[freemail] 2.0 2006. 03. 01.. Az új [freemail] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Elektronikus levelezés [webmail]
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Készítette:Darázsi LászlóXZ1J94 Muráti ÁkosJNC2FC Szeles JózsefVC4DV7.
Élethosszig tartó tanulás a jobb közérzet érdekében
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Web2 és a blogok. Mi az a web2? 1.Filozófia (tartalom) szabadság nyitottság közösség 2.Eszköz(készlet) egyszerűség integráció kompatibilitás mobilitás.
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
Az Internet adta lehetőségek
Karbantartás- és eszköz menedzsment Maintenance Assistant™ rendszerrel
© 2006 Avaya Inc. All rights reserved. Kommunikáció bárhol, bármikor! Rohály Gábor ügyvezető igazgató.
A portál zártkörű, online, virtuális intranet hálózata A Google segítségével, a drseres.com domain keretein belül létrehoztunk egy online virtuális intranet.
Az Exchange/Outlook rendszer n Ebben a részben az olvasó megismerkedik – Az Exchange serverrel – Az Outlook 97 csoportmunka szoftverrel.
ÖTÉVES A BORSOD ONLINE ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A portál célja, rendeltetése, küldetése Borsod-Abaúj-Zemplén megye vezető internetes tartalomszolgáltatója.
 A Gmail a Google ingyenes webmail, POP3 és IMAP szolgáltatása.Googlewebmail POP3IMAP  Bevezetésekor az 1 gigabyte-os tárhelyével lényegesen.
Ekler Péter Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Mobil Internet BME Híradástechnikai Tanszék 2007/2008 II. félév.
Levelező program beállítása webmail-hez
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
Kiss Tibor Rendszeradminisztrátor (MCP) DevNet Solution Kft. Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Közösségi portálok használata
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
„Amikor közel jön a távol”
A KFKI AFS szolgáltatás Hernáth Szabolcs MTA KFKI RMKI
WEB MES (webes gyártásirányító rendszer)
Közösségi oldalak használata
Exchange Server 2007 Client Access Role
EKOP-1.A.1-08/B A KSH elektronikus adatgyűjtési rendszerének fejlesztése, kiterjesztése.
EKOP-1.A.1-08/B A KSH elektronikus adatgyűjtési rendszerének fejlesztése, kiterjesztése.
Információ és kommunikáció Szilágyi András. Követelmények A cd-n az anyag a következő részeket fedte le: Kliensprogramok, letöltés-vezérlők Kliensprogramok,
mLearning - A Moodle használata mobil eszközökön
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
IWiW – második hullám Simó György T-Online Magyarország Zrt, vezérigazgató.
Roboz: Számítógépes... CD-ROM CompactDisk Read-Only Memory lézerlemez, nagy tárolókapacitás/650Mbyte/
Előadóról Név: Zumpf Tamás
WEB 2.0. Amiről szó lesz… Web átalakulóban, a WEB 2.0 –Újszerű weboldalak… –Első a tartalom! –A felhasználók hatalomátvétele?! –A Web mint platform –
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Az NVU webszerkesztő program
Hasznos mobilos alkalmazások Mobilos alkalmazások általában Példa ELTE tanrend Készítette: Kozma Réka.
Levéláradat az online levelezésben Tippek, ötletek az átlátható és (általunk) ellenőrzött folyamatokért október 09.
Információs rendszer fejlesztése 4. előadás
Üzleti felhőszolgáltatások ÜZLETI ALKALMAZÁSOK ALKALMAZÁSOKCSOPORTMUNKAADATTÁROLÁSPLATFORMFELÜGYELETHATÉKONYSÁG KOMMUNIKÁCIÓ.
Az IKT-alapú pedagógia munkaformái, módszerei. 3 betűs világ IKT IST SDT.
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Kommunikáció a felsőoktatásban Rós László PTE BTK, április 14.
A z o n l i n e m a r k e t i n g l e h e t ő s é g e i SZAKDOLGOZAT.
Nagy Regina Az információkat tartalmazó interaktív eszközökre, mint félkész termékekre kell tekintenünk, amiből a felhasználó saját.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
Jogi informatika1 INFORMATIKA III. alkalom szeptember ELŐADÓ.
2009. november Nemzetközi ILIAS Konferencia1/20 Az ILIAS közösség Magyarországon, az együttműködés fejlesztése Berecz Antónia.
Felhőalapú adattárolás Hogy tárolhatunk adatokat „felhő” szolgáltatás segítségével?
Menüpontok szerkesztése.
AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSAI Készítette: Horváth Tünde.
Kiss Balázs Geográfus MSc/I. évf..  Hazánkban leginkább használt levelezőrendszerek  Üzleti levelezőrendszerek  Thunderbird  Gmail  Apple Mail 
A JaDoX, mint repozitórium szoftver a közgyűjteményi informatikában JaDoX 3 Monguz Portál24 Monguz Kft. Mazula Zoltán.
Vége a vakon navigálásnak!
Ajánlat, szerződés, számla dokumentumok egységes kezelése
Lente Tamás Méliusz Juhász Péter Könyvtár
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
György-Ambrus Bernadett 8.a Felkészítő tanár neve: Salamon Róza
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
Internet és kommunikáció
Előadás másolata:

[fre ]

Az új [fre ] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés és nomád IP- telefonálás  1 GB ingyenes tárhely  közösségi funkciók:  Saját címlista a kapcsolattartáshoz és telefonkönyv az új kapcsolatokhoz  a könnyű képtárolás és képmegosztás támogatása Saját címtár Partnerek tárolása Levelezés Levelezés és file- ok megosztása Üzenetküldés Chatelés online partnerekkel Telefonkönyv Publikus keresés névjegyek között Fotótár Fotók tárolása és megosztása IP-telefonálás telefonálás online partnerekkel Névjegy Publikus elérhetőség Kommunikáció Képeslapküldés Kész vagy saját lapok küldése KapcsolattartásMegosztás

Régi és új [fre ] 2007 Saját címtár Levelezés MessagingTelefonköny v Fotótár IP- telefonálás Névjegy Kommuniká ció Képeslapkül dés Kapcsolatta rtás Megosztás Saját címtár Levelezés Kommuniká ció Kapcsolatta rtás A legrégebbi, legmegbízhatóbb magyar levelezőrendszer… …mostantól a legtöbbet nyújtó, legmodernebb is

[fre ] design, technológia visszafogottabb és egységesebb színkészlet és design a szolgáltatások ikonos és színkódos megjelenítése kiegészítő- szolgáltatások kiemelt megjelenítése elsősorban szöveg alapú megjelenítés az alkalmazás gyorsasága érdekében Számos ajaxos megoldás a kisebb szerveroldali igénybevétel érdekében dinamikus oldalfelépítés

[fre ] levelező oldal a régi felülethez szokott felhasználók a kezelőszerveket ugyanott találják, a felfrissített ikonokat jól felismerik majd a kiegészítő-, integrált szolgáltatások minden felületen kiemelt helyen jelennek meg HTML szerkesztő saját címtár automatikus töltődése Beállítható spamszűrő minél több Windows-os elem használata az alkalmazás gyorsasága érdekében

[fre ] telefon kliens Kb. 2 MB nagyságú applet – „megvárható” a letöltés Előny: NEM KELL TELEPÍTENI Beállítható a felhasználó jelenléte SIP alapú, így nem csak [fre ]-en belül használható A már telepített klip kliensekkel is kommunikál A bevezetéskor még nem, de később a nyilvános hálózatok irányába is lehet hívást kezdeményezni

[fre ] fotótár Fotótár: „klasszikus” képmegosztó oldal Együttműködik a képeslapküldő funkcióval A feltöltött képek kidolgoztathatók Az oldal „drag- and-drop” módon rendezhető át A képekhez címkék rendelhetők és kommentárok fűzhetők

[fre ] képeslapküldés Egy létező t- online szolgáltatás integrációja Időzíthető vagy azonnali küldés Rendkívül egyszerű kezelés

A bevezetés további lépései A [fre ] 2.0 hivatalos bejelentése Ezzel egyidőben bétatesztelés kezdődik, folyamatosan növekvő felhasználószámmal ( fre felhasználót kérünk fel) Migráljuk meglévő fotótár felhasználók képeit Kivezetjük az értelmetlenné vált feláras többlettárhely szolgáltatást A tervezett átállás: Több, mint 3 millió aktív felhasználót érint Ismereteink szerint ez az ország legnagyobb egybefüggő publikus weboldala. Köszönjük a C3-nak, a J-Technologynak és a Virgo Systems-nek.

Köszönöm a figyelmet!