SafePack rendszer bemutatása
Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet, sok helyen nem használják A személyzet fluktuációja általában magas A vegyszerekhez kézzel is hozzá kell érni Képzés szükséges, ami sokszor nehezen elsajítható Az edények és az evőeszközök tisztasága jelzi a higiénia színvonalát is
Mi jellemző a konyhai takarításra? Folyékony tisztítószerek 5L-es vagy 20L-es kannákban vásárolhatók Általában fel nem használt vegyszer marad a kannákban A megmaradt vegyszer rendszerint a szemétbe kerül! Balesetek történhetnek és történnek!
Célunk Egy olyan rendszert biztosítani, amely a következőket nyújtja… 1. Biztonság 2.Egyszerűség 3.Hatékonyság
SafePack Egy egyedülálló folyékony tisztítószert adagoló zárt rendszer: –Kiömlést megakadályozó rugalmas tasak –Vízálló külső rész –Termékspecifikus csatlakozók
Tulajdonságok Biztonságos és zárt! –Rugalmas tasak vízálló külső résszel –10L-es kiszerelés ergonomikus kialakítással –Illeszkedik a tartóhoz –Teljesen zárt Egyszerű! –Színkódolt csatlakozók –Termékspecifikus
Tulajdonságok Könnyű használni! –Látható felső rész –Riasztás Nincs felesleges hulladék! –Öblítés nélkül kidobható –Újrahasznosítható
Előnyök Használata biztonságos, egyszerű és hatékony Nincs kiömlés – a zárt rendszernek köszönhetően a felhasználó nem érintkezik a vegyszerrel Nincs összetévesztés – nem keveredhetnek a vegyszerek – kevés betanítást igényel Nem okoz sérülést – könnyű felemelni két kézzel – 10L Nincsenek rossz eredmények – A rendszer jelzi, ha termékcsere szükséges Nem lehetséges többet adagolni a vegyszerből – ártalmatlanítása kockázatmentes Kevesebb műanyag hulladék – 45%-kal kevesebb a 20L-es kannához képest
Megkülönböztetés A SafePack egy üzembiztos rendszer Nincs más ilyen rendszer a piacon, amelyet kiömlés- és hibamentes csatlakozás jellemezne A SafePack mindezt anélkül biztosítja, hogy a teljesítmény rovására menne