2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Családoktól tanulunk Kutatást végezte: Hegedűs Réka és Dávid Beáta 2005 Home-Start International Otthon Segítünk Alapítvány MTA Szociológiai Kutatóintézet.
Advertisements

A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
legszimpatikusabb maileknek,
Steven Saylor texasi születés ű, amerikai író történész diploma, ókortudományi érdekl ő dés mindig regényírónak készült, nem akart kutató vagy akadémikus.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
Kis Bocs Baba-Mama klub Baba- Mama Egészség, Életmód, Szabadidő és Szociális Információs Közhasznú Egyesület.
A Hősök csapat vándorpóló mozgalma
Élet a falusi közösségben
A média funkciói.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 1998 július Műsorszolgáltatás.
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
Szilvási Lajos: Egymás szemében
Család.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Kábeltelevízió Mi a kábeltelevízió? Földfelszínről, műholdról és optikai kábelen érkező csatornák kábelhálózaton történő továbbítása az előfizetőknek.
TANULÁS-TUDÁS-MINŐSÉG Farkas Katalin címzetes főiskolai tanár, SZTE Tanárképző Főiskolai tanár Budapest, november 29.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Te vagy az, akiből élet árad,
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
Roots & Shoots csoport megalakítása
Fiatal anyák a gyermekvédelmi szakellátásban
A természettudományok helye a közoktatásban Szabó Gábor egyetemi tanár, Szegedi Tudományegyetem & ELFT főtitkár.
„G A Z D A S Á G P O L I T I K A” SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR ELŐADÁS SOROZAT 10 x 10 makrogazdasági trendek Szeged, február.
A család a globalizált világban
MTV Networks Magyarország A Viacom, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és média vállalkozásának tagja A következő csatornák tartoznak az MTV Networks.
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
„Környezet- és egészségtudatos iskola” Magyar Bioetikai Társaság 20. Nemzetközi Konferenciája szeptember 21.
Új megközelítés - Anyaklubok Magyarországon Jónás Jánosné Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület április 3.
Fiatalok foglalkoztatásának javítása: mit jelent ez a gyakorlatban? BORBÉLY-PECZE, Tibor Bors, Ph.D. MOM Kulturális Központ Budapest, november 28.
Készítette: Werner Gábor
1 Oktatás és iskolázottság – nemi egyenlőtlenségek konferencia Az előadás címe: A hátrányos helyzetűek oktatásban való részvétele gender szempontból (különös.
Hogyan lehet értékes zenét tanítani a gyerekeknek a médián keresztül? Stachó László Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kodály Intézet.
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Tartalmi szempontok december 22-én elindult az M2 Gyerekcsatorna 1. Erőszakmentes, tanulságos, barátságos, vidám, európai és magyar értékek 2. Klasszikus,
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
Nyíregyháza, december 2. Tájékoztatás a lakóotthoni kitagolási program szakmai és finanszírozási hátteréről Horváth Péter SZMM, az Országos Fogyatékosügyi.
Te vagy az, akibõl élet árad,
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Kapcsolat a vér szerinti családdal © Reménység Nevelőszülői Hálózat, Dél-Dunántúl 3. Nevelőszülői módszertan.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
A tanulói jelentés.
„Ha azt csinálod, amit szoktál, azt kapod, amit szoktál” (Adam Urbanski) 1.
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
nielsen közönségmérés
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Magyar reneszánsz Készítette : Szollár Péter.
MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet.
„ADJ TERET, NYISS UTAT!” – SZOCIÁLIS KOMPETENCIÁKKAL A HÁTRÁNYOK ELLEN avagy Ágota és Ambrus testvérek lettek.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
INSIGHTS IDEAS RESULTS Nyári toborzás McDonalds munkaerő toborzás rádiós együttműködéssel.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
ÉLETTÉR Közösség- és Településfejlesztő Egyesület.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
A SZÁMITÓGÉP A TELEVÍZIÓS MŰSORSZERKESZTÉSBEN
KOMOLYAN?.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
A matematika szépségei
Az oldalak tartalma Tartalomjegyzék TV-műsor Hirdetés Helyi hírek
Az oldalak tartalma 001 Tartalomjegyzék 002 TV-műsor 003 Hirdetés
Urbánné Malomsoki Mónika
A matematika szépségei
Előadás másolata:

2012 MTV

MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves nemzetközi tartalmat felmutató zenei brand. Magyarországon 2007-ben kezdte meg működését, az akkori trendeknek megfelelően a zenére összpontosítva. Habár ma a csatorna a reality sorozatokra helyezi a hangsúlyt, kiemelve a mai fiatalok életében előforduló helyzeteket és problémákat, a Video Music Awards és a Europe Music Awards továbbra is fontos szerepet tölt be mind a csatorna, mind a nézők életében. Célcsoport A

MTV – Top műsorok Jersey Shore A Jersey Shore, amerikai reality sorozat 2009 december 3-án debütált az amerikai MTV-n. A sorozat nyolc, olasz felmenőkkel rendelkező amerikai fiatal, akik a nyarakat éjjel-nappal együtt szórakozzák végig. Velence és Miami után újra visszatérnek az őrület kezdeti helyszínére, Jersey Shore-ba. Made A Made az MTV Emmy-díjas reality-je, amely olyan fiatalokat mutat be, akik meg akarják változtatni addigi életüket. Minden fiatal egy, az általa választott területen profi trainer kap maga mellé, aki segíti és támogatja a külső és belső átalakulásban. Pimp My Ride Az MTV saját fejlesztésű műsora. Az eredeti, amerikai verzió műsorvezetője a rapper, Xzibit, a Pimp my Ride International-t Fat Joe, valamint Lil’ John vezeti. Ez utóbbi műsor stábja Európa több országában forgatja adásait. 3

MTV – Top műsorok Tini Mamik A Várandós tinikben még babára vártak, most már az anyaság minden szépségével és gondjával meg kell küzdeniük. Három fiatal anyuka viszontagságit követi nyomon az MTV stábja: házasságot, kapcsolatokat, családi segítséget és összetartást, adoptálást, pénzproblémákat, egyszóval mindent, amivel egy tini maminak meg kell küzdenie... Beavis & Butt-head A sorozat középpontjában két érdekes, a társadalom szemszögéből pedig furcsa fiatal, rock-metál szerelmes figura áll, akik a képzeletbeli Highlandban, Texasban élik kitekeredett életüket. A gyakorlatilag szülői felügyelet nélküli delikvensek meglehetősen tájékozatlanok, tanulatlanok és a társadalmi beilleszkedéshez szükséges képességek teljes hiányában próbálnak tengődni. 4