalati társadalmi felelősségvállalásban rejlő lehetőségek kis- és középvállalkozások számára” Konferencia november 10. Hotel Mercure Buda.
TÁMOP A-14/ „Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú.
A PAKSI BŐVÍTÉS LEHETSÉGES HATÁSAI TOLNA MEGYÉRE: KAPCSOLÓDÁSI PONTOK, EGYÜTTMŰKÖDÉSEK A TELLER-LÉVAI PROJEKTEKHEZ NASZVADI BALÁZS TERÜLETFEJLESZTÉSI OSZTÁLYVEZETŐ.
Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Fodor Zoltán elnök Hagyományos iratkezelés az elektronikus dokumentumok világában 2009.
EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN AZ ÜZLET Vállalkozói hálózat kialakítása Hajdú-Bihar és Bihor megyékben Két ország, egy cél, közös siker! Szőllősi Nóra Adrienn projektmenedzser.
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
Közösség-ifjúság-esélyteremtés Jászberény, szeptember 14.
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
A vállalatok társadalmi felelősségvállalása, mint a fenntarthatóságot támogató szemlélet - Berkesné Rodek Nóra -
TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Darabos Enikő tanársegéd MFK, KGI Név.
NONPROFIT SZERVEZETEK, CIVIL SZEKTOR
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2006-os összefoglalója
A TÁMOP szerepe a büntetés-végrehajtási szervezet életében
Vegyészképzés a Madách iskolában
Ágazatközi szakmai találkozók
3. osztályban.
Munkaerő- piaci helyzetet gátló tényezők kezelése
Előadás másolata:

Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.

Ipari vállalkozások a társadalomért, a civilek az iparért CSR: - vállalati társadalmi kötelezettségvállalás, - vállalati közhasznú magatartás/ köztudatos magatartás Érintettek: vállalkozások vállalkozások non-profit szervezetek non-profit szervezetek állami intézményrendszer állami intézményrendszer ezen szervezet minden alkalmazottja, munkatársa ezen szervezet minden alkalmazottja, munkatársa

A rendezvény célja a társadalom aktív és felelősséget vállaló szereplői, ismerjék meg egymás ez irányú, értékteremtő tevékenységeit; a társadalom aktív és felelősséget vállaló szereplői, ismerjék meg egymás ez irányú, értékteremtő tevékenységeit; vegyék fel egymással a kapcsolatot a munkájuk, erőfeszítéseik hatékonyabbá tétele érdekében vegyék fel egymással a kapcsolatot a munkájuk, erőfeszítéseik hatékonyabbá tétele érdekében keressék a kapcsolódási pontokat az együttműködések tekintetében. keressék a kapcsolódási pontokat az együttműködések tekintetében.

Helyszínek Robert Bosch Elektronika Kft.- Hatvan Robert Bosch Elektronika Kft.- Hatvan Mátrai Erőmű Zrt.- Visonta Mátrai Erőmű Zrt.- Visonta Bosch Rexroth Kft- Eger Bosch Rexroth Kft- Eger

Események Internetes kvíz játék, verseny általános és középiskolásoknak – 6 induló iskola, 30 osztály részvételével Internetes kvíz játék, verseny általános és középiskolásoknak – 6 induló iskola, 30 osztály részvételével Cég- és üzemlátogatás – 300 fő Cég- és üzemlátogatás – 300 fő Díjátadás : Díjátadás : – HKIK CSR díja a 3 cégnek - kvíz nyeretesek díjazása a cégek részéről A résztvevők bemutatkozása poszter konferencia keretében – 15 cég, 30 civil szervezet találkozója A résztvevők bemutatkozása poszter konferencia keretében – 15 cég, 30 civil szervezet találkozója Részvétel a Kutatók éjszakája megyei központjaiban tartott rendezvényeken Részvétel a Kutatók éjszakája megyei központjaiban tartott rendezvényeken