A VÉGZŐS EGYETEMISTA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A négy gyertya.
Advertisements

Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Feltehetek egy kérdést?
Álmodtam százszor, és elképzeltem, Milyen lesz majd ha eljössz hozzám
Az Élet Igéje április.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
A HÁROM FA.
Igaz történet karácsony előttről
Kedves kis történetek Magdika.
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Történet a szeretetről
A pillangó és a virág.
Az Élet Vonata.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Könnyek....
Feltétel nélküli szeretet
Szent Teréz rózsakertje
ALAPIGE: 1Kir 3,
A vita Egy csaj élete.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Adventi négy gyertya.
Feltétel nélküli szeretet
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Asztal- és életközösség Jézussal
Hogyan választ egy férfi feleséget magának?
Készítette: Jon A. Palmer
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
A négy gyertya.
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Az élet igéje július.
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
Feltétel nélküli szeretet
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Alexander Fleming igaz története.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Nem könnyű szeretni.
Isten akarata szerint élni ma
A TÉKOZLÓ FIÚ PÉLDÁZATA
A történet régen esett meg
XVII Évközi VasárnapC - év
“A Mennyország boltja”.
A pillangó és a virág.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt.
Előadás másolata:

A VÉGZŐS EGYETEMISTA

. .Egy végzős egyetemista fiú már hónapok óta kinézett magának egy sportkocsit az egyik autószalonban. Tudta, apjának nem okozna gondot, hogy megvegye neki, ezért volt olyan bátor, és ezt kérte magának ajándékba annak örömére, hogy befejezi az egyetemet.

.A fiú véletlenül megtalálta az apja íróasztalán a kocsi megrendelőlapját. Nagyon megörült, hogy meg fogja kapni a kocsit, és izgatottan várta a diplomaosztó napját.

.Amikor végre eljött a nagy nap, és megkapta a diplomát, édesapja behívta az irodájába, és ezt mondta:

Fiam! Büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek! Örülök, hogy helyt álltál az egyetemen, és most elkezdheted a nagybetűs életet. Hadd nyújtsam át sok szeretettel ezt az ajándékot – és erre egy szép díszdobozt vett elő.

Nagyon mérges lett és ezt üvöltötte: .A fiú izgatottan kezdte el kinyitni a dobozt, és döbbenten látta, hogy egy Biblia van benne, melybe arannyal bele volt gravírozva a neve. Nagyon mérges lett és ezt üvöltötte:

Végül mérgében elrohant, Apám! Van egy csomó pénzed és erre csak egy Bibliát vagy képes ajándékba adni !? Végül mérgében elrohant, és otthagyta a Bibliát a kis díszdobozban.

.Évekkel később a fiú nagyon sikeres lett az üzleti életben. Volt egy jó állása, csodálatos családja és mindenki egészséges volt. Egyik nap eszébe jutott az édesapja, hogy meg kellene látogatnia, mivel már idős volt. A diplomaosztó napja óta nem látta.

Miközben ezen gondolkodott, telefonon hívták és közölték vele a szomorú hírt, hogy az édesapja meghalt. Nagyon megdöbbent!

Amikor elkezdte intézni a temetés körüli teendőket, elment az apja házába, mivel szüksége volt néhány hivatalos papírra.

Amint belépett a házba szomorúság és megbánás fogta el.

Érintetlenül ott volt az asztalán, ahogy azt ő ott hagyta. Apja iratai között keresgélve megtalálta azt a Bibliát, amit kapott tőle. Érintetlenül ott volt az asztalán, ahogy azt ő ott hagyta.

Könnyes szemmel nyitotta ki, és az első oldalon a Máté 7:11 szerepelt apja kézírásával: ,,Ha tehát ti gonosz létetekre tudtok jó ajándékokat adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább ad jókat a ti mennyei Atyátok azoknak, akik kérik tőle?"

Annak a sportkocsinak a kulcsa, amit apjától kért. . És ahogy olvasta ezt az igét, a Biblia hátuljából kicsúszott egy slusszkulcs. Annak a sportkocsinak a kulcsa, amit apjától kért. . A bilétáján a szalon neve, ahol átveheti, és egy megjegyzés:"FIZETVE".

Milyen sok alkalommal utasítjuk vissza az élet ajándékait, csak azért, mert nem abban a csomagolásban kapjuk, mint amiben elképzeltük!