Új év – újabb gázáremelés Deutsch Tamás 2005. december 29. 2005. december 29.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyedül a zsákutcában A paksi néhány ezer helyett százezer zöld munkahelyről szól az április választás.
Advertisements

A felzárkózás keretei Bauer Tamás. Konvergencia? Felzárkózás? •A konvergenciaprogram felzárkózási program •Leszakadás vagy felzárkózás? A helyes pályára.
„Létrehozzuk a magyar vállalkozások bankját.” Gyurcsány Ferenc, január 30.
QUO VADIS TURIZMUS? MSZP kormányzati ígéretei •Dr. Kiss Elemér Kancellária miniszter: „reálértékén megőrizzük a turisztikai támogatásokat…” május.
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
GKI Zrt., Gazdasági folyamatok, 2008 Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt április 2.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
Budapest, április 11. dr. Bart István Igazgató Magyar Energiahatékonysági Intézet Lakóépületek Energiahatékony Felújítása Lakossági igények, állami.
Gazdasági várakozások, a kis- és közepes vállalkozások helyzete Makó Ágnes – Tóth István János MKIK GVI Korrekt Partner Védjegy második ünnepélyes díjátadása.
A földgázpiac jelenlegi szereplői, működési tapasztalatok, várható változások. A Magyar Gázipari Egyesülés működésének bemutatása Molnár.
Rogán Antal sajtótájékoztatója április 4.. Kórházprivatizációs tervek A Medgyessy-kormány, aminek Gyurcsány Ferenc a minisztere volt, kórházprivatizációs.
A PIACI MŰKÖDÉS TAPASZTALATAI A MAGYAR GÁZIPARBAN
A Nemzeti Petíció Varga Mihály, április 5.
Az Európai Unió költségvetése Magyar esélyek és veszélyek Dr. Surján László október 10.
Tízezren innen és túl A magyar tőzsde és a világ pénzügyi piacai 2003 őszén Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde Rt.
„Nyugdíjrendszerváltás 2010” avagy jogfosztás a nép nevében Szikra Dorottya, ELTE TÁTK Lakner Zoltán, ELTE TÁTK.
Energiatermelés és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet.
Kormányszóvivői tájékoztató. A gáz árának változása januárban GKM- PM tájékoztató december 14.
Az APEH-hoz benyújtott bevallások adatai alapján
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI NAPOK
Honnan hová? A magyar gazdaság 2006 előtt és után Varga Mihály szeptember szeptember 28.
Pest Megyei Közigazgatási Hivatal
Sajtótájékoztató, november 14. AmCham - Egészséges Munkahely Program 1 Az Amerikai Kereskedelmi Kamara AmCham Egészséges munkahely programja Dr.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Az Euro One Számítástechnikai Rt. Egy távmunka-projekt bevezetésének tapasztalatai Vass Gábor gazdasági igazgató Euro One Számítástechnikai Rt December.
Cím adományozása A cím alapításának célja: Közvetetten: o Decentralzált pályázat – eszközfejlesztés o TÁMOP pályázat mesterképzés – személyi.
Készítették: Szendi-Horváth Fanni 8/b Török Hanna 7/b
A tőzsde idén megduplázta tavalyi profitját!. „Kölcsönvett” lendület Mennyibe kerül a magyar társadalomnak a Gyurcsány-kormány első 100 napja.
Válság felé sodródik a magyar gazdaság A gazdaság állapota 4 Tovább csökkent a gazdasági növekedés, a legfrissebb adatok szerint 2,4 %-ra esett vissza.
Mennyibe kerül az adófizetőknek a Gyurcsány-kormány egy állami vezetője? január 4. Luxusbaloldal - luxuskormányzás.
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai elképzelései Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai.
Osztalékadó. Osztalékadó A Medgyessy-Gyurcsány-kormány adóreformja I. 550 milliárd Ft elvonás évente (55 ezer Ft/fő) 22 adóemelés Áfa radikális.
Fékezés vagy lendület? Tovább nehezedik a hazai munkahelyteremtő mikro-, kis- és középes vállalkozások helyzete Varga Mihály, 2004.október 10.
A évi (új) adópolitika: „NÖVEKVŐ KÖLTSÉGVETÉSI HIÁNY” „NÖVEKVŐ ÁLLAMADÓSSÁG” „NÖVEKVŐ ÍGÉRETEK” …mindent 2006-ért? …bármi áron?
Családi ezüstből utolsó vacsora? Varga Mihály május 25.
2004 Az eladósodás éve 2005 A túlélés éve 2004 Az eladósodás éve.
A magyar gazdaság helyzete, kilátásai Előadás a Pedagógusok Szakszervezete Országos Fórumán, November 12-én Soós Károly Attila.
1 SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ MÁV-TRAKCIÓ Zrt december 6. (csütörtök), de. 10:30 óra Zsákay László György főigazgató MÁV Zrt. Gépészeti Üzletág.
KÖZOKTATÁS, SZAKKÉPZÉS, A MUNKA VILÁGA MSZT HÁROMSZÉKI Tagozata Sepsiszentgyörgy szeptember 29. Dr. Szenes György elnök.
Holcim Hungária Zrt. © 2010 Ismeri Ön a Holcim Hungária Otthon Alapítványt?
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
Kismértékben javuló kilátások A magyar vállalkozások üzleti helyzete és várakozásai Az MKIK GVI áprilisi vállalati konjunktúra felvételének eredményei.
Bemutatkozik a Magyar-Szlovén Tagozat: a magyar vállalkozások piaci pozíciószerzésének és befektetéseinek elősegítése Fullérné Verger Renáta Magyar-Szlovén.
Gépészmérnöki kar BSc Levelező képzés szeptember-október
Energia és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra.
1095 Budapest, Mester u. 4. HUNGARY Érdemes-e szénhidrogént kutatni Magyarországon? - szénhidrogén-bányászati, vállalkozási szemszögből Dr. Tóth Tamás.
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Az államilag támogatott lakáshitel-rendszer ( )
1 Politikai mélypont Magyarországon? november 22. Somogyi Zoltán, igazgató Political Capital Institute.
A tőkebefektetés 50 árnyalata Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, december 11.
1.3 A kis- és közepes vállalkozások sajátosságai
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Zalaegerszeg, október 2.
Chambre de Commerce et d’Industrie Magyar - Francia Kereskedelmi
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Növekedési Hitelprogram – a második szakasz eredményei Pulai György Hitelösztönzők főosztály vezetője január 14. Elemzői.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara stratégiai jelentőségű programja a közötti időszakra Miskolc, november 29. Bihall.
Tájékoztató a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése i ülésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tevékenységéről.
Simon Gábor a Fogyasztóvédelmi bizottság elnöke Budapest, július 13. Előrehaladás a fogyasztóvédelmi ügyek területén első félévében.
TÍZMILLIÁRDOKKAL KÁROSÍTOTTA MEG A MAGYAR CSALÁDOKAT A FIDESZ!
Vállalkozások – versenyképesség – monopóliumok A magyar valóság
Pályakezdők helyzete a munkaerő-piacon
Előadás másolata:

Új év – újabb gázáremelés Deutsch Tamás december december 29.

„Már ott tartunk, hogy százalékkal fizetünk többet a földgázért, mint egy évvel ezelőtt.” Bodnár György, a Wienerberger Téglaipari Rt. kereskedelmi igazgatója /2005. november 4./

„Az idén harmadik alkalommal végrehajtott ipari gázáremelés 70 milliárd forint többletköltséget okozhat a cégek számára.” Magyar Kereskedelmi és Iparkamara /2005. október 13./

Drasztikusan megemelkedett a gáz ára a vállalkozások számára (Forint/m 3, Forrás: Magyar Energetikai Hivatal) 15% 34,6% 8,5% 7,3% 6,4% 14,6% 7,4% Nem lesz gázáremelés!

A Medgyessy-Gyurcsány-kormány a többszörös gázáremeléssel megdrágítja a gazdaság működését versenyképtelenné teszi a hazai vállalatokat munkahelyek tízezreit veszélyezteti

Nehéz döntési helyzetben a hazai kis- és középvállalkozók Áthárítsák a költségeket az emberekre vagy lenyeljék a magasabb energiaköltségeket, és lassan tönkremenjenek.

„Rettenetesen nehéz helyzetbe kerülnek a pékségek.” Ilonka Boldizsár, a Magyar Pékszövetség elnöke /2005. november 4./

A Medgyessy-Gyurcsány-kormány a többszörös gázáremeléssel a Kórházak Rendelőintézetek Nyugdíjasotthonok Iskolák működését veszélyezteti.

Jelentős áremelkedés a közintézményeknél (Forint/m 3, Forrás: Magyar Energetikai Hivatal) Gyurcsány-Orbán vita Nem lesz gázáremelés!

A gázáremelést az emberek fizetik meg! Javaslatunk: Gyurcsány Ferenc vonja vissza a gázáremelésről szóló döntését!

Köszönöm a figyelmet.