Alcím mintájának szerkesztése A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea
A kínai konyha alapvető eszközei
A kínai konyha alapvető eszközei Wok 炒菜锅
A kínai konyha alapvető eszközei Bambusz pároló edények 竹蒸茏
A kínai konyha alapvető eszközei Kínai lapátka 锅铲
A kínai konyha alapvető eszközei Kínai szűrők 漏勺、笊篱
A kínai konyha alapvető eszközei Kínai vaslap 铁盘
A kínai konyha alapvető eszközei Agyagedények 砂锅、汽锅
A kínai konyha alapvető eszközei Hosszú evőpálcák 长筷子
A kínai konyha alapvető eszközei Vágódeszka 切菜板
A kínai konyha alapvető eszközei Bárd 菜刀
A kínai konyha ételkészítési módjai
A kínai konyha ételkészítése módjai Sütés 烤
A kínai konyha ételkészítése módjai Főzés 煮
A kínai konyha ételkészítése módjai 煎 Sütés kevés olajban
A kínai konyha ételkészítése módjai 炖 Párolás
A kínai konyha ételkészítése módjai 红烧 Vörösre párolás
A kínai konyha ételkészítése módjai Tisztára párolás 熬
A kínai konyha ételkészítése módjai Dobva-rázva sütés 炒
A kínai konyha ételkészítése módjai Bő olajban sütés 油炸
A kínai konyha ételkészítése módjai Gőzölés 蒸
A kínai konyha ételkészítése módjai Dupla gőzölés 蒸
A kínai konyha ételkészítése módjai - Sózás - Savanyítás - Kovászolás - Szárítás - Összefőzés - Fröcskölés - Merítés - Öblítés - Füstölés
Köszönöm a figyelmet!